hello repsol! nekem van 21es karbim szívócsonkal, összekötő gumival és sportlégszűrővel együtt de ha csak a csonk kell meg az karbi azis eladó külön is, itt van egy kép:
Bocsesz most értem haza , eddig egész szezonba jol szuperált a gép és egyik naprol a másikra produkálta ezt a hibát. kb 2000.km et ment városba csajosan 6-8000között forgatva.karbi gyertya légszürő ezt megtudom oldani.az jo ha nincs benne power szelep mert egy hibalahetöséggel kevesebb. Köszi a hsz-eket.
a problémát szerintem a karburátornál kellene keresni szerintem. Ki kellene tisztítani a légszűrőt és a fúvókákat. Elvileg jónak kell lennie. Régebben leforogta terhelés alatt is a 12000et?
Sziasztok mindenki. Van egy olyan gondom hogy a lányom rs 50ese 2004 es az alábbi hibát produkálja üresben leforog 12000ig de terhelés alatt ha megyek vele 2-3 és följebb csak 8000ig forog és ott megáll dadog meg nem megy .esetleg van valami fütyi ami 8000nél nyitna csak koszos vagy valakinek volt e hasonló problémája hogy merre keressem a hibát.most ugy is pause van ráérek szerelgetni.köszi egy aggódó apuka
a kettő ára 8e ft
offroad93@citromail.hu
06 30 428 0561
Van valakinek 17.5-21-ig karbija szívócsonkal eladó?
www.citybike.hu
dadogásos effekt pörgésnél sztem rosszul belőtt karbi. legalábis enkem ilyen okozott ilyet de nálad lehet teljesen más gond van
csak a tájékoztatás miatt.
Örülök, hogy ajánlod az oldalt