Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Lefotóztam haverom sr-nek vázszámát,ebből meg tudnátok mondani hogy mikori évjáratú a gép? A képek minőségéért előre is elnézést,teloval követtem el.
Előre is köszönöm a segítséget!
Természetesen lehúzóm van, nem is erre gondoltam, hanem a helyzetével... Mindegy hogy teszem vissza? Forgórész - állórész helyzete?
Lehúzó nélkül ne is próbálkozz a lendkerék leszedésével! Ütögetni meg egyenesen tilos! Először a varió felől nézd meg nem e mozog a főtengely!Mert ott szokta elnyalni a szimeringet!És persze, ki lehet cserélni blokk szétszedés nélkül!
Sziasztok!

A gyújtás rész leszedésénél mire figyeljek oda, hogy a visszarakásnál se legyen semmi probléma? Egyáltalán, ha leszedem, akkor blokk széthúzás nélkül cserélhető a főtengely szimering?

Köszi
üdv!azt még el felejtettem meg kérdezni,hogy mennyi kilométer volt a motorban.?
"Egy szerelő könnyen...."

Ilyen motort csak szerelő vegyen. :D
120e egy üzemképtelen ditech-ért?!.....
Köszönöm
Szia! Itt megtalálod!:
http://italmondo.hu/index.php?...
Sziasztok!

Tudja valaki a Sr Ditech Morini főtengely szimeringek méretét?
SÜRGŐSEN OLCSÓN Eladó egy minarelli 50-hez(Sr, Rally, Aerox stb..) való gyári főtengely!Kb 5000km-t ha futott!Ár megegyezés szerint!Adatlapomon elérhetőségem!
üdv!képeket és árat kérhetnék?:csuvi78@citromail.hu-ra,vagy csuvi78@gmail.comra.köszi.
Szia! Azt,hogy szerintem ki lehet cserélni annélkül,hogy széthúzd a blokkot,csak nem biztos,hogy jó is lesz,és valószínű elég macerás.
Na ezen mit értesz pontosan?
Szerintem normálisan nem fogod tudni megcsinálni,és vagy csak nagy szenvedések árán.
Sziasztok!

Sr Ditech Morini főtengely szimering csere ügyben kérnék valakitől leírást vagy infót. Blokk széthúzás nélkül megoldható a dolog mindkét oldalon?
Szia! Köszi! Utánanézek. Tud erről a motorról valaki valamit? Leírás alapján kompresszor.
http://www.kepesmotor.hu/april...
Szerintem bármilyen (min.) 50A-es autórelé jó bele. Egyik ügyfélnek BMW-be való relét vettem 600,- Ft-ért. Azóta tökéletes....
Karbisra alakítás. Hányszor elmondtam már, de nem hisztek nekem.
Szia!
Nekem vannak alkatrészek, címem: nyito.g@freemail.hu
TEgnap mértem én is a kompresszort hogy mennyit tud, én a következő képpen mértem: a kompresszorra huztam egy csövet aminek a végén volt a mérő óra, majd tekertettem, kb 10 másodperc inditozás utána a csö is meg telt rendesen levegővel utána tudta mutatni az értéket. nekem igy inditózásra kb 8-9 bar-t tudott.
Sziasztok! Ha jól tudom az sr önindító reléje ugyanaz mint a katanáé,nincs valakinek elfekvőben esetleg? Nem ingyen gondolom.
Hengert rendeltem, de még az is lehet, hogy kompresszor is lesz belőle... Vagy felgyújtom... az egész motort :)
Jah, bocs. Szóval nem kompresszort rendeltél, hanem hengert.
Télen vagy rövid távokra 1:40. Nyáron hőségben vagy hosszabb távokra 1:33. Olaj: Elf Sport Competition 2T.