Alapból nem...................enyhe hajlást diagnosztizáltak a meglévőnél.Látni,érezni nem lehet de van.Ha meg már cserélem jobbra kéne nem ugyanilyenre.
Nem rossz, de nagyon messze vagy tőlem. A runnert azért hanyagolnám, mert a 13" colos sr kerék is kicsi nem hogy a runner 12" colosa. Természetesen nem fikázni akarom jó motor, és tetszik is.
Mi a terved? Csak nem áruba bocsátod? Ne má. Most örültél neki, hogy mindig ilyenre vágytál.
Igazából én sem szánok 220k körül a robogóra, csak 150k körül. Vennék gömböc sr-t csak nincs szép és jó 150 körül. Csak széthajtott, széttuningolt, újrafestett áru van, meg vizeset akarok. Nrg-ből is nehéz lesz választani. Meg az is kell, hogy ne legyen a világ túlsó végén. Meglátjuk mi lesz. Van végül is motorom.
Nekem bennemaradt a metrakit tengely.Már nem volt kanalam kivenni belőle.Az 50-es henger majdnem gyári.Csak váz kéne belehekkelem az SR elejét az NRG-é amúgyis egy fos.
Lehet, hogy nemsokára visszajövök az 50ccm-es robogók körébe.
A burgman mellé veszek egy kis robit. Aprilia sr, piaggio nrg lesz. Hogy miért? Mert számít a súly. Könnyű motor kell. A gyorsaság nem érdekel. Volt nyomatékos motorom. Városban inkább zavart. A jövő hetet meg nem akarom megelőzni.
Sziasztok elado egy Fujitu SSiemens Amilo Nagykijelzös laptop
CTK-495 TIPUSU ZONGORA SZINTETIZÁTOR
EZÜSTFÉNYÜ KÉKLEDES LÁVAORA NEM MÜANYAG ÉS EGY FEKETE BÖRJEKI SEMMI HIBÁJA NINCS CSAK ROSZ A CIPZŰR DE MEGLEHET CSINÁLNI
Proci 2800+
798MHz 480MB RAM
Szervizcsomag 3
Hálozati kártya 1394 es adapter
SIS 900 Based PCI Fast
AMD Proci
Vidikártya SIS M760
Internetezni internet kábel bekötésével vag yinternet adapter bekötésével lehet adapter 1000 2000 forint körül van hejasnorbert@freemail.hu 06209960038
sr 50 karbis 2001-es körlámpás vízhűtéses.
Hogy morini v minarelli most hirtelen nem jut eszembe... keverem a 2-t,de azt tudom hogy kis gömb,és U foglalat van körülötte.
Ha jól tudom akkor ez a morini... :D
Nekem egy olyan problémám lenne hogy amikor hidegen első rugásra beindul a motorom és húzom neki a gázt egyből ugrik kiemeli az elejét! Viszont ahogy elkezd melegedni olyan 30-40másodperc múlva elveszíti az erejét! De csak akkor nincs ereje meleg állapotban amikor elindulok amint haladok vele 20-30 métert vissza jön az ereje és felpörög újra a motor! És ezt minden elindulásnál csinálja és piroslámpa után az elindulásnál igen kellemetlen hogy nem lő ki! Mi lehet a baja?
Szia! Nem a te hozzászólásodra írtam
De megoldható a problémád,ha leveszed a hengert és ügyesen hozzáhegesztesz egy tőcsavart. Mert egy édes kevés....
A másikra tippem sincs.....esetleg nézd meg nem e csípted oda valamelyik vezetéket,vagy lecsúszott csatlakozó,bár nem hinném,hogy az lenne a gond.
Esetleg szedd szét hátha beindul
sziasztok!
2 kérdésem lenne!
1:a hengerből komplettem kitörött az a darab ami a kipufogót tartja(az egyik felét)gondolom 1 csavarral nem elegendő a megfogatás!Erre van esetleg valami megoldás vagy lehetőség hogy felfogassam ?
2:cseréltem injektort.gyertyát,kompresszort!Betettem az új gyertyát pöccre indult semmi gond nem volt vele!Összeraktam az idomokat és nem akar elindulni!Valakinek valami tipp?
Sr 50 ditech morini!
Kicsit keresgettem,és lám lám...
Azt írják,hogy 200-as hőértéke van,szóval télre tökéletes,de nyáron nem bírná sokáig? kb mennyi az a nem sok?
Ezek szerint nyáron ismét vehetek egy újat
http://www.hasznaltauto.hu/motor/gilera/gilera_runner_sp-550
0554
Igazából én sem szánok 220k körül a robogóra, csak 150k körül. Vennék gömböc sr-t csak nincs szép és jó 150 körül. Csak széthajtott, széttuningolt, újrafestett áru van, meg vizeset akarok. Nrg-ből is nehéz lesz választani. Meg az is kell, hogy ne legyen a világ túlsó végén. Meglátjuk mi lesz. Van végül is motorom.
Ilyesmi kéne:
http://www.motor.hu/motor_vpag...
Pici pézé.
Amúgy nekem kéne egy NRG váz kasznival kábelköteg és futómű nélkül kis pénzért és én is visszatérnék egy nrg ditekk karbisítottal.
A burgman mellé veszek egy kis robit. Aprilia sr, piaggio nrg lesz. Hogy miért? Mert számít a súly. Könnyű motor kell. A gyorsaság nem érdekel. Volt nyomatékos motorom. Városban inkább zavart. A jövő hetet meg nem akarom megelőzni.
CTK-495 TIPUSU ZONGORA SZINTETIZÁTOR
EZÜSTFÉNYÜ KÉKLEDES LÁVAORA NEM MÜANYAG ÉS EGY FEKETE BÖRJEKI SEMMI HIBÁJA NINCS CSAK ROSZ A CIPZŰR DE MEGLEHET CSINÁLNI
Proci 2800+
798MHz 480MB RAM
Szervizcsomag 3
Hálozati kártya 1394 es adapter
SIS 900 Based PCI Fast
AMD Proci
Vidikártya SIS M760
Internetezni internet kábel bekötésével vag yinternet adapter bekötésével lehet adapter 1000 2000 forint körül van hejasnorbert@freemail.hu 06209960038
Hogy morini v minarelli most hirtelen nem jut eszembe... keverem a 2-t,de azt tudom hogy kis gömb,és U foglalat van körülötte.
Ha jól tudom akkor ez a morini... :D
De megoldható a problémád,ha leveszed a hengert és ügyesen hozzáhegesztesz egy tőcsavart. Mert egy édes kevés....
A másikra tippem sincs.....esetleg nézd meg nem e csípted oda valamelyik vezetéket,vagy lecsúszott csatlakozó,bár nem hinném,hogy az lenne a gond.
Esetleg szedd szét hátha beindul
2 kérdésem lenne!
1:a hengerből komplettem kitörött az a darab ami a kipufogót tartja(az egyik felét)gondolom 1 csavarral nem elegendő a megfogatás!Erre van esetleg valami megoldás vagy lehetőség hogy felfogassam ?
2:cseréltem injektort.gyertyát,kompresszort!Betettem az új gyertyát pöccre indult semmi gond nem volt vele!Összeraktam az idomokat és nem akar elindulni!Valakinek valami tipp?
Sr 50 ditech morini!
Azt írják,hogy 200-as hőértéke van,szóval télre tökéletes,de nyáron nem bírná sokáig? kb mennyi az a nem sok?
Ezek szerint nyáron ismét vehetek egy újat