blokkhoz veszed az önindítót és nem az évjárathoz.ha AM6-hoz kell neked akk jó amit RSDanee ad (ha jól emléxem az is AM6).ha a tiéd AM5 akkor nem biztos h jó.bár képek alapján egyezik
nem fogsz találni, vagy csak nagyon nehezen más fogszámú lánckereket, mert ez a típusu lánckerék csak 47 fogszámmal szerepel sok gyártónál, mert a gyári fogszáma 47.
engemis érdekelne egy hátsó lánckerék, viszont én nemtalálom seholse 2002es RS-re kellene hátsó lánckerék, viszont nekem nem 47fogú kellene hanem kissebb. erre van lehetőség? egy külföldi oldalon láttam 42fogszámút. üdv: Márkus Dániel
igy képröl jonak tünik a forgo rész de nem tudom ho jo e az anyémba ezért megkérnék vkit aki ért is hozzá hasonlitsa már össze a két forgo részt elöre is köszike
Lehet osztoznánk 2-en az indítódon Benjii-val, ha olyan van neked mint ami nekem kell. Neki a forgó része kéne, nekem meg csak a záróvég, ha nincs eltörve belül a mágnes.
Ha jól értelmeztem, akkor neki a fogaskerekek vannak elkopva. vagy a szénkefés része neki is, esetleg a csapágy, esetleg a vasmagok (forgó részt írt)?
Tess. Itt a keresőbe megadod h RS 50hez kell és már ki is adja.
www.robogotuning.hu
Üdv!Máté!
kompleten=10eft oda adom ha kell.
Ha jól értelmeztem, akkor neki a fogaskerekek vannak elkopva. vagy a szénkefés része neki is, esetleg a csapágy, esetleg a vasmagok (forgó részt írt)?
vagy ez ami neked van az nem pont ugyan olyan mint ami nekem kell?