Ba+. Legalább felébredsz... Remélem nem csípnek meg... Mert a rally árát rádobnád... de lehet, hogy még a jogsid is bánná. Egyébként meg ha ismered az utat, hisz gondolom nem 2 napja járod, tudod, hogy hova állhatnak esetleg be...
Napi 10 oda 10 vissza.Kilométerben.Nyáron ha 8:50-kor indulok ki a kapun 59-kor benn nyitok.
Csak rendőr ne lássa.
Egész kellemes stresszlevezető.
Azóta nem idegesít a forgalom.
Túrára nem megyek, gyorsulás már nem érdekel, volt nyomatékos motorom, csak városban megyek így két robim van. Egyenlőre... +
Még ki nem találom, hogy csak el kéne adni a rallyt és venni egy DR-Z-t, hogy fiatal versenyző barátom is megnyugodjon, hogy ha véletlen kapok egy 30 cm-es pocsolyát akkor ne történjen semmi és legyen nyomaték kijönni belőle...
A 400-as nagy városba. Nem használom ki. Most mit csináljak adjam el szarért húgyért mikor rendben mindene? Én 99%-ban városban megyek és 60-nál nem gyorsabban.
A burgman azért jó, hogy mindegy mennyit ebédelek, és mindegy merről fúj a szél, nincs jelentősége.
A használatból jó ha 2-3% lesz töltés. Ha ez lenne a túlnyomó rész akkor endurót vettem volna. Mivel volt egynéhány típusú motorom talán elhiteted, hogy csak én tudom, hogy nekem mire kell, és arra jó lesz.
Ja, hogy arról beszélsz, hogy azt hiszed, hogy hülye vagyok és belemegyek vele egy 30 cm mély lyukba... Viccelsz ugye?
Nálunk jók a töltések, el lehet rajtuk poroszkálni. Tudom, hogy ez nem enduró ne félj. Itt szimplán arról van szó, hogy földúton és töltésen elmegy. ELMEGY és nem repül. Tudom hogy mennyivel jobb mikor 21-es kerék van elől. Ne félj nem hasonlítom semmilyen enduróhoz...
De minden nem megy... Kényelmes, pakolható, kicsi, mindenhova jó, süt, főz.... stb...
Mi lenne? Átmegyek rajta és ennyi. Jut eszembe én kerülöm a pocsolyákat. Ha vizes az út akkor én már nem megyek sehova. Nem tudom hova akarsz kilyukadni.
Igen, erre gondoltam.
Itt van fent a kereső kedvencei közt
Ha nem sportos forma kéne faragás nélkül, akkor már megoldódott volna a problémám, de pont az alant írt dolog miatt nem néztem komolyabban. Ha 2 héten belül nem jelenik meg végre egy használható SR, akkor erősen benne van, hogy "kényszerűségből" Rally lesz a vége ..... Ez most ilyen tök mind1 helyzet, mert ha Rally, akkor baszni fogja a csőrömet, hogy én SR-t akartam és lehetőleg rakétát .... ha meg meglesz az, akkor meg az lesz bennem, hogy milyen zorci kis mókagéppé lehet faragni a Rally-t
Egyik kicsi másik nagy miért is ne?
Nyáron mikor fullasztó meleg van már reggel, ezzel a robival gyorsan pattanok. Nem kell kinyitni a nagykaput, nem sajnálom 1km-re használni. Fel tudok menni a kisrobival a töltésre.
A nagyrobi meg arra jó mikor kényelmesen akarsz terpeszteni és szeretnél egy kicsit erősebbre ülni.
De hogy minek ennyi robi.
Láttam 150-ért enyhén törött SV-t amit 100 ból kipofozva egy egész kellemes gépet lehetne csinálni és 250-ből megvan.
Ezek meg 150 környékén tizenéves 50-esek.
Ki érti ezt.
Akkor ezt a tételt lehúzom a listáról
130ért volt hirdetve ha igaz ..... érte is ?
Amúgy nem egyszerű formájú gép a rally... 1xtetszik, 1x nem, de ha megnézek egy kicsit átalakított szépen fényezett gépet, akkor az mindig zorro Nagyon peres sportgumival, kiemelt fenékkel, ütős színben nincs is jobb " supermotyogó ".
Az SR mellé biztos, hogy előbb-utóbb beszerzek egy ilyet is
Tudod a második motor mindig cserés. Most ez van másodiknak. Ez jó lesz a töltés tetejére, meg reggel anyámékhoz elmenni. Arra mindig sajnáltam használni a burgmant. Ennek a motornak nem kell kinyitni a nagykaput...
Tettem fel a képeim közé. Igaz ez még az eladónál van. Már csináltam képeket, de még nem töltöttem fel. Ezt elküldte korábban, mert kértem nagy felbontású képeket.
Csak rendőr ne lássa.
Egész kellemes stresszlevezető.
Azóta nem idegesít a forgalom.
Még ki nem találom, hogy csak el kéne adni a rallyt és venni egy DR-Z-t, hogy fiatal versenyző barátom is megnyugodjon, hogy ha véletlen kapok egy 30 cm-es pocsolyát akkor ne történjen semmi és legyen nyomaték kijönni belőle...
A burgman azért jó, hogy mindegy mennyit ebédelek, és mindegy merről fúj a szél, nincs jelentősége.
Max 250-es nek még talán van létjogosultsága csak a kis test miatt.
Nálunk jók a töltések, el lehet rajtuk poroszkálni. Tudom, hogy ez nem enduró ne félj. Itt szimplán arról van szó, hogy földúton és töltésen elmegy. ELMEGY és nem repül. Tudom hogy mennyivel jobb mikor 21-es kerék van elől. Ne félj nem hasonlítom semmilyen enduróhoz...
De minden nem megy... Kényelmes, pakolható, kicsi, mindenhova jó, süt, főz.... stb...
Itt van fent a kereső kedvencei közt
Ha nem sportos forma kéne faragás nélkül, akkor már megoldódott volna a problémám, de pont az alant írt dolog miatt nem néztem komolyabban. Ha 2 héten belül nem jelenik meg végre egy használható SR, akkor erősen benne van, hogy "kényszerűségből" Rally lesz a vége ..... Ez most ilyen tök mind1 helyzet, mert ha Rally, akkor baszni fogja a csőrömet, hogy én SR-t akartam és lehetőleg rakétát .... ha meg meglesz az, akkor meg az lesz bennem, hogy milyen zorci kis mókagéppé lehet faragni a Rally-t
Nyáron mikor fullasztó meleg van már reggel, ezzel a robival gyorsan pattanok. Nem kell kinyitni a nagykaput, nem sajnálom 1km-re használni. Fel tudok menni a kisrobival a töltésre.
A nagyrobi meg arra jó mikor kényelmesen akarsz terpeszteni és szeretnél egy kicsit erősebbre ülni.
Láttam 150-ért enyhén törött SV-t amit 100 ból kipofozva egy egész kellemes gépet lehetne csinálni és 250-ből megvan.
Ezek meg 150 környékén tizenéves 50-esek.
Ki érti ezt.
A hirdetés még fent van, erről van szó:
Ez a motor volt.
120-ért hoztam el.
Akkor ezt a tételt lehúzom a listáról
130ért volt hirdetve ha igaz ..... érte is ?
Amúgy nem egyszerű formájú gép a rally... 1xtetszik, 1x nem, de ha megnézek egy kicsit átalakított szépen fényezett gépet, akkor az mindig zorro Nagyon peres sportgumival, kiemelt fenékkel, ütős színben nincs is jobb " supermotyogó ".
Az SR mellé biztos, hogy előbb-utóbb beszerzek egy ilyet is
Találtam a bukó mellé fényezést. Eléggé büntetős :
http://youtu.be/oyxBijdoGes
1:58-nál a Martini Racing
jó lenne már összefutni dumálni egyet a régi szép idők emlékére.
ahhoz képes hogy a rally nekem nem tetszik, ez qrvára egybe van kép alapján.
és tulajdonképpen minek vetted?
van még hely a garázsban?