Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arányok.............arányok nincsenek egyben.
De nem 400-420eFt-ról volt szó, hanem 135-150e-ről. Kicsit más a kettő.
150-ért sincs garancia.
De annyiért nem is veszel jót.
Bocs,de nem tudhattam hogy mire gondolsz miközben írtam... ..ez van..
5 évre előre kilőttem a problemet.........................de utána is könnyű lesz a döntés.1050-es.
Erről nem is beszélve... Én se biztos, hogy veszek. Mondtam is az asszonynak, hogy addig jó míg nem veszek motort így mehet a vadászat. Minden este: használtautó, kepesmotor, motor.hu, expressz, stb... Mehet az eszelés.
4-420 körül 650-es gépet veszek.Egy 50-es hátttt.
Minden nap átnézem az összes aprilia sr-t és piaggio nrg-t. Sajnos apriliából nincs 200 alatt amit megvennék. Nrg-ből kicsit lentebb van a határ.
Azért mert más nem biztos, hogy olvas: "A 100-110 ezres árat nem tartom valószínűnek"
A új sr-nek is már 200 az alja. Megy le mindennek az ára.
Mer szeret kiabálni.
Egy 12 éves robcsiért 100-110-nél többet nem adnék az fix,
Elolvastam. De miért kiabálsz?....
Olvassátok már el amit írtam, hogy 100-110 ért ÁR ALATT VAN ÉS AKKOR ELMEGY 1-2 HÉT ALATT! Nem azt írtam, hogy annyi a reális ára. 100-110 körül a régi kocka sr-ek mennek. Bár én kocka sr-ből többet látok rendben mind a gömböc sr-ből. Lehet érte többet kapni, csak várni kell. Ennyi.
Sziasztok!
Nekem pont 1 vizes,minarellis sr-em van a 2000-es évből még gyári festéssel,abszolút gyári mocival,csak a kopó alkatrészek voltak mindössze cserélve,ehhez senki nem nyúlt még,még én sem akarok hozzányúlni,nem alakítok át rajta semmit,nekem személy szerint pont így jön be igazán! A 100-110 ezres árat nem tartom valószínűnek ,mert ennél jóval többért mennek el,az viszont igaz, hogy ez függ attól is hogy kinek mennyire kell a pénz,meddig tudja tartogatni,illetve hogy milyen állapotút fog ki az ember.
Ez az ár csak az én ár alatt véleményem...
Castrol power 1 racing 2t.
Sosem jöttek be az idomosak.........................faterod akkor támogathat engem.

Bár ha pályázni adom a fejem már van jelölt.
Akkor már csak az olaj marad. Milyet használsz?
Igen levegős a henger.A burkolat végig ép.Sőt még amikor összeraktam a mocit még a burkolat réseit is leragasztottam h ne legyen hűtési veszteség.
100-110?! Jó vicc.
ennek mi a pontos típusa?tudnál rá mondani valamit?mert akárhol keresem,nem tudok rájönni melyik lehet az,a festés miatt:/
Megmondom őszintén én még gyári festésű vizes minarelli srt még nem is láttam. Sajnos olyan öregek (minimum 12 évesek), hogy mind hasalt... Most láttam néhány eredetinek festésűnek tűnő 2002-2003-as www levegős srt. Nem tudok írni árat. Ár alatt viszont elmegy azonnal, max 1-2 hét. Az ár alatt én azt gondolom 100-110 körül van. Sajnos minden annyit ér amennyit adnak érte. Nem tudod, hogy mikor toppan be vevő.
Csak óvatosan!
Örülök,hogy leírtad a véleményed,annyira az sr-eknél nem vagyok otthon.Az évjáratot az adásvételiről írtam be.Tudnál egy képet linkelni,hogy hogy is néz ki eredetileg?Sajnos mikor vettük eléggé tájékozatlan voltam még robogó témában,és annyira nem foglalkoztam az optikával,hanem a motorikus tulajdonságokkal.A lámpára,sem a festésre nem jöttem volna rá ha most nem írod.Az árat így ezek a tények mellett mennyire tartod reálisnak(amellett hogy 150-re tartottam eredetileg)?
Ha abba a hengerbe raksz új gyűrűt, akkor nem sokáig lesz kompresszió. Amilyen karcos a henger, hamar megeszi (esetleg eltöri) a gyűrűket.