Nagyobbik fiam DiTech-ét nyüstölöm munkába járásra,6ezer km van benne,eddig hál istennek gyetya cserén kívül nem volt még vele különösebb gond,kivéve,hogy a gyertyát kb.2500km után cserélni kell /NGK/,mert el kezd szaggatni amikor már a végét járja!
Tudtok-e hozzáértő szerelőt ajánlani,mert itt a környékünkön /Kiskőrös-Bács-Kiskun/ nincs ilyen! Már rá kellene dugni komputerre is,mert a szervízt kérné a kijelző szerint a kicsike!
Egyébként azt megfigyeltem,hogy injektor tisztítót ha kicsit adagolok neki tankoláskor,azt meghálálja,mert érezhetően szebben megy!
150-ért ideadtam volna ha megkértem volna. Nem volt egyébként a motorral gond. Szép, gyári festés, gyári gumik. Jól jár vele aki megveszi. Technigas silent puffal.
6-6,5 liter bameg az nem semmi. Nekem a 86lovas suzuki nem eszik annyit. A 400-a suzuki burgman eszik 4-4,2-tőt.
Tegnap elmentem motort nézni: http://www.kepesmotor.hu/piagg...
Kipróbáltam, nem rossz, de a végsebesség óra szerint max 63. A fordulatszámérő szerint 10forog feszt... Ráhagytam. Bár lehet, hogy nehezebb görgőkkel lehetne variálni, de ha a végáttétel sovány akkor baszhatom.
Kicsit el is ment a kedvem az 50-es kategóriától. No majd látom.
Sziasztok!
Lenne nekem 1 eladó alaktrészem!(sürgős!)
Injektor ház komplett SR Di-Tech 2000-2004-ig!
Morini blokkosba való!
12000 FT az irányár!
06203661963
Akkor szokott ilyet csinálni, ha a motorban a víz már meleg, de a hűtőben lévő még hideg. Ilyenkor mikor kinyit a termosztát, hirtelen leesik a hőmérséklet. Ha sokszor csinálja, akkor a termosztát hibája lesz.
Nagyobbik fiam DiTech-ét nyüstölöm munkába járásra,6ezer km van benne,eddig hál istennek gyetya cserén kívül nem volt még vele különösebb gond,kivéve,hogy a gyertyát kb.2500km után cserélni kell /NGK/,mert el kezd szaggatni amikor már a végét járja!
Tudtok-e hozzáértő szerelőt ajánlani,mert itt a környékünkön /Kiskőrös-Bács-Kiskun/ nincs ilyen! Már rá kellene dugni komputerre is,mert a szervízt kérné a kijelző szerint a kicsike!
Egyébként azt megfigyeltem,hogy injektor tisztítót ha kicsit adagolok neki tankoláskor,azt meghálálja,mert érezhetően szebben megy!
Köszi! Üdv nektek:Maxxy