Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nem keni nem érdekel de legalább nem fog melegedni.
Üdv valakinek eladó gumi?
130/60/13 olcsón és 90%os tól jobb! Ha valakinek van írjon email-t runtex1@citromail.hu köszöntem :)

Jah és még1 kérdés egü scooter weekend mikor lesz idén? ha lesz?
Vagy valami hasonló rendezvény?

Előre is köszii :)))
Az lehet, de nem keni majd semmi a vízpumpa szimeringjét.
Ki az az okos? A fagyállóval kevert deszt víznek magasabb a forráspontja és még a vízszivattyú szimeringet is keni.Dehát
Nekem azt mondták nyáron jobb ha desztviz van benne
a hűtés szempontjából
Igen, kifolyik.
De miért akarod a fagyállót lecserélni desztvízre?
Sziasztok

Van egy aprilia rallym
tavaszal fel akarom önteni desztillált vizzel a fagyállót leeresztem.
az lenne a kérdésem ha a vizpumpát leszedem ott kifolyik az összes fagyálló?
Sziasztok !
Esetleg van valakinek kerek lámpás srre fejidom alsó része?
szvigh01@freemail.hu
Helló!
Persze, adj egy mail címet.
Köszönöm a válaszokat.Akkor beszerzek egy szabályzót.Ha itt tartunk nincs valakinek elfekvőben? + még érdekelne 2003-hoz fekete kulcsos idom,a régi tulaj elveszítette.
Akkor fesszabályzó.
Igen néztem a biztosítékot a csatlakozókat kontakt sprével befújtam, az izzók jók.
A biztosítékot nézted?
Köszönöm a tippet.
Helló!

Érdekel!
Bővebb infót tudnál róla írni e-mail -ben...
Hello.
Valakinek van-e 13"-os 1 csavaros,dobfékes hátsó kereke eladó?
Szia! Akkor tehát volt világítás,mikor megvetted?Mert így a fesz szabályzóra tippelek! Térdidom mögött,a kiegyenlítő tartály alatt!
Üdv mindenkinek.Eddig csak olvasgattam az oldalt,próbáltam választ találni a problémámra.Vásároltam egy SR50 di-tech robogót amiről eltűnt a világítás se elől se hátul se műszerfal.Valaki tud valami épkézláb ötletet mondai hogy hol kezdjek neki a hiba kiszűréséhez. Köszönöm ha valaki tud segíteni.
Tényleg nem dicsekedni akartam, ha annak tünt. Csak picit soknak tartom az inditozást, bár meglehet szokni, mert minden körülmény között ugyanugy indul
Te most panaszkodsz vagy dicsekszel? :)
Minden rendben van ezzel a geppel.
Nem tűnik rossznak videó alapján.
Ez injektoros?
Látom várni kell az öninditóval addig még a mutató felmegy
az opelemnel is adig várni kell még a ledek kivillanak.
Még jó hogy nem injektoros a robeszem nem lenne hozá türelmem. DD
Lenne még egy kérdésem, akinek van ilyen motorja, vagy szerelt ilyeneket, az inditás:
http://youtu.be/kMwBlJ-aKY4
Ez lenne a motorom, igazából mindegy neki hogy -15 vagy 0 vagy esetleg 10 fok van, hidegen-melegen ugyanigy indul. Természetes ahogy indul? Mert szerintem indulhatna hamarább is, kérdeztem már pár "hivatalos-szervizest" aztmondják gyárilag ilyenek.
Vélemény?
Bocs, nem jó képet küldtem!