A tanácsotokat szeretném kérni. Első kérdés, nézegettem 2t és 4t robogókat is (lsd. leonardo 125, ezt biztositónál lehet e 50esként biztositani?), illetve nem tudom mit érdemesebb venni, mi a különbség a rally és az sr között.
Sziasztok!
Van egy SR50 vizes gepem, fekvo minarelli blokkos 70-es hengerrel.
Minden tutin mukodik rajta, csak annyi gondom lenne, hogy van egy erdekes femesen csengo hang uresjaratban rajta. Leszedtem a variator deknit, es az elso szijtarcsa adja a hangot, mintha ovatosan csavarhuzoval kocogtatna valaki. Mi adhatja ezt a hangot szerintetek?
Szia! Az egyik képen mérföld van,a másikon km be van megadva!
A factory szépen átváltja! Rakd vissza km re és meg van a megoldás! Ha "fiatalítani" akarod akkor mérföld és kevesebbet mutat
Én is nemrég vettem egy SR-t. Lábán hoztam el. Szivatott engem is, gyertya csere után már jobb a kicsike! :)
Bár az enyém ditech...
De már kezdem megszeretni, viszont félek hogy nehogy tönkre mennyen rajta valami... :) Mert az sokba fájna. :(
aztolja a hátsó tárcsát ki, ha tul gyenge akkor gyengén gyorsul elindulás után, ha tul erős akkor meg hamar megeszi a szíjat, legjobb tudomásom szerint!
Hali! Most vettem egy 2003-as sr 50-t úgy jöttem haza vele, közbe néha csinált már olyat h egyszer csak elkezdett fuladni ha rá húztam a gázt haza értem azért vele. eltelt kb egy óra mondom el indítom ki próbálom el indult és ahogy rá húztam a gázt egyből fulladt azóta nem megy ki takarítottam a karbit, légszűrőt, tankot. most se megy? valami ötlet?
most 16,5*751 szij van rajta majd venem kel rá egy 747-est
mert ez meg hoszu rá szarul megy vele.
és van olyan webáruház ahol a 751-es irjak aprilia ralyhoz pedig nem is jo rá,
A tanácsotokat szeretném kérni. Első kérdés, nézegettem 2t és 4t robogókat is (lsd. leonardo 125, ezt biztositónál lehet e 50esként biztositani?), illetve nem tudom mit érdemesebb venni, mi a különbség a rally és az sr között.
Előre is köszi a segitséget!
http://www.apriliaforum.com/fo...
Error 8-at kapok.
Van egy SR50 vizes gepem, fekvo minarelli blokkos 70-es hengerrel.
Minden tutin mukodik rajta, csak annyi gondom lenne, hogy van egy erdekes femesen csengo hang uresjaratban rajta. Leszedtem a variator deknit, es az elso szijtarcsa adja a hangot, mintha ovatosan csavarhuzoval kocogtatna valaki. Mi adhatja ezt a hangot szerintetek?
A factory szépen átváltja! Rakd vissza km re és meg van a megoldás! Ha "fiatalítani" akarod akkor mérföld és kevesebbet mutat
Ugye jól tudom a tartalék 2 liter
Bár az enyém ditech...
De már kezdem megszeretni, viszont félek hogy nehogy tönkre mennyen rajta valami... :) Mert az sokba fájna. :(
mert ez meg hoszu rá szarul megy vele.
és van olyan webáruház ahol a 751-es irjak aprilia ralyhoz pedig nem is jo rá,
mert a vario is minden gyári bene
5500-ért vettem. nem sokat birt.