Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár hogy a kocsid nem az.
-8 kiló nekem is kellene, súlyból. Én a ditech után rájöttem, hogy nekem csak faék kell.
Hát ez egy faék.................tanultam rajta................hidd el vannak jobbak.
"Ez már nekem futurisztikus egy kicsit." Igen, nekem is ez jut először eszembe erről a gépről.
http://motoralbum.sytes.net/Bi...
Nekem ez a motor jön be nagyon, persze azt a két idióta tükröt úgy szedném le róla mint a huzat.
Nekem is jól jönne -15 kiló.....
Nem tudom miért ragaszkodsz a gyári festéshez. Nekem pl. nem jön be az aprilia oroszlánfejes design-ja.
Én is mindig ezt mondom, hogy nem kell másik motor. De feszt vennék valamit. Mindig van indok, hogy miért a másik.
Ja................bár a 108/68 sem rossz.
De a kinézet is számít.
Evvel révbe érnék.Soselenne többet motorom ezért újat kellene vennem.
Nem is a számadatok (az nem mond el róla semmit) hanem az érzés...................brutál...............komolyan.
De csak 2011-től.Viszont rohadtdrága 3,7 milla.
Ez már nekem futurisztikus egy kicsit. A teljesítmény miatt kellene?
Bassz.............karban kő tartani magam...............nem férek bele a bőrruhába tavasszal.
5-6 év.
Már most is kéne az 1050-es.Még fél kart is odaadnék érte.

130 jóerő és 105 Nm és a kinézet.
Attól függ milyen robogót. Aprilia sr-t, piaggio nrg-t nem nagyon tudsz linkelni gyárias állapotút 150-ért. most az egy két karcot hagyjuk, mert az elmegy. Egyiken sincs gyári festés. (ditech kizárva).
Egyetértek. Pláne buzi melegben. A leo azért jó választás, mert könnyű fordulékony. Ezért tetszene.
Kicsi a 675? Kinövöd?
Gyalogoljon a fa......
Egy kilóméterre én gyalogolnék.
100-ast 150-essel simán le lehet nyomni,főleg vidéken.
Egyébként alaposan végiggondolva a dolgokat én hülyeséget csináltam, hogy megvettem a rendszámos 4T 150-est. Arra nagy hogy naponta 1 km-et menjek csak vele, mert fel sem fog melegedni, de ahhoz kicsi, hogy mondjuk átugorjak a 100 km-re lévő ismerőshöz, netalán túrára induljak vele. Arra inkább 250, vagy 400-as kellene.
Én azonnal megveszem százért!
"de akkor már megyek a naggyal." Én meg akkormár kocsiba ülök, és nagyobb biztonságban vagyok. Ne keverjük a dolgokat, mert mindennek vannak előnyei és hátrányai. Egy szuzi sem eszik többet mint egy 650-es nagymotor.
Ajándékba nekem is jöhet.................bár jelenleg megelégednék egy NRG vázzal is.10-e-ért.
Itt arról volt szó eredetileg, hogy megér-e a robogója 135-öt. A képek alapján igen. Persze ez akkor derül ki, ha valami megnézi, meghallgatja és kipróbálja. A másik meg hogy ha gyorsan el akarja adni, akkor 100-110-ért biztosan elviszik egy hét alatt, de akkor már inkább adja nekem ajándékba, vagy adja 50-ért. Biztosan 2 napon belül lesz rá vevő....
Tudnék...............de 150e-ret kiadni azért hogy 100-on spóroljak 2 litert nem tartom túl gazdaságosnak.
Lehet hülye vagyok de akkor már megyek a naggyal.
Ennyi pénzért nagyon sok évig tudnék tankolni bele.
Igen, de 400 körül már egy full extrás suzukit veszel, ami kifogástalan. Abban nem ér az eső, és nem csúszol el a havas úton.
Nincs, de ha jól megnézed, akkor jobban megéri egy kicsivel többet kiadni rá, mint után a sza....t foltozni. Aki meg nem tud 150 körül egy jó robogót venni, no comment...