Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ne laci faszágaival foglalkozzunk már kérem, oldjuk meg hogy a motorom ne igyon meg egy liter repsolt 600 km-en :D
de gondolom nincs 450 er igaz csak nekem
450 er mondtam a6-os mellet ott volt a mert olyat szeretem volna és ki beszélt kawaszakiról olvasd figy
Felraktam a kapaszkodót, príma. 56-os fúvókát beletettem, hát ég és föld a motor. Ami benne volt az vagy 80-asra volt dörzsárazva. Sokkal szebben megy a motor, jobban húz és hamarabb 80-on van. Levegő is másfélre nyitva és úgy jó. Príma lett. Beledobtam egy százast teli tankról indultam, város hajtás, Váci út Megyeri út, 70-80 volt ahol 85 felett és kijött 3.5-re. Na így már elfogadható a fogyasztása pont a fele mint volt .). Jövőhéten fojtom le 45-re ha megjön a kipu és könyök. :)
http://motocycle-racing.blogsp...

Szerintem erre gondolt, de kamu a gyerek saját elképzelt motorjának a pontos típusát sem tudja.
Ezt azért kérdeztem tőled, mert annyira el vagy ájulva a motorodtól, de mégis eladó. Kíváncsi voltam miért válsz meg a szerelmedtől. Tényleg érdekel egyébként, ki miért milyen okból vált/cserél.
Én kerestem er6 400-ast de nemigen találtam.
Te már magad sem tudod mit beszélsz össze vissza.

Kérdeztem tőled, hogy miért adod az SR-t. Erre azt mondtad vettél egy 400-as túrát, ami egy er 6-t ami kiderült, hogy 400-as...
Írtad, hogy teszel róla képet. Azóta is teszed.

Szerintem neked hatalmas arcod van és beszélsz össze vissza.
:D igen.. sokat ha elfogyott ilyen hamar eredetileg is ez volt a kérdés hogy why? :D van e a mina olajpumpán állítási lehetőség ?! az a baj hogy amikor szétszedetm nem néztem meg jobban, csak a tömítést cseréltem ...
egy része mechanikus ,de ha karbival mi van ? nem lehet hogy sok olajat kap, kevés az a 500 km
ez nem kawaszaki aprilia
Conair dobj már egy képet a szerelmedről
:) 500 kmig bejáratós volt , 40-45el mentem, és fordulatszám szabályozza az olajszivattyút tehát mechanikus így.. ennek az olajnak vagy 1200 kmig elégnek kellett volna lennie.. szerintem elég nyilvánvaló miért kérdeztem és ez egy 50es henger. nyilván nem kétliteres fogyasztást várok el.
Nincs párja egy 70-es teljesítménynek? Ne viccelj már. És a kawasakid hogy húz?
egy 70-cm3 - sporthengernél sr-r szerintem egész jó a 4,5 - 6 -ig lévő fogyasztás. persze hogy sok egy robógónak, de a menetteljesítmény is sok . Nincs párja . Meg ha tesztelünk egy vadiúj sr-r 50-est , és már a teszten fojtás eltávolítás után 5 felet fogyaszt akkor ne várjunk tőle sokkal kevesebbet . Valamit valamiért , ha nem tetszik 4-t kell venni xd.
azért kérdeztem egyébként, mert szeretném amennyire lehet óvni is a motort de gazdaságos is legyen ..a mostani repsol scooter 2t olaj, nem drága viszont 500 km alatt bevillant az olaj lámpa..sztem ez kevés.. szóval ha tudtok ajánlani, jó olajat illetve gyertyát azt megköszönöm!
Sziasztok. segitsegetekre lenne nagy szuksegem. Vettem egy sr 50 ditech robogot,/ 2006 os evjarat/ ugy hogy nem mukodott, elvittem szervizbe es ott motort felujitottak, uj fotengely, csapagyok, uj dugo, gyuruk, stb. mikor ez megvolt, elhoztam a szervizbol, olyan 2 percig ment is, utanna szaggat a motor, fulladozik, hol elkapja hol nem. a szerelo azt mondja vagy a benzin pumpa vagy az injector, de hogy ujjonnan nagyon draga, ezert keresgeljek a neten, de nagyon jo lenne tudni mi okozhassa a problemat. Angliaban vagyok. ha tudtok segiteni akkor nagyon megkoszonnem. golo1985@azet.sk
Hali, Husqvarna láncfűrész olajat használtatok már, illetve jó lehet?
Nem akarod felteleportálni Budapestre ?
Hello ! megtudnátok mondani a barna gumigyűrű a zöld alá való vagy így jó ?
Apuci megtudná mennyi volt a móci , picsan is rúgna
Vagánykodik ? Ki?
Tudom
Nem nyert