Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez is igaz én szeretem a kis ditechet mert jó az csak vigyázni kell rá!
mondjuk az igaz
de ez nem a felújítás után volt hanem előtte és még gyári volt mert nem volt a blokkhoz hozzányúlva most ujítottam fel és azért írtam hogy olajat szeretnék cserélni benne ne hogy az legyen a baj
Amiatt, hogy neked a Ditech technológia nem jött be, azért még másnak bejöhet, és nem kéne folyamatosan fikázni, meg jópofi megjegyzéseket tenni, ha valaki megpróbálja észérvekkel megmagyarázni valaminek a miértjét!
Vitázunk, mert ez a Magyar virtus....
hát ez bírom a kérdéseimből mindig vita alakul ki elírtam én 100liter benzinhez gondoltam 1 liter olajra hogy azt nem szabad túllépni
Nos, ki kóstolgatja a másikat? Bevettél valamit? Ezek szerint megártott. Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét...
Vitázni nem is kell, mert a tények önmagukért beszélnek, de kostolgatni sem kellene!
Én tudom mit írtam le és mire gondoltam. Vitázni nem fogok. Jó éjt.
Tehát akkor az 100l-nél 2,5 l! Vagy nem?
Miért ki írta, hogy 1:40, mert az szerintem 0.025 dl/l vagy nem?
"Te miröl is írogatsz össze vissza" "ha esetleg a matek nem menne!"
Először olvasd el és értelmezd amit írtam. Ha esetleg a szövegértés nem menne......
Te miröl is írogatsz össze vissza ez már nem a Simson technológia, és nem is ahhoz készítették ezt az olajat nem 86-os benzin 40-es kevéréknél tartunk már 100 lityi benzinhez 1 lityi olaj, pont a Ditech normáinak felel meg, ha esetleg a matek nem menne!
Szóval Te 100 liter olajhoz adnál 1 liter benzint? Hmm....., azért arra befizetnék. Pont erről beszélek, hogy ez a fordított arány megzavarhatja az olaj használóját.
Nem hiszem. Ha az olaj lenne "szar", akkor megsült volna az egész. Azért tört le egy darab a gyűrűdből, mert fordítva volt benne a dugó, vagy nem lettek lesorjázva a hengerben a csatornák. Ebben akadhatott el a gyűrű széle.
szerintem igen de azt nem szabad túllépni :)))
Bár az külön fura, hogy 100:1-hez van megadva, mikor általában úgy szokott kinézni a képlet hogy 1:40. Most akkor ez mit akar jelenteni? 100 liter olajhoz 1 liter benzin?!.....
de nekem nem kell keverni semmit csak beleöntöm oszt csá
de friss blokk nem akarom tesztelni ezzel mert az előző gyűrűmből letört egy darab azért kellet felújítani és ez lehet attól is hogy szar az olaj nem?
http://www.metabond.hu/termeke...
Ilyet használok, és szerintem nagyon jó. Egy hibája van, büdös mint a ..... Bár igaz hogy én 1:33-ra keverem.
De mégsem az 50/1 arány ne lépjük túl!
Én nem engedném le, hacsak nem 500 Ft-os AROL 2t olaj. Elhasználnám, majd ha már csak az alján volna, akkor önteném bele a frisset és "jobbat".
"Az üzemanyag/olaj arányát tekintve kövesse a gyártók
előírásait, de a 100:1 arányt ne lépje túl!" Nekem ebből nem az jön le, hogy 2-szer jobb a kenőképessége, hanem az hogy figyelmeztetni akarnak arra, hogy a 2T motorok károsodhatnak, ha ennél olajszegényebb keveréket használsz.
hát már nem tudom szimpatikus a castrol is meg a valvoline is lehetg megveszem mind a 2őt összekeverem és akkor nem kell vacilálni! NA DE EZ CSAK VIICC VOLT! nem tudom
ez drága ? tavaly 1 litert vettem bele mentem vele rendesen de még mindig van vagy 3-4 dl benne de azt leengedem mert nem emlékszem milyen olaj de váltani akarok mindenkép mert valahogy nem adta azt hiszem agip volt