Erről nem is beszélve... Én se biztos, hogy veszek. Mondtam is az asszonynak, hogy addig jó míg nem veszek motort így mehet a vadászat. Minden este: használtautó, kepesmotor, motor.hu, expressz, stb... Mehet az eszelés.
Olvassátok már el amit írtam, hogy 100-110 ért ÁR ALATT VAN ÉS AKKOR ELMEGY 1-2 HÉT ALATT! Nem azt írtam, hogy annyi a reális ára. 100-110 körül a régi kocka sr-ek mennek. Bár én kocka sr-ből többet látok rendben mind a gömböc sr-ből. Lehet érte többet kapni, csak várni kell. Ennyi.
Sziasztok!
Nekem pont 1 vizes,minarellis sr-em van a 2000-es évből még gyári festéssel,abszolút gyári mocival,csak a kopó alkatrészek voltak mindössze cserélve,ehhez senki nem nyúlt még,még én sem akarok hozzányúlni,nem alakítok át rajta semmit,nekem személy szerint pont így jön be igazán! A 100-110 ezres árat nem tartom valószínűnek ,mert ennél jóval többért mennek el,az viszont igaz, hogy ez függ attól is hogy kinek mennyire kell a pénz,meddig tudja tartogatni,illetve hogy milyen állapotút fog ki az ember.
Megmondom őszintén én még gyári festésű vizes minarelli srt még nem is láttam. Sajnos olyan öregek (minimum 12 évesek), hogy mind hasalt... Most láttam néhány eredetinek festésűnek tűnő 2002-2003-as www levegős srt. Nem tudok írni árat. Ár alatt viszont elmegy azonnal, max 1-2 hét. Az ár alatt én azt gondolom 100-110 körül van. Sajnos minden annyit ér amennyit adnak érte. Nem tudod, hogy mikor toppan be vevő.
Örülök,hogy leírtad a véleményed,annyira az sr-eknél nem vagyok otthon.Az évjáratot az adásvételiről írtam be.Tudnál egy képet linkelni,hogy hogy is néz ki eredetileg?Sajnos mikor vettük eléggé tájékozatlan voltam még robogó témában,és annyira nem foglalkoztam az optikával,hanem a motorikus tulajdonságokkal.A lámpára,sem a festésre nem jöttem volna rá ha most nem írod.Az árat így ezek a tények mellett mennyire tartod reálisnak(amellett hogy 150-re tartottam eredetileg)?
A új sr-nek is már 200 az alja. Megy le mindennek az ára.
Egy 12 éves robcsiért 100-110-nél többet nem adnék az fix,
Nekem pont 1 vizes,minarellis sr-em van a 2000-es évből még gyári festéssel,abszolút gyári mocival,csak a kopó alkatrészek voltak mindössze cserélve,ehhez senki nem nyúlt még,még én sem akarok hozzányúlni,nem alakítok át rajta semmit,nekem személy szerint pont így jön be igazán! A 100-110 ezres árat nem tartom valószínűnek ,mert ennél jóval többért mennek el,az viszont igaz, hogy ez függ attól is hogy kinek mennyire kell a pénz,meddig tudja tartogatni,illetve hogy milyen állapotút fog ki az ember.
Bár ha pályázni adom a fejem már van jelölt.