hali
van egy Am3as minarelli komplett blokkom!
önindítós. mindent adok hozzá.
öninditót, gyújtást, hengert.ugóval!
40db ezres!
e-mail:lebar14@freemail.hu
méretet nem tudok, mert nincs nálam, ezért is csak jövő hétre tudom küldeni.
De itt egy kép a katalógusból, ezekhez a hengerekhez való. (99.1571.0) a cikkszáma
helló mindenkinek! 49.5ös top performance gyürüt valaki tudna használt is érdekel.asszem magasság:1mm széllesség:1.5mm átmérő:49.5mm ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék. 1db kellene. előre is köszönöm a segítségeteket. nem fontos a márka csak a mérete legyen ugyan az!
Vettem kis számbeütőt:)
Akár nyerset is kérhetsz, azon csak slicc van, meg menet, meg a két oldaláról a 3mmes fura, de a kalibrált még nincs benne.
Ez 200 forint/döbö.
A menet meg ugyan 6-os, de az emelkedése 0,8 minta gyárinak, szóval nem mezei m6:)
jah, italmondo még csonkal együtt is 28ért adta, pedig az sem olcsó hely. Anno onnan vettem a kicsire. És az normális szívócsonkal, amibe a karbi belecsúszik, és bilincsel van rárögzítve. Ahoz még fel is lehet rakni a gyári légszűrőházat, ez így gumitódással nem igazán jó, hosszú is, szóval a motor forgóssága se lesz az igazi. Malossihoz meg annyi köze van hogy ők csomagolják szettbe:) Az apróba most is van 15ért ilyen karbi. 19est vettem a simsonomra 7be...
A karbi+torok (odaadom hozzá az összekötő csövet is) az 29ezer forint a cuccot 3600km-ert használtam, szóval szinte új. És igen, sztem jó egy 50es RSre is, sokat dobna a teljesítményén. Minimális alku belefér
van egy Am3as minarelli komplett blokkom!
önindítós. mindent adok hozzá.
öninditót, gyújtást, hengert.ugóval!
40db ezres!
e-mail:lebar14@freemail.hu