Sziasztok!
A gondom, hogy a lemerült aksit véletlenül fordítva töltöttem fel, ezáltal megváltozott a polaritása, nem figyeltem rá behelyeztem, és a hőfokmérő kiakadt, egyéb elektromos jel nincs. Mit okoztam?
Most lementem 15 perce beindítottam, hideg motor pöcc-röff. Járatom 2 percet leállítom. Visszamegyek 10 perc múlva indítom pöcc-röff. Leállítom. Indítom megint (már kezdett melegedni) nem indul, most hűl... megpróbálom 10 perc múlva
sziasztok! az a kérdésem lenne, hogy szeretném ha egy kicsit jobban gyorsulna a robogóm, de végre ne veszítsen sokat. mekkora görgőket vegyek? a jelenlegi (gyári) elvileg 5,5 gr
Hello!
Most már beindul a motor, bár mintha nem lenne teljesítménye... Maxra húzom a gázt (középsztenderen van) és alig forog a kerék. (Tényleg lassan, ráülök max 5km/h-val mennék) Igaz, néha gyorsabban forog néha lassabban, de kb 0.3 seces szekvenciával folyamatosan "fütyül" mintha egy turbó lenne, és baromi sok levegő jön ki a kipufogóból nagy erővel. Nem is fütyül, hanem mintha a kompresszort megnyomnám kb 0.1 secre és akkor sok levegő jön ki baromi erősen máskor meg semmi. Csak ez ~0.3 seces időközönként, és még az erőssége is változik. Valami tipp?
Szia! Ha valós a motor évjárata,akkor az már pigi blokkos.
A vízpumpát kicsi bordás szíj hajtja a főtengelyről. Hozzá lehet férni onnan is,de piszkosul nehéz kicserélni a szimeringet. A legjobb,ha ketté veszi az ember a blokkot. ....
A kézi szívatósra alakítás meg szinte annyi mint egy automata!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy 2002-es SR50 -es Ditechhez (alváz kezdőszámai: ZD4RLD1) milyen aksit vegyek? Elsőnek nagyon hülyének tűnik a kérdés, de minap mikor bementem egy motorboltba és mondtam hogy savas aksi kell a motorba mert nekem eddig is az volt benne majdnem hanyatt dobta magát az eladó, miszerint csoda hogy eddig ment a motor a savassal, mert hogy állítólag az nem jó bele és egy nagyobb teljesítményű zselés kell hozzá. Ilyen van benne most: http://www.italmondo.hu/index.....
Honnan tudjam most akkor melyik a jó bele?
A választ előre is köszi
Hello: ÚJ sport kipufogómat el cserélném gyári jó állapotú kipufogóra+ készpnzre: gyári kipufogó+20e oda adom.( új ára 42e volt nézd meg neten)
Laser Xpro sport kipufogó 200km van benne
2010-es aprilia sr 50-es karbison van.
ha valakit érdekel jelendkezen:
email:spmito@freemail.hu
Di-techbe nem jó ötlet olaj a benzinhez.Benzinpumpa,injektorfej nem fogja szeretni!Én a 70-es polini sportot is gyári olajozással járattam és tökéletes lett.(14000km van benne,most kapott új dugót)
Fel lett fúrva a Ditechem, kapott új dugót, gyűrűket. Meddig kell járatnom? Esetleg töltsek a benzinbe is némi olajat, vagy az fölösleges? Várom a tanácsokat...
A gondom, hogy a lemerült aksit véletlenül fordítva töltöttem fel, ezáltal megváltozott a polaritása, nem figyeltem rá behelyeztem, és a hőfokmérő kiakadt, egyéb elektromos jel nincs. Mit okoztam?
Most már beindul a motor, bár mintha nem lenne teljesítménye... Maxra húzom a gázt (középsztenderen van) és alig forog a kerék. (Tényleg lassan, ráülök max 5km/h-val mennék) Igaz, néha gyorsabban forog néha lassabban, de kb 0.3 seces szekvenciával folyamatosan "fütyül" mintha egy turbó lenne, és baromi sok levegő jön ki a kipufogóból nagy erővel. Nem is fütyül, hanem mintha a kompresszort megnyomnám kb 0.1 secre és akkor sok levegő jön ki baromi erősen máskor meg semmi. Csak ez ~0.3 seces időközönként, és még az erőssége is változik. Valami tipp?
a Citybike.hu-ról rendelj korekt webáruház nem drágák.
én már nagyon sok mindent rendeltem tőlük.
http://citybike.hu/
van egy aprilia rally lc-ém
a vizszivattyúnál morajlás jön belőle csapágyas lehet vagy miért csinalja?
A vízpumpát kicsi bordás szíj hajtja a főtengelyről. Hozzá lehet férni onnan is,de piszkosul nehéz kicserélni a szimeringet. A legjobb,ha ketté veszi az ember a blokkot. ....
A kézi szívatósra alakítás meg szinte annyi mint egy automata!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy 2002-es SR50 -es Ditechhez (alváz kezdőszámai: ZD4RLD1) milyen aksit vegyek? Elsőnek nagyon hülyének tűnik a kérdés, de minap mikor bementem egy motorboltba és mondtam hogy savas aksi kell a motorba mert nekem eddig is az volt benne majdnem hanyatt dobta magát az eladó, miszerint csoda hogy eddig ment a motor a savassal, mert hogy állítólag az nem jó bele és egy nagyobb teljesítményű zselés kell hozzá. Ilyen van benne most:
http://www.italmondo.hu/index.....
Honnan tudjam most akkor melyik a jó bele?
A választ előre is köszi
Laser Xpro sport kipufogó 200km van benne
2010-es aprilia sr 50-es karbison van.
ha valakit érdekel jelendkezen:
email:spmito@freemail.hu
Fel lett fúrva a Ditechem, kapott új dugót, gyűrűket. Meddig kell járatnom? Esetleg töltsek a benzinbe is némi olajat, vagy az fölösleges? Várom a tanácsokat...
Köszönöm