Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello. Olyan problémám van, amit nem tudok megoldani. Agy Aprilia Sr 50 R ről van szó. Karburátoros. Gyári 50-es henger, és egy Stage 6 Pro Replica kipufogó. 17.5 karburátor. Minden más gyári. Olyan baja van, hogy rájön az 5 perc és 60 km/h-nál többet nem megy. Máskor meg akasztja a 80-as órát. Vettem bele úgy szíjat,valamivel javult a helyzet, de néha még most is csinálja. 4.7-es Malossi görgők vannak benne. Belepróbáltam egy fehér Malossi kontrasztrugót de azzal is ezt csinálta. Inkább visszaraktam ami volt benne. Most azzal járogatok. Meg mikor állok a lámpánál és elindulok az elején ránt egyet, és úgy indul meg. Ezeket tudná nekem orvosolni valaki?
Az a robogó már nem eladó
Mire visszaértem a próbaútról már meg is alkudott az öregem rá
Immár teljes jogú topiklakó lettem

Nem tökéletes a külseje .... a szürke részek tényleg nem a legszebbek, de kis karcok, meg egy oda nem illő LC matrica van rajtuk. A kék fekete részek jók...... viszont a karbin majd kell állítani valamit ..... és azt figyuztam hazafelé, hogy 1x 1x nem akar koppgázon 50-60-ról megindulni. Ha lassan gyorsítok fel akkor semmi gubanc, de ha eltépem a bajszát akkor van, hogy hezitál.

Óra szerint 80ról, ha rányitom a csapot, akkor még érezhetően kezd tolni.... nem hiszem, h motor gubanc lenne ....

Az alapjárat olyan baromi alacsony, hogy 2x megállt a lámpánál ...

Tömören röviden jó volt a hazaút és faszán hazahozott az első 20as alatt ....

Képek majd később .... megreggelizek
Nekem ez a robogó amiről szó van érne 150-155e-t. Én nem látom rettentő fakultnak a műanyag részeit. Most rakott fel a srác új képeket. Szerintem nem rossz vétel.
Én ezzel tisztában vagyok. Az enyémet lefestettem. Szépen takar a matt fekete festék. Csak úgy gondoltam, ha már 160 körül ad az ember egy robogóért, akkor legyen valamennyire igényes. Az eladó is, meg a vevő is.....
2002-ben még gyártottak levegős minarellit, de szerintem hátul már tárcsaféknek kellene lennie.

Egyébként meg szard le, a rally-t amit 2000-resnek vettem 1997-es. Idomban benne van és most jól körül jártam. De kit érdekel ha olyan az állapota? Pár éves motort is szét lehet ütni illetve egy öregebb is lehet jó karban és jó vétel lehet.

Én koccolnék a helyedben azonnal és megnézném élőben. Festés, gumik, fékbetét, akksi, indulás, alapjárat, idomok alá bénéznék, majd próba és jöhetsz haza. Pesti fél óra alatt otthon vagy. Bekapsz pár sört lenyugszol dobsz fel pár képet, mi dícsérjük, közben megkötöd a biztosítást, kinyomtatod a lapot ami már 60 napra érvényes és holnap kerülsz vele egy nagyon ennyi.
A fakó részeket nagyon szépen fel lehet újítani. Én vettem wax fekete kenőcsöt műanyagra nagyon szép lett, és nem kopik le mosás után.
Lehet.
Vedd meg. Abban a pillanatban, hogy megkötitek az adásvételit, neked kell rendelkezned rá biztosítással. Az ő biztosítása nem jó. Hiába van befizetve a következő 10 év is. Igazából neked tréleren lehetne elhozni, vagy ott helyben a neten kötni rá biztosítást, hogy legyen, ha legálisan akarsz vele menni.
Én lenyomtam 110 km-tert majd itthon a neten kötöttem és helo. www.union24.hu, a legolcsóbb és tudsz intézkedni a neten is.
Sziasztok
lenne egy kérdésem tudom nem ide tartozik
Főútvonalon lehet menni segédmotoral?
szép gyárinak látszik képen
de a festése már nem az igazi lehet én vagyok nagyon igényes
de én lefestetném egy festés + 30ezer alsó hangon van aki töbért csinalja.
ha ezt még hozá adod akkor már jobb ha veszel egy olyat amin jo a festés
robogókereskedésbe könnyen átbaszák az embert
tavaly nyáron egy aprilia rallyt vettem kereskedésbe jól át
is vertek vele már 140ezret kellett ráverni minden rossz volt rajta legelőször a motorjat kelet fúratni, hátsó teló csere rengeteget szenvedtem már vele.
Talán az RS fórumban.
Sziasztok:) Ki szeretnem kerni a velemenyetek arrol hogy melyik motrot lenne jobbb hogy megvasaroljam.Egy olyan motrot szeretnek venni amely megfelel rovidebb turazgatasokra es 2 szemellyel is megy ha kell.Van egy aprilia rs 2010 es szinta vadi uj motor es meg gondolkodtam 2004es aprilia rs 125 es 98 es 125os motorok kozott es meg szoba jonne a cagiva mito 94 es. Ezekbe fernek bele penzileg mit javasoltok?
Hát a srác nem tudom hány éves, de nincs képben.
Biztosítás nincs rá, mert beszámolta valami másik motorba.
Az érvényes magyar okmányok az az adásvételi és annyi ...
A friss szervíz az át lett nézve.
Elindultam volna egyből, de így kértem képet ....

Hogy a gyászban használjam/hozzam haza, ha nincs rajta biztosítás .... tudom, hogy újat kell kötnöm, de gondoltam hétfőig egy kölcsönadásival megoldom.

Na mit mondtok ?
Jobban megnézve, nekem a szürke részek (pl. hasidom) fakónak / kopottnak tűnik.
Pont az bizonytalanított el ....
Tettek bele levegős minát ?
a 2002 az poén, vagy hihető ?

10-11 felé rácsörgök emberünkre, hogy mikor ér rá .... ha tuti minden akkor alku után elhozom ... ha szar van a levesbe, akkor megnézek még 1 runnert ma ...... aztán ha az sem, akkor kiborulok

Robogókereskedések pedig hatalmas felejtős
Én még annyi nap szívta, repedezett idomos szart nem láttam 1 helyen mint szerdán a XV kerben .... a vicc a dologban az volt, hogy a "szerelő" 3 évvel ezelőtt nekem őrízte a standomat ... most meg fújta a WD40et a hátsó lengéscsillapítóra és rázta a robogót

Ráköszöntem, konstatáltam, hogy biztos ő az és elhegytam a területet egyből
Alkualap lehet, hogy nincs hátsó sárvédő.
Nekem nyerő. Gyári festés, igaz léghűtéses, de remek állapotnak tűnik képről. Megvenném. Ennyiért láttuk, hogy sr-ből nagyon nehéz.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr_50_karburatoros_ori
g.13800km-5775530

Nyilatkozzatok gyorsan, mert ezt is lenyúlják előlem ....
Mielőtt bármit eszelnétek 10-20 ml benzint közvetlenül a hengerbe gyertya nyíláson keresztül majd tele akksival próba.
Hello fiúk!
A cimborám lenne egy kis bajban,csak ő nem tud gép közelbe kerülni,ezért én lennék a szószóló!
Olyan problémánk lenne,hogy ditech sr hosszabb állás után nem indul!
Mi a tapasztalat,mennyibe fájhat ez neki!
Gondolom nem a gyertya lesz a bűnös nála!
Légyszi segítsetek már ebben!
Köszi a segítséget előre is!
na összeraktam a gépet indítottam beröffent de leállt azóta majdnem beindul de mégse lehet hogy egy év állás meg amikor beszart sokat indítóztuk és tönkre ment a gyertya mert azt mondták hogy elég kis fos gyertya!? rendeltem azért egy champion gyertyát amilyet írtál kíváncsi leszek
Aprilia SR 50 AC-be elég a 7es hőértékű gyertya ? Ti milyet használtok ?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Még biztos lesznek kérdéseim mert még nagyon kezdő vagyok
A www az levegős, ahogy nézem az egümotors honlapján. Szerintem a tiéd vizes:
Az alkatrészek közül ezeket nézegesd:
Alkatrész stealth