Ha az indítómotor működik és a mágnessel nincs baj, a szénkefék is jók, és megforgat, akkor a szabadonfutó lehet gond szerintem. vagy annak a rugója.
(nálam sokáig volt kédrés, hogy miért nem indul a motor (sokan aku-ra gondoltak, meg minden félét hallottam míg nem egyszer leszedtem az indítómotorról a mágneses zárófedelet és széjjel volt törve a mégnes ebben felakadt a vasmag, és kiderült, hogy ezért nem forog a forgó rész, illetve megszorult. (mágnes probléma volt (a jöv héten szereljük vissza a telóval, majd kiderül, hogy jól raktuk e össze
ok, és mennyit kérsz érte az egész blokkért? 6 sebességes ugye? És ez rs-be való blokk ugye? önindítós vagy csak berúgós? Mert nekem mind 1 mert van egy supermotom is abba berúgós kell
hali kész lett az öninditom rá tettema mocira inditanám de csak az öninditoba lévö fogaskerék forog a lendkereket nem hajtja meg mi lehet valyo n a hiba? elöre is köszi
Rég jártam erre, mi újság veletek? Jól szuperálnak az RS-ek? :))
Jah igen, kora ősszel szó volt az Rs 50 rajongó oldalról, ami ugyebár elkészült, csak hely nem volt a számár a neten. Nos, azóta írtam az extra.hu tárhelyszolgáltatónak és azt írták, hogy átalakítás után tudok csak regisztrálni... Na de kérem, már lassan november és az oldal már augusztusban kész volt.
Lényeg, hogy belefáradtam a várakozásba és átírom az oldalt, keresek egy másik szolgáltatót, igérni pontos időt nem tudk, de majd úg is hirdetem, ha kész.
nagyobb volt még 10 de sajna kisebb nem:D
ha bekened nem csökken az elektromos teljesítménye?
nekem abban a ducati öninditoban a forgorész halt meg, nameg utána a bendix mert annak a végén az a kis gyürü eltünt. de valoszinüleg a gyürü tünt el előszőr és a nehéz forgástol ment szét a forgorészem
Tegnap megjött a cucc. Nagyobb dobozod nem volt? Alig volt helye kényelmesen utazni
Hétfőn v. kedden feltesszük, mert a teló szárba a menetbe a perselyt csak hétfő délutánra készítik el.
bekentem kicsit a vasmagot Roil Golddal, kiványcsi vok, mennyire fog
könnyen fordulni a vasmagos tengely. Most kézzel is könnyen forog így.
am. Első nagy hiba volt, hogy az enymiben a gyűrű kirázódott, és mivel akkor már nem volt tartása a tengelynek, az össze-vissza vergődött és a mágnest széttörte a vasmag, mikor az foggásnak indúlt.
ha vki megtudná mondnai ho a mitsuba és aducati önindito közt mi a külömbség és hogy a szénkefe elhelyezésük egy forma e azt megköyzönném me neten nem naon találtam rá
isis 12is is van azon vágom hova.
19esen én arra a bizbaszra kötötem amleyiket van cső a képen. az alapjárat felőli oldalon. de akor ami a tuloldalon van és ami van cső azon az mire szolgál?
Aprilia RS50 Váltóba milyen olajat szoktatok tenni? azon kivül hogy hajtómüolajat