Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem tennék bele nagyobb izzót.
A kékért biztosan szólnak.
http://www.egumotors.hu/133-iz...
erre gondoltam
ez biztos erősebb enne világit
találtam egy webáruházban 35w-os szenont
meg is akartam venni
csak ott azt irtak hogy a foncsort megolvaszthatja nem tudom igaz
ez?
Ja meg a rendőreitől is félek hogy pofáznak érte hogy kéket világit.
Azzal az elbaszott projektoros lámpával nem is fogsz látni, bármit csinálsz vele. Tegyél bele 35W-os xenont, vagy építsd át teljesen Power Led-re.
hát a 15w-os meg még gyengébb attól is mint amilyen most van benne 12v 20w-os p26s normál izzó van benne most de nem nagyon
lehet vele látni este.
Úgy rémlik hogy abban is 2*15W-os van gyárilag, mint a ditech "hoki" lámpájában. Ráadásul ugyanúgy projektoros. Ne tegyél bele nagyobb izzót, mert a projektor megolvad, aztán még annyi fénye sem lesz mint volt.....
találtam egy webáruházban 12v 20w-os p26s halogén izzót bele lehet ezt tenni aprilia rally-ba? félek hogy tönkreteszi a foncsort.
most 12v 20w-os p26s normál izzó van benne csak gyenge a világitása azért akarom kicserélni.
Aprilia rally lc robogónak az első lámpájába
hány w-os? izzó jár
"Hidegen biztos nem indul nehezebben..." Nem is ezt akarta írni...
....akkor viszem a boltba a kis multiméteremet dehogy átb....k
Köszi a választ! Hidegen biztos nem indul nehezebben, mert hidegen gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy le van-e kötve vagy rá, hiszen a hűtőfolyadék hidegen hideg. Azt tudom hogy többet is fog enni, de lesz emiatt érezhető változás, mert hideg levegőhöz több benzint lehet adni. Erre vonatkozott a kérdés, hogy érezhető-e ez a kis különbség. :)
Sajnos nem. Az is tirisztoros, és kisellenállású. Ilyet keress, de vigyázz, mert a tirisztoros trafó is ugyanígy néz ki. Nehogy átbasszanak vele, mert rövid úton hazavágja a trafót is, meg az elektronikát is.
http://www.bercsekft.hu/motoro...
Esetleg 2 ütemű Wartburgokban volt még ilyen trafó. 12V megszakítós.
Hmm. Mondjuk egy minarelli trafó jó rá?
"Ha kijön a jó idő, és lekötöm a karbifűtést, akkor jobban fog menni a gép? Változik egyáltalán valami?" Az azért van ott, hogy benzin jobban el tudjon párologni. Ha jó idő van, akkor nem sok szerepe van, de hidegben nehezebben indul, és többet fogyaszt ha lekötöd. Én nem piszkálnám.....
Rendben. Azt még elfelejtettem mondani, hogy a gyári (tirisztoros) gyújtótrafó nem jó hozzá! Sima megszakítós 12V-os kell, aminek 3-5 ohm az ellenállása. A gyári max 1 ohm-os, és ez túlmelegíti a gyújtásmodult.
Sziasztok!

Ha kijön a jó idő, és lekötöm a karbifűtést, akkor jobban fog menni a gép? Változik egyáltalán valami?

Köszi a töprengéseket!
OK! Akkor adsz hozzá szép bekötési rajzot is,illetve egy kis segítséget ,hogy lőjem be a lendkereket?!
Maga az elektronika dobozolva 10eFt. Ez még 2011-es ár, de ezt még tudom tartani. A cucc kb egy hét alatt jut el hozzád. A postát Neked kell állnod.
Az 1997es első szériás vízhűtéses Aprilia sr berugókarja megegyezik valamely más motoréval ami kinézetre is azonos? Sajnos enyém tönkrement, és nem találok bontva sehol!
rendszeresen karbantartott szervizelt, alig használt motorról ? :D
ez még elfut 2ezret, utána kiesik a lemez, de nyugi, mert a dugattyú még fog! csak egyedül motorozz ilyen betétekkel valahol a bermuda háromszögénél
Kicseréljem vagy elfut még ez a 2mm fém?
Szuper! Mikor lesz kb meg? Az anyagiakat meg találd ki majd!