Üdv! Sajnos csak ma tudtam postára adni a csomagot, mert a tegnapi nap rábíztam a kolléganőmre, mivel ő úgyis ment a küldeményekkel. Természetesen elfelejtette magával vinni. Ez van ha nem maga intéz mindent az ember.... De a lényeg az, hogy postán van a cucc.
valakit érdkle 1 yamaha tzr 125?
beszámolnák 1 sr 50-t vagy 125 és 150 is érdeklne!
a motor 1994 decemberi!
fris festés bivaj blokk stb.
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Sziasztok! Érdeklödnék hogy valakinek esetleg akadnának e bontott idomai sr 50 stealth-hoz? Konkrétan elsö sárvédö, farok idom illetve akkumulátor fedél! Elöre is kösz!
Sziasztok!
Tegnaptól kezdve én is beálltam az sr-ek táborába. Hozzá jutottam egy Factory tipusuhoz. Sajnos nincs túl jó állapotban de egész jó árban vettem az kárpótol érte. Rögtön lenne is 2 kérdésem:
1. lefotoztam a vázszámomat ebböl valaki kitudná deriteni hogy mikori évjáratú lehet?
2. képen:első gondom látható ilyen tengelyre lenne szükségem aki tudd benne segiteni az nagyon jó lenne, lehet bontott is vagy új is lényeg jó állapotú legyen. Előre is köszönöm a helpet!
Üdv
Tessék
beszámolnák 1 sr 50-t vagy 125 és 150 is érdeklne!
a motor 1994 decemberi!
fris festés bivaj blokk stb.
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
8ezer.
Köszi az infót!
Üdv
Üdv
Tegnaptól kezdve én is beálltam az sr-ek táborába. Hozzá jutottam egy Factory tipusuhoz. Sajnos nincs túl jó állapotban de egész jó árban vettem az kárpótol érte. Rögtön lenne is 2 kérdésem:
1. lefotoztam a vázszámomat ebböl valaki kitudná deriteni hogy mikori évjáratú lehet?
2. képen:első gondom látható ilyen tengelyre lenne szükségem aki tudd benne segiteni az nagyon jó lenne, lehet bontott is vagy új is lényeg jó állapotú legyen. Előre is köszönöm a helpet!
Üdv