telefonon beszélj vele vagy írj neki sms-t hogy mi kell és milyen címre milyen évjárathoz! Én már rendeltem tőle korrekt srác, héten belül eddig jöttek a cuccok!
A fúrás úgy működik ,hogy megveszed a dugót elviszed a szerelőhöz aki fúrni fogja és a dugóhoz fúrják meg a hengered. A fúrás előnye : olcsóbb mint egy új henger. Hátránya: nem mindig sikerül jól a fúrás és elképzelhető ,hogy túl passzos lesz akkor ragadni fog vagy túl nagy a hézag akkor meg nem lesz olyan ereje. De ha jó szakemberhez viszed akkor nincs probléma vele.
lámpabúrát még mindig nem sikerűlt szerválni, de a natix tud nekem hozni 4rugóért belső idomot a fejidomba, italmondo ugyanezt 6 ezerér hozná. sajnos csak szeptemberre jön meg de nemgáz.
a lámpabúrát még mindig nemtudom pótolni, mert csak komplett lámpa van 18ezerér
csak a vas hengert lehet fúrni.a nikacilos hengert pl nem lehet.ezeket csinálják perselyezéssel (meg még van valamelyik ).van a hengered és benne van egy persely és ha "furatni" akarod akkor kiütik a perselyt a helyéről és beletesznek egy másikat.csak ez a valóságban nem ilyen egyszerű.kurva nehéz újraperselyezni és ha rosszul van betéve akkor a mocidnak annyi.megáll benne a dugó seperc alatt.
hát én úgy tudom h a 43mm-es hengert fel lehet furatni 47 de talán 49ig is,ami kb 70ccm.bár ez így veszélyesebb mert ugye vékonyodik a hengerfalad...de még nem vészes.amúgy úgy van h minden dugónak van javítódugója pl.:43-asnak van a 43,2 43,5 43,7 vagy valahogy így pontosan gedeon tudná megmondani.az h mennyire kell furatni a karcok mélységétől függ, de úgy van h odaviszed megmondod ekkor a kell és akkorára fúrják.
Egyszer az 1ik ismerösömnek volt egy Gilera 503-a mocija 3 sebis, gondolom ismeritek.
Neki is megfúrták a hengert de tettek bele neki valami perselyt így maradt 50es.
Aztmondják hogy ez a megoldás nem valami tartós.
Ezért én inkább ha az én hengerem is oda kerül inkább majd lecserélem.
Most úgy is azért melózok hogy szeptemberben rendbe tudjam rakatni a mocit.
én azt akarom kérdezni hogy nem-e tudod véletlenül. a hengert hogy fúrják. felfúrják egy X méretre és úgy keresek hozzá dugót, vagy először megan a dugó , én megmutatom hogy ekkora furatot szeretnék és megoldják? ja és az én 50es DR hegneremet kb mekkorára lehetne felfúrni? mert akkor megcsináltatnám úgy hogy kitágítani a felömlőket, felfuratom és akkor fain lenne. de lehet hogy hülyeség és csak pénzpazarlás. nemtudom.
forumozást meg nembánja
én tudok egy bontóst
Pesti András
0630-279-2030
Kiskunhalason van án is nála vásároltam ami kellett a géphez hogy olcsó-e majd eldöntöd, posta is működik nála
neki biztos van mind 2, + még olcsóbban
http://www.kepesmotor.hu/motor...
lámpabúrát még mindig nem sikerűlt szerválni, de a natix tud nekem hozni 4rugóért belső idomot a fejidomba, italmondo ugyanezt 6 ezerér hozná. sajnos csak szeptemberre jön meg de nemgáz.
a lámpabúrát még mindig nemtudom pótolni, mert csak komplett lámpa van 18ezerér
Neki is megfúrták a hengert de tettek bele neki valami perselyt így maradt 50es.
Aztmondják hogy ez a megoldás nem valami tartós.
Ezért én inkább ha az én hengerem is oda kerül inkább majd lecserélem.
Most úgy is azért melózok hogy szeptemberben rendbe tudjam rakatni a mocit.