még mielött elfelejteném lehet hogy érdekelne a hengerszett. sőőt biztos. csak 2 kérdésem lenne hogy ezalatt volt a gyári főtengely? és hogy tudnál -e képet küldeni a dugóról. msn-en beszélünk. csak tényleg mielött elfelejteném
Hello mindenkinek tuning miatt eladóak lettek a következő alkatrészeim:50-es henger,főtengely,lamellák, 16-os karbi+ 1 70-es polini henger Új.
Akit érdekel valami az vegyen fel Msnre:jeneigyula@hotmail.com
Sziasztok.Most szeretnek venni egy robogot es mivel uj vagyok ebben a temaban, olyan web oldalt keresnek ahol robogok muszaki adatait tudnam elolvasni .
Elore is koszonom
Puskas Attila
Hali Mindenkinek !
Valaki tud-e eladó Aprilia Rs-t ?
Ára max. 130 000 ig érdekelne
aki tud az erre a címre írjon
vagy vegyen fel msn-re
Msn : j.oda.mester@hotmail.hu
Email címem : joodaniel@citromail.hu
Nekem tavaly egy ismerősömet csípte meg....100 al ment robogóval ( 125ccm ) valamiért fel volt neki tolva a plexi...odakapott azzal a lendülettem elrántotta a kormányt csatt...!
Szerencse h fűbe landoltak és semmi bajuk nemlett!
Saját elmény mikor berepül fater robogójával suhanva a boltba a rövidnadrág alá és 16ezer helyen csipkod össsze Na az az élet
én kaptam már plexit nélküli bukommal darazsat ugy hogy szemem fölé csipett és ott helybe motort gyorsan letámasztottam és cibáltam gyorsan lefele a bukot me kurvára fájt ho megcsipte a szemem aza buzi darázs
áááá emberek én ma nagyon megjártam mivel hogy még jóidővolt mondom megyek már egy kicsit gurúlni és fel volt nyitva a bukóplexi aztán berepűlt a bukoba a darázs próbáltam ki piszkálni de nem sikerűlt és megszúrta a fülemet elég jól bedagatt utánna és még mostis fáj. xD
De csak ennyi bajom legyen.
10W-30 váltóolaj vagy 10W-40 váltóolaj?
Akit érdekel valami az vegyen fel Msnre:jeneigyula@hotmail.com
Elore is koszonom
Puskas Attila
Valaki tud-e eladó Aprilia Rs-t ?
Ára max. 130 000 ig érdekelne
aki tud az erre a címre írjon
vagy vegyen fel msn-re
Msn : j.oda.mester@hotmail.hu
Email címem : joodaniel@citromail.hu
Akkor vigyázz vele
rsel alig tudtam letámasztani amjdmeg haltam:/
Szerencse h fűbe landoltak és semmi bajuk nemlett!
Saját elmény mikor berepül fater robogójával suhanva a boltba a rövidnadrág alá és 16ezer helyen csipkod össsze Na az az élet
De csak ennyi bajom legyen.