Sziasztok . Van 1 sr 50 karbis mocim . Azt a hibát csinálja , hogy megyek a mocival , és csinál néha olyan dolgot , hogy mintha kifogyott volna a benya de nem mert van benne . Ha ledadog ugy tudok tovább menni vele hogy játszok a gázkarral , és utánna rákap , és megy tovább ! De ha nem játszok a gázzal akkor leáll ! Mi lehet a gond ? Előre is köszi .
Üdv mindenkit!segítségre volna szükségem!szeretném átalakítani ditech-et karbisra.mi kell hozzá?nagy vonalakban sejtem.a haveromé csak többen többet tudunk beszart neki rajta:benzin szivattyú,fojtószelep,levegő injektor,kompresszor...injektorfejet már vettem hozzá.így feleslegessé vált!ha érdekel valakit eledó előre is köszönök mindenféle segítséget!
hy valaki tudna nekem segíteni? az igaz, hogy a Suzuki Katana LC és az Aprilia SR LC (régi) blokkja meg egyezik? azért kérdem, mert a hengerszetteket úgy árulják, hogy SR LC/Katana LC.válaszokat előre is köszönöm
Szisztok Van egy aprilla sr50 robogom. az a hiba hogy 50 km ig jo de felette kapkod mi lehet a hiba viszaengedem a gázt jo, karbi pucolva gyertya uj segitsetek köszi
sziasztok. Kéne egy kis segítség. Olyan gondom van a robesszal ( vizes minarelli) Hogy a vízpumpánál áttengedte a vizet a blokkba a gyújtáshoz, vettem új csapágyakat tömítést mindent ilyen felújító készletet kicseréltem mindent, de a probléma megmaradt ugyan úgy áttjut a víz a lendkerékhez. Mi lehet a gond? Segítséget előre is köszi heló
hát valami nasa technologia kell hozzá h a kerek dolog össze passzold a kocka alakú cuccal:D
szerintem rossz cumot vettél hozzá .. motor könyvét ved elő azt tán nézd meg benne h ahhoz a típushoz milyen kódú cuc kell , ha nincs meg akkor netröl letod szedni..
Olyan problémával fordulok hozzátok , van egy aprilia sr 50 ditech robogom és elég hosszú ideig állt a garázsban.
Nem régg akartam újra mocizni vele de olyan probléma jött elő hogy elég nehezen indultba.., meg amikor beindult és nem adok rá gázt lefullad alapjáraton ....
Ha adom a gázt akkor rendben van meg menet közben is fúra hangot ad mintha az injektor nem akarna leállni ..(mint az inditáskor ad egy speci hangot injectora az megy tovább menet közben is csak kicsit halkban..)
Légszűrőt, gyertyát aksit töltöttem/átnéztem .
Végül is egy start stop rendszer jött elő alapjáraton :D
Ha van valami tippetek mi lehet a gubanc osszátok meg velem
2005- ös piaggio blokkos sr- hez hol találok karburátortömitést mert a szervizben nem tudnak vagy nem akarnak rendelni ( Elég hihetetlen ) Mondták h kenjem ki benzinálló pasztával de nehogy máááááá!
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni.
2006-os karburátoros SR50-es gépem megmakacsolta magát. Gyújtásra kapcsolok és indítanék. Halk kattanás és a felvillan a tompított lámpa, az indítási próbálkozás alatt. Gyújtás bekapcsolásakor pedig nem világít.
Berugókarral pöcre indul a járgány.
Mi a véleményetek ? Mit kellene megnéznem, kicserélnem ?
Gy
Üdvözlet mindenkinek!
A fórumon új vagyok, de olvasóként rendszeresen itt voltam nagyjából két éve.
Olyan problémám lenne, hogy gyári használt doboztartó konzolt vettem Factoryhoz, de az alsó felfogatási pontja szögletes míg az alsó idomon kerek a nyílás.
Szerelt-e valaki ilyet mostanában, kell vagdosni az idomból?
Vagy Factoryból is több fajta van?
Köszönettel: Xerxes
Könyvet nem kaptam meg a mai napig sajna, így van ez ha ismerőstől vesz motort az ember. Kösz rákeresek!
szerintem rossz cumot vettél hozzá .. motor könyvét ved elő azt tán nézd meg benne h ahhoz a típushoz milyen kódú cuc kell , ha nincs meg akkor netröl letod szedni..
Olyan problémával fordulok hozzátok , van egy aprilia sr 50 ditech robogom és elég hosszú ideig állt a garázsban.
Nem régg akartam újra mocizni vele de olyan probléma jött elő hogy elég nehezen indultba.., meg amikor beindult és nem adok rá gázt lefullad alapjáraton ....
Ha adom a gázt akkor rendben van meg menet közben is fúra hangot ad mintha az injektor nem akarna leállni ..(mint az inditáskor ad egy speci hangot injectora az megy tovább menet közben is csak kicsit halkban..)
Légszűrőt, gyertyát aksit töltöttem/átnéztem .
Végül is egy start stop rendszer jött elő alapjáraton :D
Ha van valami tippetek mi lehet a gubanc osszátok meg velem
Üdv
Segítséget szeretnék kérni.
2006-os karburátoros SR50-es gépem megmakacsolta magát. Gyújtásra kapcsolok és indítanék. Halk kattanás és a felvillan a tompított lámpa, az indítási próbálkozás alatt. Gyújtás bekapcsolásakor pedig nem világít.
Berugókarral pöcre indul a járgány.
Mi a véleményetek ? Mit kellene megnéznem, kicserélnem ?
Gy
A fórumon új vagyok, de olvasóként rendszeresen itt voltam nagyjából két éve.
Olyan problémám lenne, hogy gyári használt doboztartó konzolt vettem Factoryhoz, de az alsó felfogatási pontja szögletes míg az alsó idomon kerek a nyílás.
Szerelt-e valaki ilyet mostanában, kell vagdosni az idomból?
Vagy Factoryból is több fajta van?
Köszönettel: Xerxes