na igen.mondjuk szerintem boltba nem lenne 20.bár azon se lepődnék meg.most tényleg nincsenek fent akik még hirdettek bontott mocit.de vannak vicces hirdetések pl.:Aprilia RS50 sürgős 320.000Ft - na most akkor sürgős vagy 320?
amúgy ez mekkora szopatás hogy megkell venni 1 új lámpát közel 20 rugóért. ha aztnézem simsonhoz veszek pl 1200 ért 1 újat, vagy pedig 1 univerzális fejidom is 10 rugó -.-
nekem egy szimpla hátsó idomot akart volna 8ér.meg apriliarcsike is annyit mondott rá.ha akarnám 3 ezerért meg tudnám venni csak az a baj h az is gömbölyű, nekem meg réginek a hátulja kéne .
hát igen.itt mindenki kurvára meg akar gazdagodni.én a fejidomomat lámpával és tartóvassal együtt adtam el 20ér.de legalább meg is vették .szerintem még nézegess körbe inkább.17ér egy lámpa az baromság.nekem nem érné meg
hali mindenkinek. 47mm-es nicasilos,(perselyes),Pollini henger eladó, a hengerfeje rossz: annyi a baja h a termosztátot nem lehet beletenni. ha valakit érdekel szóljon.
Hali srác!Ha gondolod ma is a műhelybe leszek.Muszáj haladni mert holnap hoznak még 1 mocit és egyszerűen nem férek be!Kíváncsi leszek mi lesz ha rendesen elkezdek hirdetni.
Vele beszéld meg, ha gondolod megadom a telszámát. Azért számíts rá, ha levizsgáztatod a regadó még több is lehet mint az ára a motornak. Nagyon szemét módon megadóztatják.
de am csúszás dolog volt vele és valami kő felpattant és ütött rá 1 söröskupaknyi lyukat