Sziasztok eladtam az rx-emet és vettem egy rs-t egy hete halytom demég mindig nehéz átszokni most lett kész (szereléskor eltőrte az előző gazdia gyürüt és nem kapot hozá 50-átmérő 1.2mm és kupos )3000ft ból megusztam , szerintetek ez milyen henger ja vas 7 felömlös nincs rajta irás semi pl DR,Top stb ,viszont igen füstöl az lehet hogy a karbi miat?siktolatyus 14-es65 fuvoka semi álitási lehetöség csak alapjárat, szint jó olajzot lekötötem az bitos nem választ várok császtok.
Különben is mérges vagyok rád! Nem jó a gépem mert nincs időm rá oszt ide sem szagolsz sőt az új műhelyt sem jöttél meg sasolni! Egyébként most állok neki a gépnek remélem a hétvégén meglesz.Amit küldtél e-mailben mintát az nem jó?Pedig holnap akartam kinyomtatni aztán ki ragasztgatni mert most már nem lehet tovább várni!Lassan vége a szezonnak és muszály valamit csinálni!Jövő héten még rendelek néhény szerszámot aztán teljes a kép.Ha időben felkelsz és van kedved ma is átnézhetsz.kint leszek délig a műhelyben oszt irány a meló
a blokkba bal oldalt a lánckerék alatt van az üresjelző kapcsoló.én azzal szoptam meg mer szét volt darálva és úgy kellett kiesztergálni belőle.azt nézd meg h működik e.kicsavarod és ha a végét benyomod akkor kell világítania.
Hy! Sikerült leszedni és ilyen látvány fogadott nos szerintetek még elmegy a dugó (26e km van benne) és vmi nem forog le többet 9ezernél én arra tippelek h má eléggé kopott lehet
Nem sajnos a munka minden időmet elviszi pedig kész a blokk és a fényezés is....Az üresjelző azthiszem úgy müködik hogy a kapcsoló a blokkban testet ad az izzónak és így zárja az áramkört..
írsz valami vázlatot mi a szart csináljak hogy jelezze az üreset a vasam az égő az jó azt néztem már de van annyi kanóc ott relére meg van 1 olyan betű karcolva hogy N gondolom oda csatlakozik az üreset jelző lámpi e nem tom mi lehet a baja mert nem világít
menyiért adod?képet küldenél róla.
email:kukopal2000@citromail.hu
0620/4546796
Szeretnék érdeklődni, hogy valakinek nincs-e eladó hátsó lábtartója Rs 50-re?
Üdv.
Na, hogy állsz a fordítással?