"mert ebben az időben én sem tudom használni." Én azért megyek vele ilyen fa...a időben is. Egy jó minőségű (IRC) téligumi mindent megold. Na jó nem mindent, mert azért csúszik ígyis...
Úgy látom levegős a henger, esetleg a hengeren lévő műanyag burkolat nincs eltörve, vagy nem lyukas valahol? Ha a teljesítmény nem csökkent, akkor sztem rakd vissza így, max 2 új gyűrűt neki és amíg megy és erő is van benne addig hajtani kell
Én azért nem venném meg mert: hátsó sárvédő, sajnos színrefújt, nem gyári a lámpa, szakadás sajnos az ülésen. Ezt pótolni, mégha a festéssel esetleg meg is barátkoznék 20 rongy. Akkor meg inkább többet szánok rá. Nekem gyáribb állapotú kellene. Persze ez az én szubjektív véleményem. Ez mellé jönt, hogy tél van és nagyon mélyen a lé az embereknél. Kár, hogy ezekből a gömböc sr-ekből nincs gyárihoz hasonló állapotú, csak ditechből.
Még a nyáron 150-ről indultam én is:/csak ahogy múlik az idő,annál jobban jönne a pénz,na meg persze a helyet is csak foglalja,mert ebben az időben én sem tudom használni.Köszi a választ neked is,csak attól tartottam,hogy az árral van a gondja az embereknek,mert kb. senki nem hívott mióta fent van a motor(max. 10 komolytalan érdeklődő ha volt,de több mint fél év alatt az semmi).Sok sikert neked is a minél jobb értékesítéshez!
Fater nagyon honda párti, aztán mondta, hogy vegyek 1 új fajta hornetet, abba támogat is, de idomost saját zsebből teljesen, aztán így korlátozottak a lehetőségek Nekem egy nagylámpás k6os.... Örök szerelem
A gond az hogy tél van. A másik gond hogy csórók az emberek. Az ár szerintem jó. (Túl jó.) Én 140-re tartom az enyémet. Ha nem viszik el, akkor megmarad. Elherdálni nem fogom.....
El vagyok veszve Suli meg minden, tavaly áprilisba elment az SR 250be, aztán idén akarok venni valami erősebb teknikát Ziccer 600al szemezek Veled mi a helyzet? Látom lecserélted az SVt
Sziasztok!Véleményeket szeretnék,hogy mi lehet a probléma a hirdetésemmel?Nem hív szinte senki,és ennyi pénzért szerintem ilyen állapotú robogót nem igazán lehet venni.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr-4512273
Le
het hogy hihetetlennek tűnnek amiket leírtam?Pedig minden igaz róla,vagy még 135ért is drágának tartjátok?Kérlek segítsetek,mert áll benne a pénzem,amire szükségem lenne.
"Deha nem jön ossze akkor lábon hozom hazáig szombatra 0-2 fokot mondanak de a 170 km ter vicces lesz;)"
Ne tedd. Ráfagysz. És ez nem vicc. Plusz havat is mondott. Ha mindenképpen szállítani akarod, akkor akkumulátort ki, fagyálló le, benzin le, olaj és váltóolaj leenged.
Szia! Üzemanyag árba meg tudom oldani: 10000.-
Ezen semmi hasznom,de fedezet nélkül nem megy.Ha neked így lenne jó ,el kéne utalnod az útiköltséget.Nem lehúzni akarlak csak bebiztosítani magam.
Idomost csak pályára.
Ziccer snassz...................inkább egy daytona 675.
De legalább egy ZX6.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr-4512273
Le
het hogy hihetetlennek tűnnek amiket leírtam?Pedig minden igaz róla,vagy még 135ért is drágának tartjátok?Kérlek segítsetek,mert áll benne a pénzem,amire szükségem lenne.
Jogos, mert ha a vevő meggondolja magát, akkor az legyen az ő költsége.... :)
Ne tedd. Ráfagysz. És ez nem vicc. Plusz havat is mondott. Ha mindenképpen szállítani akarod, akkor akkumulátort ki, fagyálló le, benzin le, olaj és váltóolaj leenged.
Ezen semmi hasznom,de fedezet nélkül nem megy.Ha neked így lenne jó ,el kéne utalnod az útiköltséget.Nem lehúzni akarlak csak bebiztosítani magam.
azt mondod jó állapotba van én hiszek neked a képek is ezt mutatják!
Ha vasárnap leszálítanád Nyiregyházára az menyi felárral járna?