elhiszem. nemis azzal van baj hogy segíteni akartok főleg hogy nektekis volt ilyen kis 50es gép, de aki most kezdte és még nincs anyira képbe mégse kellene enyire kinevetni illetve lenézni.
26os rajtszámot levédetted? látom pálya replikád van biztos versenyzel is!bár igazad van a motor fényképezgetése meg paintel való szerkesztgetése a menőőő
basszátok meg mi megy itt nap mint nap?
röhejes ez a fórum sztem nem ere való hogy egymást fikázzuk már ha a motoros is basztatja a motorost ez az én véleményem ezt nem igy kéne....
meg az ilyen ugratásokat se kéne komolyan venni.
Mérsékelten értelmes dolog, egy eredetileg vizesre (vízhűtéses) tervezett motort levegősre(szakzsargon, szak-argó) alakítani.
Sok macera, garantált cumi.
na te is fotózgacc bazz gumiégetés, pályán döntögetés jaj istenem ez nem tom miért baj ha valaki kirakja a motorjáról a képet
ez miért baj?
csak már nem tucc semmibe se belekötni mert tudod h nincs igazad !
neked ki vette a motort hülye gyerek? csak nem anyád?na takarodjál vissza legózni. menjél kérdezd meg apádat a levegős apriliáról hátha kapsz 2 nagy pofont a hülyeségeid miatt.de igen te vagy a nagy motoros aki csak fotózgatja a motorját a helyi abc előtt motozni meg nem tud.
az 1 dolog lehet 15 éves vok és ti többet tudtok deazért mikor szereltük a mocit apámmal mindíg ott ültem vagy segítettem kíváncsina hogy egyszer magamtól meg tudjam szerelni van amit simán megszerelek rajta de van amihez segítség kell a fórum is ezért lett kitalálva nem azért h ugassunk rajta(ez nem neked szól gedeon)
bencének 125 ös talmácsi motor apuci kisfiának megvette ennyii
Oké ,hogy nevetséges ,én is elkuncogtam magam de 1 dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni.Az első 15 éves 2. az első mocija a 3. elötte még egy biciglit sem rakott össze!
kösz rendes vagy :D de nem bírom az ilyeneket akik csak ugatnak de semmit se tudnak meg hozzászólni valamihez normálisat
én csak ritkán ugatok de ez már amit csinál nagyon tréé
Valakinek nincs eladó hátsókerék emelö bakja? (nemtom mi a pontos neve:):)