Sziasztok!
Lefotóztam haverom sr-nek vázszámát,ebből meg tudnátok mondani hogy mikori évjáratú a gép? A képek minőségéért előre is elnézést,teloval követtem el.
Előre is köszönöm a segítséget!
Lehúzó nélkül ne is próbálkozz a lendkerék leszedésével! Ütögetni meg egyenesen tilos! Először a varió felől nézd meg nem e mozog a főtengely!Mert ott szokta elnyalni a szimeringet!És persze, ki lehet cserélni blokk szétszedés nélkül!
A gyújtás rész leszedésénél mire figyeljek oda, hogy a visszarakásnál se legyen semmi probléma? Egyáltalán, ha leszedem, akkor blokk széthúzás nélkül cserélhető a főtengely szimering?
TEgnap mértem én is a kompresszort hogy mennyit tud, én a következő képpen mértem: a kompresszorra huztam egy csövet aminek a végén volt a mérő óra, majd tekertettem, kb 10 másodperc inditozás utána a csö is meg telt rendesen levegővel utána tudta mutatni az értéket. nekem igy inditózásra kb 8-9 bar-t tudott.
Lefotóztam haverom sr-nek vázszámát,ebből meg tudnátok mondani hogy mikori évjáratú a gép? A képek minőségéért előre is elnézést,teloval követtem el.
Előre is köszönöm a segítséget!