fogalmam sincs. hidegben ugyse használom, mert nem szeretek fázni.
jelenség a következő.
elindulok és kb 10 perc motorozás után kimegy a mutató az órán skálázott részből is. ekkor már villog az " injektion check " felirat. ez után ha hajtom még akkor a hűtőt egyszercsak elönti a forró víz és a mutató lemegy kb a felig utána minden rendben
fosok hogy egyszer megfőzöm
Dehogynem! Nekem is az van, hobbiként bütykölgetni szeretem, kikapcsol. inkább hobbimotor, mint szükség, igy ha otthagy, hát megcsinálom. De hálistennek ritkán tesz ilyet.
Mindenesetre olyan szép lett a blokkod, hogy kár összekenni. Erre gondoltam...
Mentünk mórra egy yamaha xt 600-ért mondja a csóka, hogy full gyári állapot, nem is enged 500k-ból. Mondom neki nem baj a szép és jó megveszem... Hát rábasztunk... Vertük volna meg? Elment egy fél nap és nem kevés gázolaj. Szopás.
Amit tudsz csinálni az annyi, hogy kinézel egy motort és körbefényképezteted nagy felbontású képekkel. Ezzel jó eséllyel az esztétikát kipipálhatod. Ha ezt én megtettem volna nem mentünk volna mórra (sem).
Sziasztok!
A ditekk forralja vizet. hűtőt kitakarítottam,csövek rendben, termosztát átenged és új víz is van benne.
Vízpumpára gyanakodnék. hogy és mennyiből lehetne felújítani?
A Conair gyerek idősebb nálad pár évvel. No nem akarom tovább szemetelni a fórumot. Tegyünk mintha úriemberek lennék és nem írnánk tovább erről a vitáról. Erre még írj egy választ, hogy legyen tiéd az utolsó és ennyi. Én lezártam.
előzmények 1. beléptem 2. segítettem 3 kertek képet a mocimról ,felraktam. aztán ez a conair gyerek elkezdte szapulni a motort , nem tom miért. akkor ezek után mi legyen a reakció ? 4. nem apucitól van , 3 havi fizuból meg tudom venni , és 4 -éve melózok .
Ha valaki úgy akarja átvágni az embert, hogy mindent lebeszéltek ..... minden szép, minden jó ... leutazik a vevő saját költségén és minden szar, akkor szerintem az eladó tartson attól, hogy ki/kik mennek megnézni a portékát
Mert én úgy tudom, hogy hazudozni nem illik ... nem pedig elégtételt venni.
Én nem kerestem volna rajta semmit .... állapotfelmérést említettem.
Szerintem korrekt ajánlat volt és, na bumm elestél volna 5000forint benzinpénztől, de akár holnap a kezedben a pénz :)
Igazad van, nem erőszak ..... a téli gumi pedig nyáron az én olvasatomban cserésnek tűnik , és mivel hogy télen nem használnám még felesleges is lett volna.
Nézelődünk tovább ....
1DB kishibás AUDI RS6 felniért nincs valakinek egy tuti kipufogója ?
Szerintem sok jót ne várj ettől a fórumtól, főleg ha minden mondatod után ott van a " " jel. Ez nálam azt jelenti, hogy vagy egy kiskorú taknyos vagy, aki alá betették a motort, és nem érdekli a pénz, mert az apuci úgyis áll mindent. Második lehetőség, hogy annyira okosnak hiszed magad, hogy mindenkit 'fetrengve kiröhögsz'. Tovább nem folytatom, észre sem fogom venni amit írsz. Tanulj meg alkalmazkodni.......
"fizetem a 130at + a szállítás felét és ezt a 2 műveletet."
Ezzel az a gond, hogy a 130e az fix. Ha állom a szállítás felét, akkor olyan mintha engedtem volna ~5-10e-et. Ezt nem teszem. A motor pedig így sem ennyit ér, és nálam a fix az fix. Másik dolog, hogy erre lazán elmegy 1 napom, ami vagy bevétel kiesés, vagy 1 nap szabi. Szabim nincs több, mert a nagymotor vizsga miatt ígyis két napot hiányzok egy héten. Szeret is főnököm emiatt.....
"Kell még rá 2 gumi, ha igaz ..."
Nem tudom hol olvastad hogy a gumikat cserélni kell, mert én nem írtam ilyet. Téli gumi az igaz, de az hogy mit szeretnél cserélni a motoron, az ne az én gondom legyen. A motor ígyis teljesen üzemképes. Harmadik dolog az, ha alapból hibát keresel a motoron, akkor biztosan találsz is, ez nekem nem ér meg egy pesti utat. De azért köszönöm hogy érdeklődtél.
Hogy őszinte legyek .... kezd elmenni a kedvem az egésztől
Mist mi az igazság robogó ügyben ?
Hogy van 1999es hibátlan, napi használatra kész gép 130-150.000 forintért VAGY az a való, hogy a 2004 fölötti 200.000+ezerért mind felújításra szoruló xar ?
Olvasom itt ezeket a tételeket :
Dugó, hajtókar, főtengely, stb .... csak ez a 3 cucc 50K
én azt gondoltam elsőre hogy végre egy fórum ahol meg lehet beszélni az új dolgoknak a képességét . De nem , ez 80% -ba a motorhibás robogó és annak körülírásáról szól.Pld .: ha veszek egy Continental gumit 8.000 -ért az mit bir , és nem azt hogy használt gumit kapok e olcsón . Vagy hogy meghajtása hogy jobb? De vazzeg itt meg odáig se jutunk el hogy beinduljon .
Sziasztok!Kérdésem lenne felétek és tippet várnék a problémámra!
2003-as SR 50 ditech morini blokkos!
Amit cseréltem benne eddig:kompresszor,injektor,gyertya(gyárit vettem bele)főtengely csapágy+szimering,új dugó gyűrű!
A jelenség elindul(nehezen)és durrog és 1 idő után megáll és nem indul el!
Az idomok jó állapotban vannak jó gumik jó akksi ,leo vince ZX hand made kipufogó,malossi variátor karbon görgökkel!
A hibára lennék kivácsi ha ezek alapján lenne valakinek ötlete vagy tippje megköszönném!
Ha van valakit érdekelne a motor akinek van kedve és ideje foglalkozni vele szívesen eladom árajánlattal!
Köszönöm a segítséget és a válaszokat és az esetleges érdeklődőket!
Sziasztok!
jelenség a következő.
elindulok és kb 10 perc motorozás után kimegy a mutató az órán skálázott részből is. ekkor már villog az " injektion check " felirat. ez után ha hajtom még akkor a hűtőt egyszercsak elönti a forró víz és a mutató lemegy kb a felig utána minden rendben
fosok hogy egyszer megfőzöm
Mindenesetre olyan szép lett a blokkod, hogy kár összekenni. Erre gondoltam...
szinte hideg a hűtő
Mentünk mórra egy yamaha xt 600-ért mondja a csóka, hogy full gyári állapot, nem is enged 500k-ból. Mondom neki nem baj a szép és jó megveszem... Hát rábasztunk... Vertük volna meg? Elment egy fél nap és nem kevés gázolaj. Szopás.
Amit tudsz csinálni az annyi, hogy kinézel egy motort és körbefényképezteted nagy felbontású képekkel. Ezzel jó eséllyel az esztétikát kipipálhatod. Ha ezt én megtettem volna nem mentünk volna mórra (sem).
A ditekk forralja vizet. hűtőt kitakarítottam,csövek rendben, termosztát átenged és új víz is van benne.
Vízpumpára gyanakodnék. hogy és mennyiből lehetne felújítani?
400-as túrát vettem, aminek típusjelzése er6. Nálam ez nem egyenlő egy quaddal.
Ha azt írod, hogy vettem egy 450-es quadot azt hamarabb megértem. Nekem a quad az nem túra, lehet nálad az.
No részemről lezártam a témát, nem pazarlok rád időt.
Mert én úgy tudom, hogy hazudozni nem illik ... nem pedig elégtételt venni.
Szerintem korrekt ajánlat volt és, na bumm elestél volna 5000forint benzinpénztől, de akár holnap a kezedben a pénz :)
Igazad van, nem erőszak ..... a téli gumi pedig nyáron az én olvasatomban cserésnek tűnik , és mivel hogy télen nem használnám még felesleges is lett volna.
Nézelődünk tovább ....
1DB kishibás AUDI RS6 felniért nincs valakinek egy tuti kipufogója ?
Ezzel az a gond, hogy a 130e az fix. Ha állom a szállítás felét, akkor olyan mintha engedtem volna ~5-10e-et. Ezt nem teszem. A motor pedig így sem ennyit ér, és nálam a fix az fix. Másik dolog, hogy erre lazán elmegy 1 napom, ami vagy bevétel kiesés, vagy 1 nap szabi. Szabim nincs több, mert a nagymotor vizsga miatt ígyis két napot hiányzok egy héten. Szeret is főnököm emiatt.....
"Kell még rá 2 gumi, ha igaz ..."
Nem tudom hol olvastad hogy a gumikat cserélni kell, mert én nem írtam ilyet. Téli gumi az igaz, de az hogy mit szeretnél cserélni a motoron, az ne az én gondom legyen. A motor ígyis teljesen üzemképes. Harmadik dolog az, ha alapból hibát keresel a motoron, akkor biztosan találsz is, ez nekem nem ér meg egy pesti utat. De azért köszönöm hogy érdeklődtél.
Mist mi az igazság robogó ügyben ?
Hogy van 1999es hibátlan, napi használatra kész gép 130-150.000 forintért VAGY az a való, hogy a 2004 fölötti 200.000+ezerért mind felújításra szoruló xar ?
Olvasom itt ezeket a tételeket :
Dugó, hajtókar, főtengely, stb .... csak ez a 3 cucc 50K
Egy 600 F2re nem költöttem ennyit 2 év alatt
2003-as SR 50 ditech morini blokkos!
Amit cseréltem benne eddig:kompresszor,injektor,gyertya(gyárit vettem bele)főtengely csapágy+szimering,új dugó gyűrű!
A jelenség elindul(nehezen)és durrog és 1 idő után megáll és nem indul el!
Az idomok jó állapotban vannak jó gumik jó akksi ,leo vince ZX hand made kipufogó,malossi variátor karbon görgökkel!
A hibára lennék kivácsi ha ezek alapján lenne valakinek ötlete vagy tippje megköszönném!
Ha van valakit érdekelne a motor akinek van kedve és ideje foglalkozni vele szívesen eladom árajánlattal!
Köszönöm a segítséget és a válaszokat és az esetleges érdeklődőket!
Sziasztok!