Nemtudom lehet hülyeséget mondok de próbáld meg biciklis boltban.
Hátha van.Nálunk legalább is van.Egyébként jó bele a simson égő is.Nekem az van benne és elég takarosan teríti az utat
Egy dolgot nemértek...lehet hülye vagyok de jön a suli ez ezzel jár Nekem a tompított és a távolsági izzóm egyforma teljesítményű 35/35w ! A refinek nem kéne erősebbnek lennie? Apropoó...valami nem kompatibilis ezekkel az égőkkel? Én a világon nemtudok bele venni....ha eddig be nem jártam 20 boltot, autóvillamosságit minden szutykod de senki nem hallott még S2-es égőről! Valami tanács? :) Ma elvileg hozza a posta a kormányom és össze is rakom a gépet....kicsit karcos de motorozni végre valahára tudok
sajna smei olyan szerelőt nemtudok akiben biznék és jois. egy haveromnak van szerelői vizsgája talán vele csináltatom a blokk öszerakást othon ö is csinálja 125ösön sztem ezis menne neki de még amjd godolkozom. meg persze kell vennem alkatrészt.
msnre bocs nem veszlek fel csak személyes ismerősök vannak.
Nekem ezek mind a jövöhéten végbe is mennek hála istennek!
Találtam egy jó szerelőt holnap ööö akarom mondani ma este 5re viszem hozzá a mocit debrecenbe kirpóbálja és akkor a jövöhéten aztmondta hogy meg is csinálja nekem!
első utam a garázsba vezet, oldalidom levesz, lendkeréknél az a takaro müanyag levesz. fötengely kotyogás ellenrözés.
lánc meghuz besprayz.
sport légszürö lejön visza gyári.
utána már sztem kevésbé lesz zörgös:D
de azér lassan tényleg ideje egy csapágyazás meg tügörgözésnek..
meg ugye akor már hajtokar is jövöre tekintve
hall nektek mennyi a vízfok ien melegekbe fél óra motorozás után?
Hátha van.Nálunk legalább is van.Egyébként jó bele a simson égő is.Nekem az van benne és elég takarosan teríti az utat
De akkor megnyugodtam
csak szerelő kéne aki berakja a fötengelybe a hajtokart
Nem tudom mennyibe kerülhet majd az alkatrész.
Csapágyak hajtókar meg szimeringek meg tűgörgők.
De majd a jövöhéten kiderülnek a dolgok
msnre bocs nem veszlek fel csak személyes ismerősök vannak.
msn: Highline_R_420@hotmail.com
msn: Highline_r_420@hotmail.com
Találtam egy jó szerelőt holnap ööö akarom mondani ma este 5re viszem hozzá a mocit debrecenbe kirpóbálja és akkor a jövöhéten aztmondta hogy meg is csinálja nekem!
lánc meghuz besprayz.
sport légszürö lejön visza gyári.
utána már sztem kevésbé lesz zörgös:D
de azér lassan tényleg ideje egy csapágyazás meg tügörgözésnek..
meg ugye akor már hajtokar is jövöre tekintve