találtam egy webáruházban 35w-os szenont
meg is akartam venni
csak ott azt irtak hogy a foncsort megolvaszthatja nem tudom igaz
ez?
Ja meg a rendőreitől is félek hogy pofáznak érte hogy kéket világit.
Úgy rémlik hogy abban is 2*15W-os van gyárilag, mint a ditech "hoki" lámpájában. Ráadásul ugyanúgy projektoros. Ne tegyél bele nagyobb izzót, mert a projektor megolvad, aztán még annyi fénye sem lesz mint volt.....
találtam egy webáruházban 12v 20w-os p26s halogén izzót bele lehet ezt tenni aprilia rally-ba? félek hogy tönkreteszi a foncsort.
most 12v 20w-os p26s normál izzó van benne csak gyenge a világitása azért akarom kicserélni.
Köszi a választ! Hidegen biztos nem indul nehezebben, mert hidegen gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy le van-e kötve vagy rá, hiszen a hűtőfolyadék hidegen hideg. Azt tudom hogy többet is fog enni, de lesz emiatt érezhető változás, mert hideg levegőhöz több benzint lehet adni. Erre vonatkozott a kérdés, hogy érezhető-e ez a kis különbség. :)
Sajnos nem. Az is tirisztoros, és kisellenállású. Ilyet keress, de vigyázz, mert a tirisztoros trafó is ugyanígy néz ki. Nehogy átbasszanak vele, mert rövid úton hazavágja a trafót is, meg az elektronikát is. http://www.bercsekft.hu/motoro...
Esetleg 2 ütemű Wartburgokban volt még ilyen trafó. 12V megszakítós.
"Ha kijön a jó idő, és lekötöm a karbifűtést, akkor jobban fog menni a gép? Változik egyáltalán valami?" Az azért van ott, hogy benzin jobban el tudjon párologni. Ha jó idő van, akkor nem sok szerepe van, de hidegben nehezebben indul, és többet fogyaszt ha lekötöd. Én nem piszkálnám.....
Rendben. Azt még elfelejtettem mondani, hogy a gyári (tirisztoros) gyújtótrafó nem jó hozzá! Sima megszakítós 12V-os kell, aminek 3-5 ohm az ellenállása. A gyári max 1 ohm-os, és ez túlmelegíti a gyújtásmodult.
Az 1997es első szériás vízhűtéses Aprilia sr berugókarja megegyezik valamely más motoréval ami kinézetre is azonos? Sajnos enyém tönkrement, és nem találok bontva sehol!
erre gondoltam
ez biztos erősebb enne világit
meg is akartam venni
csak ott azt irtak hogy a foncsort megolvaszthatja nem tudom igaz
ez?
Ja meg a rendőreitől is félek hogy pofáznak érte hogy kéket világit.
lehet vele látni este.
most 12v 20w-os p26s normál izzó van benne csak gyenge a világitása azért akarom kicserélni.
hány w-os? izzó jár
http://www.bercsekft.hu/motoro...
Esetleg 2 ütemű Wartburgokban volt még ilyen trafó. 12V megszakítós.
Ha kijön a jó idő, és lekötöm a karbifűtést, akkor jobban fog menni a gép? Változik egyáltalán valami?
Köszi a töprengéseket!