Vettem gyertyát a mociba, de nem volt tökéletesen ugyan olyan a boltban,mint amilyen előzőleg volt benne,ezért adott egy másik fajtát.
Valami olyasmit mondott a pali,hogy ugyan az, csak ebben nincs olyan "funkció" ami nem zavarja a rádió működését ( ugye autóba is használatos gyertya) = ez motornál nem számít szerinte. Úgyhogy megvettem.
Akkor lényegében tényleg jót vettem,nem?
BP6HS van ráírva
Igen, itt is "jó" idő van. Nekem is szegény Leo "láb" nélkül, felbakolva áll. Kiszedtem az első telókat felújítás miatt, de a fűtetlen műhely valahogy nem csábít..... :D
Szia! Sajna még nem jutottam el odáig.....mert persze lóg a főtengely és henger barázdáiba is krumplit lehet ültetni
Úgyhogy először azokat javítom. De nagyon szar idő van és semmi kedvem hozzá
Sziasztok!
Aprilia Amico-hoz keresek támasztót és gyujtáskapcsolót. Tudom, hogy sr fórum de hátha van valakinek. Válaszaitokat várom, előre is köszönöm!
Ez a fuvóka az úszóházban volt és nem menetes, szerintem ragasztva volt, vagy kúpos és valóban kifújta belőle a kompresszor, sehol nem találok külön, sőt a rajzokon sem jelölik külön, valószínű, hogy csak úszóházzal együtt lehet venni.
A fúvókát nem tudja kilőni, mert menetes. (Hacsak nem csavartad ki előtte). Én inkább a tűszelepre gondolok. A tűszelep karburátor függő, ezért először nézd meg a karbi típusát.
Itt találsz: http://motorwebaruhaz.hu/catal...
Ha mégis fúvóka, akkor először ki kell találni hogy mekkora volt benne, de azt is találsz itt: http://motorwebaruhaz.hu/catal...
Sziasztok! Tud segíteni valaki? Vettem egy Aprilia sr50-et 2005-ös, Piaggio blokkos karburátoros. Egy kicsit fulladt ezért kipucoltam a karburátort, a műanyag úszóházat is kifújtam kompresszorral és ekkor a levegő az úszóházból kilőtt egy fuvókát, melyet nem találtam meg. Lehet ilyet kapni valahol?
Köszi
Valami olyasmit mondott a pali,hogy ugyan az, csak ebben nincs olyan "funkció" ami nem zavarja a rádió működését ( ugye autóba is használatos gyertya) = ez motornál nem számít szerinte. Úgyhogy megvettem.
Akkor lényegében tényleg jót vettem,nem?
BP6HS van ráírva