Nem lesz abból a rendszámozásbol semmi csak mondjak.
a hegylakok weblapon azt irjak 2013-ig rendszámozni kell a mopedeket. kész röhely! DD
Ja meg a köv műszaki vizsgan a kocsikra 8500-ér uj rendszamot fognak adni hogy rothadnának meg. Nem baj nem fogjak őket megszavazni mert mindig a szegényeket húzzák le,
Na igen. Ezért akarják rendszámra kötelezni őket, mert kegyetlen sz..r állapotban vannak a kismotorok műszakilag. A másik oldal meg a pénzbeszedés, de ez már más tészta.....
beszéltem már olyan csávol aki nem cserélte le 5éve
az már nem egézsséges a motornak se mert az olaj is elöregszik.
Rengeteg paraszt van nem költenek rá ja meg azt szoktak mondani az igénytelenek hogy nem költ rá menjen az a lényeg.
elvárják hogy menjen a motor de a hibakat nem javitassák ki
Szerintem sokáig tart neki mire felkapja a tankból a benzint. Nyomj egy pár ml benzint a szívócsőbe és indítsd. Ha nem megy, akkor égesd ki a gyertyát, vagy tegyél bele újat. (Általában indításkor nem kell gázt húzni, mert azzal szegényíted a keveréket. Ezt csak mellékesen jegyzem meg, mert minden motor más, karburátor beállítástól függően.)
Felesleges 3-5 ezrenként. A burgmannál 12 ezrenként kell ellenőrizni! (nem cserélni!). Zárt rendszer, nincs égés. Volt egy hondám ott 20 év után volt cserélve. Nem kell túlreagálni. Cseréld ki és nézd meg 10e-renként esetleg cseréld ki úgy sem sok kell bele.
Sziasztok
50-es robogónál hány km-er után kell cserélni a motorolajat?
Shell 80-90W hajtóműolaj van most benne.
33,500-nál cseréltem most 37,300 van benne.
Van aki azt mondja 3000-er km után cserélni kell de van aki 5000-et mond most mi az igaz? Várom a segitséget.
Csak gyári érdekel átalakított nem. Ha nem találok olyan állapotút amilyet szeretnék akkor nem lesz. Végül is 2. motornak kellene. Az a baj, hogy 200-220k s állapotú motor kellene nekem 150-ért... Nehéz...
Az enyémet viheted. 2003-as, tárcsa elől-hátul, karbisra alakítva. 50-es gyári henger, full motorgenerál óta kb. ~4000 km-et ment. Kb. fél éves 7Ah szünetmentes akku. Komplett első lámpa cserélve olyanra, amivel látsz is (1*35W), stb-stb. A festése nem a legszebb, de egyben van. Ezen kívül sokmindent cseréltem már benne, tehát nem leharcolt járgány. Ára: 140.000,- . IRC téligumi van rajta, de ezek ebbe az árba nem férnek bele, így nyárigumikkal adom.
a hegylakok weblapon azt irjak 2013-ig rendszámozni kell a mopedeket. kész röhely! DD
Ja meg a köv műszaki vizsgan a kocsikra 8500-ér uj rendszamot fognak adni hogy rothadnának meg. Nem baj nem fogjak őket megszavazni mert mindig a szegényeket húzzák le,