Szia Kinter!
Legelőször is bocs hogy eddig nem reagáltam.
Ahogy a képen láttam neked két darab led van a világításba beépítve. Elég sokat keresgéltem mire találtam egy ledes webáruházat ami magyar is. (bár gondolom a cucc kínaí:))
Itt találtam a következőt. Ezzel is barkácsolnom kell rendesen de mivel nekem még a régi SRem van így kicsit talán könnyebb a világítást megoldani.
Na tegnap ment indult minden oké ma meg megint csak tekeri és nem indul
A gyertya mikor kiveszem száraznak tűnik!
Pici benzin a hengerbe akkor el el kapja!
Benzint nyomja a pumpa ha leveszem a csövet az ülés mellet !
Nagyon tanácstalan vagyok már
Hello mindenki ! :)
Segítségeteket szeretném kérni !
lenne 1 olyan problémám hogy be indítom a motort és furcsa hangot ad ki a blokk felől a jobb oldalnál és nem tudom h mi az a hang . és ahogy változik a fordulat ugy változik az a furcsa hang is !
Kezdhetek félni, vagy semmi para ez normális dolog ?
amugy nem is a lelazítás a baj, volt aki olajszűrő leszedővel megoldotta. Az a baj, ha visszafelé nem húzod meg eléggé, akkor elszabadul, elégeti a görgőket, elszakítja a szíjat, és rosszabb esetben lenyalja a bordákat a tengelyről. Szóval elég nagy kárt csinálhat.
mivel a motornak valószinü olyan baja van, amitől ujra be fogja köpni a gyertyát. Erre gondolt Kinter.
A gyertya egy idő után amugy is elég, illetve áthúz valahol, és akkor kuka.
2004 ditech Pigi
Kezembe telefon gondoltam megmérem a tényleges sebességét
egyenes szakaszon a motor mutatója 80 felett mutatott egy kevéssel és GPS szerint akkor ment 75 öt
Lejtön lefele Óra szerint 90 volt sac/KB ( 80 ig van skálázva )
a Gps 79.6 volt a vége
Gondolom ez teljesen normális egy ditech töl (teljesen gyári)
Szia Kinter!
Legelőször is bocs hogy eddig nem reagáltam.
Ahogy a képen láttam neked két darab led van a világításba beépítve. Elég sokat keresgéltem mire találtam egy ledes webáruházat ami magyar is. (bár gondolom a cucc kínaí:))
Itt találtam a következőt. Ezzel is barkácsolnom kell rendesen de mivel nekem még a régi SRem van így kicsit talán könnyebb a világítást megoldani.
link
A hűtő is megvehető bár marha nagy. :))
http://www.orfeusz.hutira.hu/p...
A túlfesz is megoldható....
http://www.orfeusz.hutira.hu/p...
Persze nem olyan egyszerű így sem a dolog de szerencsére komolyabb logisztika nélkül is viszonylag jól megoldható.
Kösz a segítséget...
A benzinpumpa az nyom ahogy indítózom azt néztem.
Köszi a segítséget :)
De hogy az elég mennyiség volt e azt nem tudom :(
Na tegnap ment indult minden oké ma meg megint csak tekeri és nem indul
A gyertya mikor kiveszem száraznak tűnik!
Pici benzin a hengerbe akkor el el kapja!
Benzint nyomja a pumpa ha leveszem a csövet az ülés mellet !
Nagyon tanácstalan vagyok már
Szedjem szét megint a karbit talán ?
Segítségeteket szeretném kérni !
lenne 1 olyan problémám hogy be indítom a motort és furcsa hangot ad ki a blokk felől a jobb oldalnál és nem tudom h mi az a hang . és ahogy változik a fordulat ugy változik az a furcsa hang is !
Kezdhetek félni, vagy semmi para ez normális dolog ?
De ha kell készítek videót?
A gyertya egy idő után amugy is elég, illetve áthúz valahol, és akkor kuka.