hali nem tudta a szerelö megcsinálni az öninditom me nagyon levan kopva a forgorésze és igy halott havki tudna egyett adni szoljon vagy bontottba is jo csak legyen az enyémhez jo am 5 ös szerintem extrema elöre is köszi
Nem lesz de ne 90 el húzd!
Óvatosan ne erőltest és nem lesz semmi baja! A vontatókötelet meg lehetőleg ne az indexre és ne a f****adra kösd hanem valami masszív helyre!
ha az erox el van döntve és úgy húzod akk max annak bomlik le fél idomzata.én egyszer Kynetic-el húztam haza egy Simson cross Schwalbe-t.terepen.vicces volt
én is letakartam a CB-t.csak így most úgy néz ki mint valami hirdetőtábla:"akció az Aldiban"...épp olyan újságot találtam.inkább takard le,mert nek isem tesz jót a hideg .
mondom én.kijössz és lemosom neked .különben is hagytam neked benne benzint h tudjál jövő héten a melegbe motorozni.hétvégén átugorhatok a zOffisszal meg megsasolom a Medálodat.
Nincs mit!
Am szépen szuperál az új lánc és a két új fogaskerék!
Igaz, hogy tényleg elbírja az eggyel nagyobbat előre..! 5-6 ban alacsonyabb fordulaton érezhető h ott elfogyott az erő de visszagang és szépen megy:D
Most 4.-ben "leakasztja" az órámat :) ( 80 km/h ) Sztem az nemrosz!
Am az hülyeség hogy ha még kicsit akarok motorozni és takarok le a hűtőből? Szegény át se melegszik rendesen ebbena hidegben...nem tetszik neki! Én emg még óvatosba gurulgatnék vele míg szíraz idő van!
Vagy felejtős h takarjak le belőle, hogy jobban melegedjen?
Óvatosan ne erőltest és nem lesz semmi baja! A vontatókötelet meg lehetőleg ne az indexre és ne a f****adra kösd hanem valami masszív helyre!
nem vagyok.nekem van pofám
Am szépen szuperál az új lánc és a két új fogaskerék!
Igaz, hogy tényleg elbírja az eggyel nagyobbat előre..! 5-6 ban alacsonyabb fordulaton érezhető h ott elfogyott az erő de visszagang és szépen megy:D
Most 4.-ben "leakasztja" az órámat :) ( 80 km/h ) Sztem az nemrosz!
Am az hülyeség hogy ha még kicsit akarok motorozni és takarok le a hűtőből? Szegény át se melegszik rendesen ebbena hidegben...nem tetszik neki! Én emg még óvatosba gurulgatnék vele míg szíraz idő van!
Vagy felejtős h takarjak le belőle, hogy jobban melegedjen?