Igen tudom. Opelba is ki akartam próbálni. Felhívtam a szervizt és kifejezetten ellene voltak. Megeszi az üzemanyag ellátó rendszert, tönkre vágja azt mondta a szervizes. Amit spórolok benzinen annak többszörösét kifizetem javításra. Lebeszéltek róla hivatalosan. Ami autóba és nem tudom motor van e ilyen hivatalosan lehet tankolni abba jó, mert az elektronika érzékeli és átáll, no meg nem mar szét semmit mert olyan anyagból van a rendszer. Próbáld meg sima mipolán csövet tegyél bele etanolba. Kis idő múlva nyúlós lesz mint a rágó :D
Én 5 literhez szoktam adagolni a 15 millit. Ha többet öntesz bele semmi gond nem lesz, csak pazarlod az adalékot. Amúgy a dobozára rá van írva hány liter benzinhez elegendő a tartalma. Kis matek aztán meg is van mennyi kell 4-5 literhez. Nekem legkisebb flakonos egy évig elég általában :)
Én etanolt egyszer tankoltam autóba fel/fel arányban aztán nem ment rángatott leállt, kín szenvedés volt vele menni le is szívtam a tankból és 95-ös helyrehozta. Motorba nem merek tankolni ezek után :)
egyébként, hogy rontsam az arányt, az én 2001-es ditechemhez megvan a gyári papír, de egy "gagyi papírlap" ami nem volt tokban tartva, tehát idő megviselte. Láttál már ilyet amúgy? Akár netröl is tölthető a mai világban szerintem ilyen,,, Nem beszélve arról, hogy sok motoros a papírokat a motorban tartja, tehát ha igy lopja valaki, simán továbbadhatja papírral, aztán tessék. Nem beszélve arról, hogy ekkor esetleg a tulaj sem tudja az adatokat, körözni sem lehet, max ha a gép egyedi, akkor felismeri használat közben a korábbi gazdija, hogy nicsak, ez az én motorom, mert....
Természetesen ebben benne vagyok, de az biztos hogy ezért az akcióért én nem fizetek..... Úgy gondolom hogy a gép ígyis olcsó, azt pedig csak én tudom hogy mit költöttem rá eddig. A 130e az fix. Aki ezt nem éri fel ésszel az keressen egy olcsó és 'jó' robogót. Biztosan televan az ország ilyennel.....
egyébként ha bizalmatlan vagy, akkor megbeszélés alapján elmentek egy rendőrségre a mocival, és esetleg megkérhetitek az egyik rendőrbácsit, hogy kérje le. Ha körözik, akkor probléma megoldva, ha nem, akkor indul a vásár. Persze ez rendőr kérdése is, mondhatja azt, hogy nem...
Nem kicsit.... Tudod ez úgy szokott lenni, hogy picifiú alá apuci betolja a motort, aztán picifiú meg vagánykodik, hogy milyen motort vett. Gyári papírokkal........
Erről eddig csak jókat hallottam, bár ha tankolsz 1 liter etanolt a benzinhez, az ugyanolyan szépen kipucolja a motort belülről. Nekem 'tiszta' etanol (E85) üzemű járgányom volt, fémtiszta volt a motor belső része, amellett hogy jobban is húzott. Persze a fogyasztásom nőtt, de ennek nem ez volt a lényege.... :) Ditech-be csak módjával lehet önteni, mert erőtlen lehet tőle.
A rózsaszínt használom, 1 tank benzinbe 15 milliliter öntök. Egy tank benzin kijárása után már érzed a különbséget. Pl mikor önindítózol sokkal könnyebben tekeri az önindító. Évek óta ezt használom, frissen fúrt motorhoz is és csak jót tudok róla mondani. Olvasd el mit tud és használd nyugodtan.
50-es robogóhoz mióta szükségesek a gyári papírok?! A közúti közlekedéshez adásvételi szerződés és érvényes biztosítás kell. De persze biztosan több tapasztalatod van ebben is 20 évesen......
Más dolog ha nincs, nem is lehet újat kérni. És más ha avval hülyit valakit hogy nem is kell a papír . Képzeld 20 éves motornak is lehet papírja és forgalomba is nyugodt a motorozás vele. Nem mindenki lottózik , hogy 130- ért 5 nap vagy 5- év motorozás jár
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Ha elfogyott a mostani akor veszek spurit
http://spuri-adalek.hu/content...
A rózsaszínt használom, 1 tank benzinbe 15 milliliter öntök. Egy tank benzin kijárása után már érzed a különbséget. Pl mikor önindítózol sokkal könnyebben tekeri az önindító. Évek óta ezt használom, frissen fúrt motorhoz is és csak jót tudok róla mondani. Olvasd el mit tud és használd nyugodtan.
1 tank benya 35ml adalék
az arányt azt mire érted hogy variáljam?
az adalék keverési arányra ?
Keverési arányt is variáld. Mert fél év alatt se töltöd bele mindent.