www-ditech-i-tnt201371" title="http://www.robogowebshop.hu/lampak-burak/elso-lampa-komp/lampa-elso-sr-www-ditech-i-tnt201371" target="_blank">http://www.robogowebshop.hu/la...
Helló Használ valaki ilyen lámpát? Milyen a fénye? Köszi
sztem ez elég alap h ha többel mész többet fogyaszt, de am sztem ez függ h mennyi benzint kap és mennyire van összehangolva.
haveromnak egy 2000-es karbis morniblokkos srje van 2,9 -et eszik úgy h rendesen kínozva van.
Csak egy röpke megjegyzés a benzines SR fogyasztásához:
- egy éve vettem a mocit, jelenleg 5.900 km van benne.
- az első hónapokban, amikor max. 30-35 km/h sebességgel használtam, egy tankolással cca. 180-190 km-t tudtam megtenni (ez kb. 6 liter tankolás mellett 3,3 l/100km fogyasztást jelentett)
- az 500 km-es szervizt követően, a folytás kivétele után, átlagosan 65-75 km/h közötti sebességgel, csak 120-130 km-t tudtam futni a mocival (ez kb. 4,8 l/100km fogyasztást mutatott)
- a fogyasztás növekedést a folytás kivételének tulajdonítottam, de
- tavaly az októberi-novemberi, illetve most a februári hidegekben szintén csak alacsony sebesség tartományokban közlekedtem (leginkább max. 40 km/h sebességgel), és azt tapasztaltam, hogy a fogyasztás visszacsökkent a bejáratás szintjére (cca. 3,5 l/100km)
Összefoglalva: a topic-on korábban tárgyalt fogyasztások a tapasztalatom alapján leginkább a használati sebességtől függenek, kevésbé a városi közlekedéstől, illetve a hosszútávú utaktól - ez ellentétben áll az autós közlekedés fogyasztásával.
Üdv mindenkit!van valakinek eladó alkatrész 2004-es ditech sr hez?benzin szivattyú,fojtószelep szenzor,injektor fej,kompresszor.ha van kérnék képeket.no meg árat
sziasztok
túl sok olajat kap, morini blokkos sr-em van
150km van a hengerbe 70es még a gyergya is nagyon olajos lett és mindig fullad ha húzó egy kis gázt neki
Nekem is szégyenletes a világításom.
Ráadásul nekem már az előző gazdája tett bele egy 20w égőt a gyári 15 helyett. A foncsor oda is van. Alapjaiban nevetséges hogy a kocsiba az index erősebb :)
Én a led világítást választom.
Ha megfelelő a hűtése és be van rendesen
Állítva akkor 10 évig nincs baj vele.
Helló Használ valaki ilyen lámpát? Milyen a fénye? Köszi