Figyu srác az adatlapod alapján te sem vagy sokkal idősebb és egyébként sem kéne állandóan leugatnod a kiscsávót ha nem értesz egyet valamivel indokold meg szakmailag vagy logikusan ,de te eddig értelmes dolgot ,ötletet ,tanácsot nem adtál csak ugattál!
most már kussolhacc bazdmeg senki nem kíváncsi a röhejes hülyeségeidre te IQ bajnok leszarom mit ugacc és tévedsz mert már 15 vok te majom
ki kérte h beleugass ? majd én meg a bence megoldjuk nem kell neked fikázni te gyökér szal ennyit rólad te fasz !
mé lennék hülye? okoskodsz itt senki nem kíváncsi rá úgyhogy ne játsszad itt az agyadat mert nagyon nem áll jó neked
és ne velem ugassál nem én írtam azt a hülyeséget hanem a Bence
te meg 1ből lehülyézel azé szálljál magadba mielőtt írsz!
Na nincs több ember? Csak ennyien akarnak beszólni nekem? Ugyanmár! Fikázzon még valaki, már majdnem kezdtem én is utálni magam. na mindegy, annyira jó h egy karbiból eljutottunk oda h mennyire gáz vagyok, azért ez már teljesítmény. Gratulálok! Azthittem h a fórum arra való h segítsünk a másiknak ehelyett mindenki csak beszólogat, semmit nem kötelező elhinni. Én nemakartam senkivel se vitázni csak elakartam adni a karbimat, lehet h drágán de én senkit sem akartam lehúzni, azthittem h reális az ár, de tévedtem, azmeg ugye emberi dolog..
mások miért tudnak rendesen válaszolni? te miért nem?
ki kérte h beleugass ? majd én meg a bence megoldjuk nem kell neked fikázni te gyökér szal ennyit rólad te fasz !
Hát komám, akárki visszaolvas, kiderül kinek mekkora az értelmi szintje. levegős rs, azaz!:)
És igen, Bence hülyeséget írt, pont az ilyen seggtitánoknak, mint te, akik be is veszik. Gratula te kis 14 éves takony!:)
De azért köszi
blokk uj top fötengelyel=35eft
tank=10eft
fejidom=12eft
jobb oldalidom=8eft
hütö=8eft
müszerfal=12eft
elsö 5külös felni=25eft
2db tükör=8eft
jobb lábtató konzol=6eft
önindito=8eft
gyujtás alaplap=10eft
trafó=8eft
olajpumpa=6eft
kábelköteg
=8eft
km megható csiga=5eft
4db gyári index=10eft
blok tartó bölcsö váz=10eft
bal oldali váz=10eft
érd:705377495
és ne velem ugassál nem én írtam azt a hülyeséget hanem a Bence
te meg 1ből lehülyézel azé szálljál magadba mielőtt írsz!
nem sokat kell hozzáraknod h megtudd mennyiért vettem az 500as Hondát
a 425-ről ennyit.és az 85ccm ez meg 499
Rendesen faragni kellene, hogy legyen valami értelmezhető vezérlés nem?