Sziasztok egy 92es Srem van 65ös főfúvóka van benne gyári kipuff a kuplunghoz hozzá volt nyúlva indulásnál elforog erős de 70a vége az a max fordulat mit kéne cserélnem?
Sziasztok
Aprilia rally LC-re hanyas varioszíj jár gyárilag?
Orlen 2 T olajról mi a véleményetek?http://leris.pl/index.php?prod..." target="_blank">orlen 2t oil
Igen ez természetesen így van, pont emiatt kell tájékozodni, hogy az adott motor műszaki kialakítása alpján milyen olaj kell bele, és utána nézni hogy esetleg a felhasználók milyen olajjal faragtak be!
Pl. vannak Motul olajok, amelyek nem igazán váltak be!
Van valami ötletetek arra, hogy a hátsó felni műanyag kupakja helyett esztergáltatok egy fémkúpot, azt hogyan rögzítsem ?
Menetet azért nem vágnék neki
Persze, ez evidencia minden kicsit is műszaki embernek. Jómagam is az lennék, de szerintem ez a Shell megfelelő minőségű a robogó, árát, teljesítményét figyelembe véve. Nem utolsó sorban ez az 1fajta full szintetikus volt kapható. Ha esetleg rosszul gondolnám, akkor javítsatok ki, mert egyértelmű, hogy rosszat senki nem akar magának.
Ám olyannal is találkoztam, hogy ment a GS500-ba a versenyolaj... ami nem igazán vált be.
Szerintem a nagy kalandok egy motornál: 1 olaj, mert ha gyenge és nem kilégítő a kenés az állandóan magasfordulatszámon üzemelő gépeknél, akkor bemaródnak az alkatrészek, és az egész motor szépen beáll és akkor kuka! 2 a gumik, mert jó az ha egy jó erős gép van a feneked alatt, de mégis csak az összes alktrész közül, a gumi találkozik normális esetben az aszfaltal! 3 a fékek, mert nem csak gyorsan kell tudni menni, hanem néha legalább olyan gyorsan meg is kell tudni állni! Szerintem, ezek a legnagyobb kalandok!
Szia Baszta , igen az olaj téma nehéz ügy a magyar ember hajlamos a technika által megkíván kenőanyagnál sokkal magasabb szintű cuccot venni feleslegesen ,pénzkidobás minek stb. sokan csodát várnak a magas teljesítmény szintű olajoktól
Ilyen nagy kaland az olaj ?
Én tegnap a kúton vettem olajat ... nem volt nagy választék, így a legjobb ami volt : Shell Advance VSX 2T
Szóval ezt locsoltam bele tegnap ... elnyelt 8 decit egyből és lófütyit sem füstölök.
Egyébként én is valami Repsolt akartam
Mutatok, én is egy olajfélét, igaz, hogy ütős az ára, de szerintem megéri, én ezt használom, a figyelmedbe ajánlom az 100/1 keverési arányt ismerve a Ditech olajozó rendszerét! http://adamoto.hu/spd/VAL40030...
Hello. Olyan problémám van, amit nem tudok megoldani. Agy Aprilia Sr 50 R ről van szó. Karburátoros. Gyári 50-es henger, és egy Stage 6 Pro Replica kipufogó. 17.5 karburátor. Minden más gyári. Olyan baja van, hogy rájön az 5 perc és 60 km/h-nál többet nem megy. Máskor meg akasztja a 80-as órát. Vettem bele úgy szíjat,valamivel javult a helyzet, de néha még most is csinálja. 4.7-es Malossi görgők vannak benne. Belepróbáltam egy fehér Malossi kontrasztrugót de azzal is ezt csinálta. Inkább visszaraktam ami volt benne. Most azzal járogatok. Meg mikor állok a lámpánál és elindulok az elején ránt egyet, és úgy indul meg. Ezeket tudná nekem orvosolni valaki?
Ugyanolyan jó majdnem 2x annyiért. Te tudod. Ha az aprilia elfogadja szabványként én nem erőlködnék. Mellesleg olcsó is. Én most rendeltem a rallyba 3 flakon repsolt. hétfőn megrendeltem, kedden nálam volt Ennyi. Vegyél motult nem jobb semmivel, de ha neked a szíved azt diktáltja nem lehet mit tenni.
Jó barát persze hogy jó. Full synt, és rendelkezik az aprilia DFI minősítéssel. Azt golyóztam ki, hogy ez nem lehet más mint direkt fuel injektion megjelölése. Úgyhogy öntsed bele.
sokaig elég 1liter fél évig is eltart azt a 3ezret megéri
robogóba milyen 2t olajat ajánlatok benzinhez?
MOL kúton lehet kapni.
Aprilia rally LC-re hanyas varioszíj jár gyárilag?
Orlen 2 T olajról mi a véleményetek?http://leris.pl/index.php?prod..." target="_blank">orlen 2t oil
Pl. vannak Motul olajok, amelyek nem igazán váltak be!
Menetet azért nem vágnék neki
Ám olyannal is találkoztam, hogy ment a GS500-ba a versenyolaj... ami nem igazán vált be.
Én tegnap a kúton vettem olajat ... nem volt nagy választék, így a legjobb ami volt : Shell Advance VSX 2T
Szóval ezt locsoltam bele tegnap ... elnyelt 8 decit egyből és lófütyit sem füstölök.
Egyébként én is valami Repsolt akartam
A görgőket nézted, hogy milyen állapotban vannak, nem lehetséges, hogy ,,kockásak", és emiat nem siklanak normálisan, és megszorulnak?
http://adamoto.hu/spd/VAL40030...