Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor megint benéztem. Sorry...
Nagyon jó. Szinte nulla szélzaj. Egy gond van, hogy oktatás előtt bedurrant a fogam, és mikor felszenvedtem az új bukót, hihetetlenül nyomta az arcom. Egyébként nagyon tetszik, bár még mindig drágállom.....
http://www.hjc.hu/product_info...
köszi a szándékot de nincs bowden, minarelliről van szó
na végre .....
Köszi Con, inkább kapjon sokat ,mint keveset csak így elsőre fura .No hát de leglaább megy... amugy ma meg egy gázbowden szakadásom volt valaki elátkozott sztem :D
Hát igen....
Ez bizony termosztát hiba lesz. Félre nyomódott a termosztát középső része, és csak erős felmelegedés hatására nyit ki. Csakhogy ilyenkor hirtelen.
Lehet kapni felújító szettet hozzá, de lényeg az hogy cseréld a tengelyt is, mert a szimmering helyén el szokott kopni. Ha pedig már elkopott, vagy a rozsda felmarta, akkor csak ideig-óráig lesz jó. Utoljára asszem 6-7 ezer forint körül volt.
Biztosan mindenben igazad van, csak engem már nem érdekel.
Jogos.
"Nézelődünk tovább .... "
Sok szerencsét.
persze kering a víz.
levegős volt a rendszer, mostmár minden rendben
Üzemmelegen is nézd meg, mind a két helyen, mert ha kinyit a termosztát, akkor még jöhet levegő. Amugy a tartálynál folyik a víz rendesen? Nem puffadnak nagyon a csövek ahogy melegszik?
most légtelenítettem, hát volt még benne 1-2 buborék
azt hiszem mostmár jó lesz.
köszi a segítséget
sziasztok keresek! Dellorto phbg 19 es karburátorhoz úszóházat!
lehet hogy nem velem van a baj "Kurvára segítőkészek vagytok amúgy, köszönöm szépen. Csak tudnám hogy mire való akkor ez az egész Skodaklub.... Úgy látszik hogy itt már csak a "nagyok" -nak van helye, a "kicsiket" meg le se szarják. (Ha esetleg valakit zavar a hozzászólásom, akkor töröljétek nyugodtan, nehogy rontsa az összképet.) Asszem a mai nappal törlöm is magam.... :(
nem én kezdtem sz-tem
Milyen az új tökfödő Kinter?
Igaz! Javítok! 1,6x annyi idős!
20+20=40 nem 32
ki is légtelenítetted a rendszert? A pumpánál lévő két cső egyszerre melegszik? Esetleg hengerfej pakolást nem tetted vissza fordítva, márha morini?
Nem szeretnék belefolyni egy értelmetlen vitába, de "ez a conair gyerek" adatlapok alapján több,mint dupla annyi idős mint Te...
CSak úgy megjegyzem, bár fórumon vagyunk, csak furcsa lenne ha pl nagyapámat lehaveroznám...
oks megpróbálom.
lehet hogy csak félig van felragarva!?!?!
Termosztát lesz a betyár szerintem. Vedd ki és próbáld meg.