Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lesz abból a rendszámozásbol semmi csak mondjak.
a hegylakok weblapon azt irjak 2013-ig rendszámozni kell a mopedeket. kész röhely! DD
Ja meg a köv műszaki vizsgan a kocsikra 8500-ér uj rendszamot fognak adni hogy rothadnának meg. Nem baj nem fogjak őket megszavazni mert mindig a szegényeket húzzák le,
Na igen. Ezért akarják rendszámra kötelezni őket, mert kegyetlen sz..r állapotban vannak a kismotorok műszakilag. A másik oldal meg a pénzbeszedés, de ez már más tészta.....
Sziasztok!

SUZUKI AY50W KATANA 2004 robogóhoz keresek sport kipufogót

Email:szvigh01@freemail.hu
beszéltem már olyan csávol aki nem cserélte le 5éve
az már nem egézsséges a motornak se mert az olaj is elöregszik.
Rengeteg paraszt van nem költenek rá ja meg azt szoktak mondani az igénytelenek hogy nem költ rá menjen az a lényeg.
elvárják hogy menjen a motor de a hibakat nem javitassák ki
Szerintem sokáig tart neki mire felkapja a tankból a benzint. Nyomj egy pár ml benzint a szívócsőbe és indítsd. Ha nem megy, akkor égesd ki a gyertyát, vagy tegyél bele újat. (Általában indításkor nem kell gázt húzni, mert azzal szegényíted a keveréket. Ezt csak mellékesen jegyzem meg, mert minden motor más, karburátor beállítástól függően.)
Racsingolni...... Mert ha racsing gyertyát teszel bele, akkor az +20 paci......
Simán jó, ha 5.000 -ként cseréled. Valaki életében nem cserél olajat...... :S
Van egy 4ütemű 150-es yamaha majesty robogóm
nem volt beinditva 4hónapja feltöltött aksival se indul.
hogy lehetne beinditani?
Mit ajánlasz?
De elöregszik az olaj is nem érdemes 10évekig bene tartani.
le is cserélem nem sok kel abba.
Minek a racsing gyertya?
Felesleges 3-5 ezrenként. A burgmannál 12 ezrenként kell ellenőrizni! (nem cserélni!). Zárt rendszer, nincs égés. Volt egy hondám ott 20 év után volt cserélve. Nem kell túlreagálni. Cseréld ki és nézd meg 10e-renként esetleg cseréld ki úgy sem sok kell bele.
valaki tudna ajánlani valami jo sport vagy racing gyertyát reális összegért?
Sziasztok
50-es robogónál hány km-er után kell cserélni a motorolajat?
Shell 80-90W hajtóműolaj van most benne.
33,500-nál cseréltem most 37,300 van benne.
Van aki azt mondja 3000-er km után cserélni kell de van aki 5000-et mond most mi az igaz? Várom a segitséget.
Jó hát. Miért ne lenne jó. Ha neked van akkor csak tudod.
Azt elfelejtettem írni, hogyha ditech akkor tárgytalan.
Email: conair@citromail.hu
Ne tartsd magadban. Rakj képet, küldj linket, mond árat.
Üdv
Szerintetek ez:TOP PERF. TPR 70CC minarelli lc a henger jó?
Mert vettem egy ilyet nem rég...
Oké.
Üdv. Nekem van egy eladó ha érdekel.
Csak gyári érdekel átalakított nem. Ha nem találok olyan állapotút amilyet szeretnék akkor nem lesz. Végül is 2. motornak kellene. Az a baj, hogy 200-220k s állapotú motor kellene nekem 150-ért... Nehéz...
Az enyémet viheted. 2003-as, tárcsa elől-hátul, karbisra alakítva. 50-es gyári henger, full motorgenerál óta kb. ~4000 km-et ment. Kb. fél éves 7Ah szünetmentes akku. Komplett első lámpa cserélve olyanra, amivel látsz is (1*35W), stb-stb. A festése nem a legszebb, de egyben van. Ezen kívül sokmindent cseréltem már benne, tehát nem leharcolt járgány. Ára: 140.000,- . IRC téligumi van rajta, de ezek ebbe az árba nem férnek bele, így nyárigumikkal adom.
Milyen blokk van benne? A főtengely megvan fordítva? Milyen olajjal használtad?
Akkor egyszerű. Szedd le az idomokat és menni fog....