gondoltam
néztem is h simson henger jó rá meg van ez húzatva XD
versenymotor 1 matricától meg 1 karbitól és megy neki 150-160-at lol bazeg láttam olyan motort amibe 160 volt írva és cask 250 es vot szal ez a gyerek kicsit gázzz
mindenkinek saját dogla mit talál ki a gépéről. én nem álítom h az enyém versenygép de sose hagyott ott és szeretem. de az ő 425ezres ára...125öst vesztek enyiért.... ésnem 98as rs 50 alapu vmit..
nemtudom hogy miért kell szegény gyereknek beszólogatni. most azért mert a karburátorját egy kicsit drágán adja? ez van naés úgysem akarod megvenni. Amúgy nem akarod megvenni a motorját akkor minek figurázod ki a hírdetését? én rs-em is fog menni tavaszra 140et full polini tuninggal. Naés akkor mivan? Már nemis írhatok oda végsebességet nehogy XY kiröhögjön? jó énis sokkallom egy kicsit a 150-160at de kitudja? Nemláttuk a motort, ezért nemhiszem hogy véleményt kellene róla mondani
Bizonyára találsz majmot rá 29 ért.
Viszont nemnagyon látom be, hogy ez menynivel jobb mint a dellortó phbg ami most 18 rugó újonnan.
(vélhetően semmivel)
Továbbá azt sem értem, miért akarja lehúzni az egyik motoros a másikat, pláne topikon belül.
Persze, ez a te dolgod, meg a vevődé.
és igen, lehet kapni olcsóbban is 21es karbit, de ez ennyibe kerül. Lehetséges hogy csak a Malossi név miatt kerül ennyibe de ennyi az ára. Ez van. Most nemtudom hogy miért sok érte a 29, csonkal, gumival együtt.
Akkor neked másik hengered van, talán ezen a képen
Itt a gyűrűszett cikkszáma (99.0684.1) az ára 7085.-Ft 2 db
A méretek 49.5 x 1,5 az 1.5mm a gyűrűhorony mérete, nem a mélysége
néztem is h simson henger jó rá meg van ez húzatva XD
versenymotor 1 matricától meg 1 karbitól és megy neki 150-160-at lol bazeg láttam olyan motort amibe 160 volt írva és cask 250 es vot szal ez a gyerek kicsit gázzz
át lehetne alakítani a motort hogy ne vízhűtéses hanem léghűtéses legyen? és milyen henger kéne rá + kb mennyiből jönne ez ki?
Ez mitől lenne versenygép? Jaaaa mert rajta van a racing matrica.. vágom.Vicces fiú vagy te 29ezres karbi 160as végsebesség.
Viszont nemnagyon látom be, hogy ez menynivel jobb mint a dellortó phbg ami most 18 rugó újonnan.
(vélhetően semmivel)
Továbbá azt sem értem, miért akarja lehúzni az egyik motoros a másikat, pláne topikon belül.
Persze, ez a te dolgod, meg a vevődé.
http://www.scooterracing.hu/pr...
és igen, lehet kapni olcsóbban is 21es karbit, de ez ennyibe kerül. Lehetséges hogy csak a Malossi név miatt kerül ennyibe de ennyi az ára. Ez van. Most nemtudom hogy miért sok érte a 29, csonkal, gumival együtt.
Itt a gyűrűszett cikkszáma (99.0684.1) az ára 7085.-Ft 2 db
A méretek 49.5 x 1,5 az 1.5mm a gyűrűhorony mérete, nem a mélysége