Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www-ditech-i-tnt201371" title="http://www.robogowebshop.hu/lampak-burak/elso-lampa-komp/lampa-elso-sr-www-ditech-i-tnt201371" target="_blank">http://www.robogowebshop.hu/la...
Helló Használ valaki ilyen lámpát? Milyen a fénye? Köszi
sztem ez elég alap h ha többel mész többet fogyaszt, de am sztem ez függ h mennyi benzint kap és mennyire van összehangolva.
haveromnak egy 2000-es karbis morniblokkos srje van 2,9 -et eszik úgy h rendesen kínozva van.
Karbis vagy ditech ?
Csak egy röpke megjegyzés a benzines SR fogyasztásához:
- egy éve vettem a mocit, jelenleg 5.900 km van benne.
- az első hónapokban, amikor max. 30-35 km/h sebességgel használtam, egy tankolással cca. 180-190 km-t tudtam megtenni (ez kb. 6 liter tankolás mellett 3,3 l/100km fogyasztást jelentett)
- az 500 km-es szervizt követően, a folytás kivétele után, átlagosan 65-75 km/h közötti sebességgel, csak 120-130 km-t tudtam futni a mocival (ez kb. 4,8 l/100km fogyasztást mutatott)
- a fogyasztás növekedést a folytás kivételének tulajdonítottam, de
- tavaly az októberi-novemberi, illetve most a februári hidegekben szintén csak alacsony sebesség tartományokban közlekedtem (leginkább max. 40 km/h sebességgel), és azt tapasztaltam, hogy a fogyasztás visszacsökkent a bejáratás szintjére (cca. 3,5 l/100km)

Összefoglalva: a topic-on korábban tárgyalt fogyasztások a tapasztalatom alapján leginkább a használati sebességtől függenek, kevésbé a városi közlekedéstől, illetve a hosszútávú utaktól - ez ellentétben áll az autós közlekedés fogyasztásával.
Üdv mindenkit!van valakinek eladó alkatrész 2004-es ditech sr hez?benzin szivattyú,fojtószelep szenzor,injektor fej,kompresszor.ha van kérnék képeket.no meg árat
gözöm nincs, sztem kb annyit mint a Wagon R+ -on az R :D
Hol tudnék állítani h kevesebb olajat kapjon?(bocsi telóról vagyok:())
sziasztok
túl sok olajat kap, morini blokkos sr-em van
150km van a hengerbe 70es még a gyergya is nagyon olajos lett és mindig fullad ha húzó egy kis gázt neki
igen-igen! ez mit jelent valójában?
Nem ronda. Nekem is ilyen van. Amellett hogy a szép tükrös felületű lámpatest még dob is a motor kinézetén, amellett a fénye kiváló.
már látom leírtad bocs bamba vagyok ha kész lesz raksz fel pár képet
hogy csináltad meg a ledet és menyiből jött ki?

pontosan miket vásároltál hozzá?
Nekem is szégyenletes a világításom.
Ráadásul nekem már az előző gazdája tett bele egy 20w égőt a gyári 15 helyett. A foncsor oda is van. Alapjaiban nevetséges hogy a kocsiba az index erősebb :)

Én a led világítást választom.
Ha megfelelő a hűtése és be van rendesen
Állítva akkor 10 évig nincs baj vele.
Sziasztok

Na karbi megint szétszed kipucol hát én voltam a béna

Raktam tömítő pasztát a úszóház és a karbi közé és azt feloldotta a benzin tiszta trutyi volt belül.
Összeraktam és indult is

Remélem így is marad
Bontó.
Jó szerintem hanyagolom Majd megszokom vagy mitomén

Picit Drága nekem

Ezmeg ronda
Cseréld le a lámpatestet egy 125-ös sr lámpájára.
Felkötök egy generátort a hátamra

A viccet félretéve tényleg nincs semmi megoldás?

link

Igaz még nem szedtem szét és nem tudom jó-e bele
de ez 20 wattos a gyári meg asszem 15 már ez is megolvasztaná?
Nem fogja birni a generátor.
Csak külső energiaforrásra kötheteds.
link

Nah ezt felszerelem rá
Éjjellátó,viharlámpa a nykba,esetleg erősebb kézi szúrófény.
Uhh fiuk lányok Ma mentem először sötétbe az SR el Hát örülök hogy túléltem

Az hogy egy mécses jobban világít nála egy kicsit sem túlzás!
És még refi sincs rajta.

Van valakinek valami tippje mit lehet tenni?
olvastam hogy erősebb izzótól megolvad a foncsora.
Ledet meg nem akarok mert drága és körülményes.

Esetleg nem tudtok valami ízzót ami jobban világít benne és nem olvad ki a foncsor?
Úgyérted Sport Commuter?
Köszönöm a válaszod! :)

Voltam ma a szerelőnél meghallgatta és azt mondta hogy semmi komoly.
Gondolom nem sok értelme van ditech-ekre kipuf ot venni

Vagy a hangon kívül van változás?