Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valakinek nincs egy eladó 17,5ös karbija? vevő lennék rá
és még az index sem villog
Nézd meg, hogy van e benzin az injektorházban lévő nyomásszabályzó alsó burkolatában. Ha van, akkor az okozza a problémát, hogy az üzemanyag nyomásszabályzó membránja átenged. Sztem a legtöbb ditech-es ezzel szív... Nálam is ugyanez volt a probléma és most csinálom haverom öccsének a ditech-ét is mert ugyanez a baja.
Magasabb fordulaton azért megy mert ha még csak minimálisan enged át, akkor azt a kis többlet benzint el tudja égetni. Viszont indításnál és alapjáraton már problémát okoz és kormolja, sőt tönkreteheti a gyertyát.
Az öcsémnek 6éves 20e km van benne uj korától ő használta és eddig még semmi gond nem volt vele gyári benne minden,furva sem volt semmi és még mindig 75 a vége
Köszönöm a segitséget ! 26 ezer km az soknak számit 1 sr 50 -nél ? Szép állaptú kinti moci most hozták be . Érdemes megnézni ? 150 ért adják !
Úgy emlékszem hogy a vízhőmérő akkuról megy. Egyébként akku nélkül nem ajánlott használni.
Sziasztok . 1 kérdésem lenne . Sr 50 ha nincsen benne akku akkor lehet olyan hogy akku nélkül nem mutatja a viz hőfokát ? Előre is köszi .
Köszönöm a választ!
A gyertyakép tökéletes. Pörgetve persze hogy "elmászik" a motor. A felni öntve van, nem esztergálva. Sosem lesz tökéletesen központos.
Ráadásul a legtöbb robogófelni sosem látott centírozógépet sem. A gumisok csak felba....ák rá a külsőt oszt szia. Ezen kívül még jópár dolog beleszól a dologba. Ott van pl. az első és a hátsó varió, amik mozognak fordulaton. Stb, stb....
Tökéletes.
Sziasztok! Tud esetleg belinkelni valaki olyat,hogy fekvő minarellibe kellene nekem főtengely csapágy és szimering,és ezt készletbe. F15-be kéne
Üdv!
Valaki rendelt már robogoalkatresz.eu-ról?
A véleményeteket szeretném megtudni az oldal megbízhatóságáról meg stb.
Az enyém ilyen. Új gyertya, ~40km, hosszú emelkedőkkel, utazva és nem nyelezve, 30-40%-os gázállás, max. ~65km/h
Vélemény?

Stenderen nektek is nagyon elmászik a motor pörgetve? Nem tetzsik, mintha nagyon rázna...
Üdv 2004 pigi ditech új gyertya 50 km tert mentem vele szerintem megy rendesen!

De nemértek a gyertyaképhez :(

szerintetek?
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!

Fekvő, vizes blokkos OLD SR-hez keresek aksi fedő idomot, műanyagot!

Ha valakinek van eladó, kérem szóljon!

Köszönöm előre is! :)
Igen,amit kívülről látsz az az olajpumpa,ha szépen leszeded ,akkor látod meg a vízpumpa tengelyét,ami a nagy"bordás kerékbe" megy bele,mint az olajpumpa.......
Jók a kymco-k is, de az anyagminőségük szánalmas. Ez kb. azt jelenti, hogy addig szép, amíg kihozod a kereskedésből. 2-3 év alatt a naptól behomályosodik a km óra plexije. Ha netalán esel vele, akkor menthetetlenül apróra törik minden idoma. Motorikusan jóra sikerültek, persze ehhez hozzátartozik a rendszeres olajcsere, stb. Hozzáteszem hogy ezt minden motor igényli, nem csak a kymco...... Viszont egyre több keeway-t hallani, aminek a váza kettétört. Gyanítom hogy itt egy kicsit alulméretezett lett a váz. Ha pl. nagykerekű robogót veszel, akkor az annyiból jobb, hogy kevésbé veszi észre a gödröket, úthibákat. Ha pedig teheted, és a jogsi is megvan hozzá(!), akkor egyértelműen 125-öst vegyél.
Ha a blokk egyébként bírná a nagyobb fordulatszámot, akkor egy nyitott cdi kell rá.
Sziasztok! Egyik ismerősöm motorvásárláson gondolkodik
max .350-400e szán rá aprilia sr 50 karbis 2008évj. vagy egy 125-ös 4ütemű pl.kymco új Agility City 125 , új People S 125,neki azt mondták a kymco márkáról hogy megbizhatóbbak mint a pl.keeway
valaki HELP!

a motorom gyújtsa letilt magasabb fordulaton, ha sztenderre állítom, odahúzom neki, akkor is tilt..mit kéne kicserélnem rajta, hogy tovább pörögjön? CDI? vagy gyújtás alaplap? netán mind2 ?
Én úgy tudtam hogy az nem a vizpumpa hanem az olajpumpa.....