de ez nem a felújítás után volt hanem előtte és még gyári volt mert nem volt a blokkhoz hozzányúlva most ujítottam fel és azért írtam hogy olajat szeretnék cserélni benne ne hogy az legyen a baj
Amiatt, hogy neked a Ditech technológia nem jött be, azért még másnak bejöhet, és nem kéne folyamatosan fikázni, meg jópofi megjegyzéseket tenni, ha valaki megpróbálja észérvekkel megmagyarázni valaminek a miértjét!
"Te miröl is írogatsz össze vissza" "ha esetleg a matek nem menne!"
Először olvasd el és értelmezd amit írtam. Ha esetleg a szövegértés nem menne......
Te miröl is írogatsz össze vissza ez már nem a Simson technológia, és nem is ahhoz készítették ezt az olajat nem 86-os benzin 40-es kevéréknél tartunk már 100 lityi benzinhez 1 lityi olaj, pont a Ditech normáinak felel meg, ha esetleg a matek nem menne!
Szóval Te 100 liter olajhoz adnál 1 liter benzint? Hmm....., azért arra befizetnék. Pont erről beszélek, hogy ez a fordított arány megzavarhatja az olaj használóját.
Nem hiszem. Ha az olaj lenne "szar", akkor megsült volna az egész. Azért tört le egy darab a gyűrűdből, mert fordítva volt benne a dugó, vagy nem lettek lesorjázva a hengerben a csatornák. Ebben akadhatott el a gyűrű széle.
Bár az külön fura, hogy 100:1-hez van megadva, mikor általában úgy szokott kinézni a képlet hogy 1:40. Most akkor ez mit akar jelenteni? 100 liter olajhoz 1 liter benzin?!.....
"Az üzemanyag/olaj arányát tekintve kövesse a gyártók
előírásait, de a 100:1 arányt ne lépje túl!" Nekem ebből nem az jön le, hogy 2-szer jobb a kenőképessége, hanem az hogy figyelmeztetni akarnak arra, hogy a 2T motorok károsodhatnak, ha ennél olajszegényebb keveréket használsz.
hát már nem tudom szimpatikus a castrol is meg a valvoline is lehetg megveszem mind a 2őt összekeverem és akkor nem kell vacilálni! NA DE EZ CSAK VIICC VOLT! nem tudom
ez drága ? tavaly 1 litert vettem bele mentem vele rendesen de még mindig van vagy 3-4 dl benne de azt leengedem mert nem emlékszem milyen olaj de váltani akarok mindenkép mert valahogy nem adta azt hiszem agip volt
Először olvasd el és értelmezd amit írtam. Ha esetleg a szövegértés nem menne......
Ilyet használok, és szerintem nagyon jó. Egy hibája van, büdös mint a ..... Bár igaz hogy én 1:33-ra keverem.
előírásait, de a 100:1 arányt ne lépje túl!" Nekem ebből nem az jön le, hogy 2-szer jobb a kenőképessége, hanem az hogy figyelmeztetni akarnak arra, hogy a 2T motorok károsodhatnak, ha ennél olajszegényebb keveréket használsz.