nekemiss 26000km lesz lassan 1héten bellül dee nekem ha az isteniss úgyakarja, nameg apám szponzorálja télen elég gomoly hengert kap, fel lesz újítva a kicsike
Abba az oldalba kell pakolni mindent ahol a váltótengely van,beigazitod a három léptetőt a helyükre aztán ahol a dupla léptető van oda berakod a hosszú vékony tengelyt ezzel fixálod a léptetőket...a hernyótengelyre rárteszed a golyót a blokk másikfelébe beteszed a rugót és a másik oldalról egy vékony csavarhúzóval megtartod majd összerakod a blokkot Bocsi de nem tudom jobban leírni...én is yoda mester....akarom mondani Gedeontól tanultam meg
Sok sikert ha még nem csináltad akkor szerencse is kell...nem bonyolult de van egy logikai sorrend.Ha az megvan öt perc alatt megvan én először szoptam egy napot Hajrá
Üdv a blokkban két golyó van egy a két kuplung-tengely között egy pedig a váltónál a hernyótengely pozicionáló golyója....szerintem mindkettő kissebb a kuplungé biztos...kb4mm...
sziasztok!
kellene 1 kis segítség
főtengely törés miatt szétszedtünk 1 am5-ös blokkot és a blokkban volt egy 9mm átmérőjű golyó aminek nincs helye sehol.
tudja valaki, hogy hol van a pontos helye, vagy kell e bele 1általán?
segítségeteket előre is köszönöm :)
háát lehet 16000 mégiscask. tudom a másik gépen van ilyen online szervízkönyvem rs-hez. na nebaszatokkivelem hogy 25000km ek vannak a motorotokba meg több mint nekem? aztán még mindig gyári henger
énmár jopár hete átléptem a 25ezret és a dugom sztem még midnig tökéletes. egyedüöl a tügörgö meg a csapágynak van scunya hangja..
nekemis gyári bontatlan a blokkom.
egyébként meg 10e kmenként kell dugot cserélni nem?
Valakinek nincs eladó önindító motorja?
köszi, sokat segítettél
és ezt a logikát nem tudnád elmondani, hogy ne szopjak vele én is 1 napot?
köszi a segítséget:D
remélem sikerülni fog
köszi, örök hála:D
az lesz az szerintem, mert a váltó résznél volt
ez a hernyótengely alá megy?
kellene 1 kis segítség
főtengely törés miatt szétszedtünk 1 am5-ös blokkot és a blokkban volt egy 9mm átmérőjű golyó aminek nincs helye sehol.
tudja valaki, hogy hol van a pontos helye, vagy kell e bele 1általán?
segítségeteket előre is köszönöm :)
kösz az infót srácok
nekemis gyári bontatlan a blokkom.
egyébként meg 10e kmenként kell dugot cserélni nem?