üdv srácok!
Az a helyzet hogy pár napja átléptem a 25e km-t az RS-el. Teljesen gyári bontatlan blokk. És kezdek már egy kicsit aggodni h megszorul mert én ugy tudom h 20e nél kéne dugót cserélni. És még nem érzem hogy gyengébb lenne vagy ilyesmik szal ''jómég'' mi a vélemény cserléjek dugót?
Sztem. Király ahogy van.
Ráadásul, ha fekete lenne a válz, akkor képzeld el a matricát! Teljesen amorf lenne. Most el van választva a válzzal, de ha az fekete lenne akkor egy bazinagy fekete csík menne át a sárkányon ( vagy mi a szösz az )
egy simsont ilye sebességhez nyélen kell huzatni szoval nemcsoda.. nekem a 75ös tempo amin általába motorozok félgáz közeli 8500as fordulat...
sztem nem eszik sokat. és az a 2.6l-es dolgo az ugy volt énis néztem rajt dehát ezvan. ha ugy hajtom nekemis megeszik 3.7-4 környékét de ha ilyen szépen turázgatok vele alig eszik..
én arra is gondoltam hogy marad a fekete szine és a vázta meg akerekeket tükör polirra csak lehet maceráns a vázta polirizni atomjaira kell szét szedni d ebiztos mutatos lenne
Még van vele munka...de köszi.A kanárisárga fenicsíkot eltüntetem,kap egy full polírt,egy új tankpadot,egy pár plussz müszert,Neonokat az idom mögé,rácsot a légszürő mellé....Egyenlóre ennyi...Aztán majd meglátom mit agyalok ki....
Az a helyzet hogy pár napja átléptem a 25e km-t az RS-el. Teljesen gyári bontatlan blokk. És kezdek már egy kicsit aggodni h megszorul mert én ugy tudom h 20e nél kéne dugót cserélni. És még nem érzem hogy gyengébb lenne vagy ilyesmik szal ''jómég'' mi a vélemény cserléjek dugót?