Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem árat mondj, mert nem szeretem keverni a dolgokat.
Rád bízom! Engedd el a gyújtás árából....
Ára?
Tudtam,hogy elfelejtek valamit.....megnézni,de emlékeim szerint van!
Mindenképpen érdekel, ha kitalálunk rá egy jó árat.
Köszi,nekem azonnal használhatóra lenne szükségem!
Hahó! Nekem szerintem van! Este megnézem,ha érdekel a dolog?!
nekem van egy malossi 70 hengerszettem de hát a fúrás a legkevesebb mondjuk ezt is megkell de nelég jó állapotban van :
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek egy vizes minarelli hengerszettje,amit nem kell fúrni? Reális áron
Továbbra is keresek ditech km óra keretet. Ilyet:
http://citybike.hu/spd/AP82497...
Ez még csak 1 LED volt.
Én 2 db 10W LED-el csináltam meg a lámpámat. Simán volt akkora fénye mint a xenon-nak.
http://orfeusz.unas.hu/spd/una...
Persze ehhez jócskán át kell szabni a lámpát, és ki is kell kísérletezni a LED és a projektor távolságát, stb, de a fényerő kárpótol mindenért.
Köszönöm.
az f12-nek meg a suzuki katananak van ilyen projektoros vacak
lámpája még de azok ugyanilyen szutykok.
a ledesre átalakitás mennyibe kerül ? az biztos erősebb lene
fehér ledel
Semmi baj, sőt köszönöm hogy segíteni próbáltál!

Jobbulást kívánok!
Így van, nem egészen ezt akartam írni, csak jelenleg itthon döglődöm 38,5 fok lázasan, és nem úgy forog az agyam mint kellene.
Igenám, csak a rally lámpája másabb mint az sr-é. Itt nem igazán tudod cserélgetni a lámpatestet, ráadásul nem is hiszem hogy rallyba lenne másfajta lámpa.
Mármint hogy te nem ezt akartad írni?
akkor igy marad nem teszek rá gagyi kinai lámpát!
Nekem ditekkben egy buherált 21W-os izzo olvasztotta szét a műanyagot, mint a vajat. Ha nagyobb fény kell, cseréld le a fényszórót. Kínai vackok jobban világítanak mint az SR. Gondolom, a Rally sem különb.
Próbáld nagyobb fújókával. :)
Nem.
az enyémbe 78-as főfúvóka van
kell a gianellihez jobban megy
Sziasztok!Lenne egy nagy problémám!Most újítottam fel egy 50-es sr-t.Vizes fekvő minarelli.A tulaja tett rá egy ginarelli silencer kipufogót de a karbit nem bántotta.Egy 12-es dellorto,70-es fő fúvókával.Összerakás után tesztkör és meglepetésemre egy kövérebb gáz után mintha kifogyott a benzin a karbiból.Kis idő után összeszedte magát majd ment rendesen.nagyobb karbi dukálna a ginarellihez?Vagy esetleg nagyobb fúvóka?Eddig álitólag nem csinált ilyet de törött volta membrán is benne.Várom az ötleteket!üdv Ottó
de ha fehér be teszek bele 35w-ost azt birná
a foncsor?