Szia
nem én hirdetem az enyémen is gianelli extra csak azért
mondtam hogy olyat vegyél jó bevált kipuk.
azt nem tudom hogy morini blokosra árulnak-e gianellit.
No rendszám...................engem valahogy mindíg 60-70-el fényképeznek le.Robival bekaphatják.
És a Leo nem max 80-ért van.
Mert ha 80-100e nél többet kell költenem hogy spóroljak a benzinen 100-onegy ezrest inkább harakirit csinálok.
Én simán.
De nem ditekket.
És van egy ésszerűségi határ.
KB 70-es sport henger,egy vario,és egy normális sportkipufogó,12-es karbisoknál egy karbi.
Mind valami használt jóálapotú gombokért.
És van egy nagyvárosban is használható még mindíg kisfogyasztású szaladozód amivel azért nem fognak kivasalni a kukásautók.
"Ha egyszer visszatekerhetném az időt akkor én soha nem tuningolnék. Semmit." Ezzel én is így vagyok. Akinek több paci kell, az ne 50-es robogót tuningoljon.....
Küdlj már egy linket légyszíves ami a gyárinál 1 el magasabb hőértékű gyertya..
Még 1 kérdés,hogy a malossi e5 szűrő,hogy megy rá a mocimra? lefele fog állni a szűrő a föld fele?
Egyébként miért adod el a motorod, ha ennyit beleöltél? És szeretnél helyette egy még tuningosabbat? Nem értem. Mindegy. Ha ez is kevés miért nem teszed le a jogsit és veszel egy minimum 500 ccm-eset?
Ha egyszer visszatekerhetném az időt akkor én soha nem tuningolnék. Semmit. A pár lóerő úgysem hoz kellő változást. Aki szintet akar lépni annak kell minimum +20 ló.
A hajtás olaját nem kell túlreagálni. Ott nincs hőnek kitéve és zárt rendszer. Nem olyan hiba mintha a 4t motorban nem cserélnek időben olajat. Szerintetek a burgmannál miért ilyen ritka a periódus? Pedig ott lehetne mondani, hogy nagyobb a terhelés és a sebesség is.
No mindenki cserélje kedve szerint. Én tartom magam a szervízkönyvhöz, bár 12ezrenként nem nézem, hanem cserélek.
A kérdés, hogy honnan tudom, hogy passzol hozzá?
Már sok motorom volt, de robogóm még nem... A benzinárak miatt gondoltam, hogy beújítok egy robogót... Bele is választottam...
nem én hirdetem az enyémen is gianelli extra csak azért
mondtam hogy olyat vegyél jó bevált kipuk.
azt nem tudom hogy morini blokosra árulnak-e gianellit.