sziasztok. aprilia rs 50 re 2000-2004ig évjárat keresek bal oldalra komplett lábtaró konzolt,váltókart és lábtartót a lányom elesett a moccal és letörtek a motyók. köszi
Áhh srácok ma elért a végzet....
Fikáltam egy szépet az Rs-el :(:(
Sajnálom csórikámat! Balos kanyarban leszakadt a bal kormánycsutka az egész és leborultam róla....!
kb 40-50 el.....
A motort sajnálom nagyon
Hello.
Nemteljesen RS 50 téma de hátha tud valaki segíteni.
Adott egy kiherélt kipudob és így nagyon nagy hangja van, valamit lehetne ezzel kezdeni hogy csendesebb legyen? Ö lenne az:
valaki akinek heidenau gummája van írjon. lehet olyat veszek az rs-re mer már elegemvan hogy a 30ezres pirelli csúszkál mint a szar, heidenau-ról eddig meg csaj jót hallottam. hátsó 110/80 17aszem. az első 90/80 17. akinek 2000 utáni rs-e van ilyen gummával írjon
előző tulajok valahogy mindig komoly barbárságokra képesek... Vagy csak mi választottunk rosszul, amikor pont ezt a motort/alkatrszét sikerült megvenni
Mindenesetre, most nagyon úgy néz ki, hogy a betervezett közös gurulás mindekettőnknél egy kicsit tolódik.
Szépestét:)
Jövőre tervezek egy rs-t (2003tól felfele de sz.tem még a szívlámpás tehát 2005ig mert nincs fél millám ) és az lenne a kérdésem hogy mire kell odafigyelni vételnél? Tudom hogy korai csak ha már így ráérek az este... Van ennek a gépnek v.mi típus hibája? Meg annyi lenne hogy ha esetleg találok olcsón nemtom 2007est inkább az vagy a szívlámpás? Mert ha jóltom az újba már derbi blokk van... És persze amint lesz v.mi az ügyből azonnal jelentkezem addigis várom a válaszokat
THX
vuki879
Én itt a képesmotoron találtam egy hirdetést. 35.000 ft-volt, zsír új rezo+dob. A Srác úgy irta, hogy Derbi gpr/Aprilia rs. Típusa pedíg TECHNIGAS rsg.
Egy kicsit kellett babusgatni hogy felmenjen. Kellett egy betétdarab a henger és a dob közé hogy felmenjen, de oda jó amit ( nekem DR ) hengerszethez adtak. asszem mákom volt, hogy ennyiért kaptam.
Fikáltam egy szépet az Rs-el :(:(
Sajnálom csórikámat! Balos kanyarban leszakadt a bal kormánycsutka az egész és leborultam róla....!
kb 40-50 el.....
A motort sajnálom nagyon
Tuji
A heideneu nagyon jó, a maga árkategöriájában.
Nemteljesen RS 50 téma de hátha tud valaki segíteni.
Adott egy kiherélt kipudob és így nagyon nagy hangja van, valamit lehetne ezzel kezdeni hogy csendesebb legyen? Ö lenne az:
Mindenesetre, most nagyon úgy néz ki, hogy a betervezett közös gurulás mindekettőnknél egy kicsit tolódik.
Jövőre tervezek egy rs-t (2003tól felfele de sz.tem még a szívlámpás tehát 2005ig mert nincs fél millám ) és az lenne a kérdésem hogy mire kell odafigyelni vételnél? Tudom hogy korai csak ha már így ráérek az este... Van ennek a gépnek v.mi típus hibája? Meg annyi lenne hogy ha esetleg találok olcsón nemtom 2007est inkább az vagy a szívlámpás? Mert ha jóltom az újba már derbi blokk van... És persze amint lesz v.mi az ügyből azonnal jelentkezem addigis várom a válaszokat
THX
vuki879
Egy kicsit kellett babusgatni hogy felmenjen. Kellett egy betétdarab a henger és a dob közé hogy felmenjen, de oda jó amit ( nekem DR ) hengerszethez adtak. asszem mákom volt, hogy ennyiért kaptam.