Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazad van msot néztem meg. csak én ilyeneket nagyker áron nézek meg netó áron. de nagyon drága az tény és való
Járazsd alapjáraton amig be nem melegszik ill 15-20mint legalább ha ez idő alatt folyamatosan öntögetni kellett a vizet ill visszanyomta a kupaknál akkor nagy gázvan!Ha csak fogy a víz annak 2 oka lehet eresz a vízpumpa ill eszi a henger!Ha nem fogy a víz akkor semmi gáz!Ezután le engeded az olajat amit beleraktál ha szép tiszta akkor nincs gond ha viszont túrós tejfölös és főleg látszik benne a víz az gáz!Akkor vízpumpa szimering és tömíttés csere.A 2 nincs 1 ezres!A haz olaj szép tiszta és még is fogy a víz akkor 2 ok lehet hengerfely tömittés vagy repedés .de az ritka maragyunk a tömittésnél.Lekell cserélni.A CITY BIKÉ -nél 1500 ft körül van az ára!A komplett tömittés garnitúra (minden benne van4) 3500 körül van!Ügyeslégy és ezeket csináld meg mielött mennél vele!
a következő hibaforrás ami miatt lekötötték a vízkőrt (barmok) a vízpumpa!Ezt úgy tudod ellenőrizni ,hogy összerakod a teljes vízkört.A hogy a képen vannak a csövek DUGÓK nélkül a helyükre rakod.Le engeded az olajat a gépből és raksz bele másikat.mindegy mit ami éppen van otthon sima motor oil is jó a lényeg szép barna vagy aranyszínű legyen (egészséges tiszta)!Nem kell belőle sok fél liter elég mert úgy is kuka lesz!Ha ez kész feltöltöd a vízkört rendesen és elindítod a gépet.Vigyázz az elején tuti fogyni fog belőle a víz kb 7-8 deci megy bele összesen Ezt kb 3-4-5 alkalommal tudod belerakni.Indizsd el a gépet úgy hogy nem rakod vissza a kupakot és figyeled a vizet!
ezmi? mer az enyémen nincs ilyen 0o
Nos barátom!Az első lépés szépen leveszed az 1-es képen található csövet a hüttő aljáról ,megkérsz valakit ,hogy fogja be a cső helyét vagy ledugózod.Szépen felöntöd a hűtőt vízzel és vársz hogy valahol szivárog -e ha nem akkor a hűttő oksa ,mehet vissza a cső!
Raktam fel új képeket mert indi segítő kész volt ,de sajna neki baromian nem ilyen a hűtése.Hasonló ,de részleteiben nem.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ki ez az állat had ölöm meg!Kitől vetted a gépet?Megfojtom ,felaprítom ,karóba húzom! A motorral ne csinálj semmit!Még a gyújtás kapcsolóba se tedd a kulcsot! .Mindjárt mondom mit és hogyan csinálj!
A porlasztó fűtéséé lehet.

Tuji
Az italimondon tömítés
komplett, Athena gyártmányban 5.350,- Ft
- komplett, RMS gyártmányban 2.650,- Ft-ért
- talptól fölfelé, Athena gyártmányban 3.250,- Ft-ért. (bruttó kisker árak)
kb 1000-1500ft.szerintem
azé megnézem a termosztátot is szétkapom a hengerfejet am a hengerfej tömítés mennyi ppézz?
okks a termosztát mellet van 1 kisebb vékonyabb cső nah az mi mert az is le van dugaszolva
Jó éjt mindenkinek
Aztán ne csinálj olyat amit én sem csinálnék
Szerinted a doki mit fog szólni ha ezt visszanézi?
na én megyek aludni asszonyhoz.jóéjt mindenkinek
simán elmegyek.akkor belőlünk még akár vezérigazgató is lehet?
bizonybizony a vastagcső
YESSSSS
a termosztáthoz vastqagcső meg?
Ez a hütő...Mit szólsz Fear?Elmegyünk rendőrnek?
itt látod felül a csövet ami a hengerfejedről jön
Hütő felső részén kell lennie...
alul van neki egy ami belemegy a szivattyúba és onnan megy a hengerfejbe...sőt van még 1 biztonsági cső is a túlnyomás és az esetleges problémák miatt ami pedig a hengerfejből jön ki és a szivatyú előtt csatlakozik be a hűtőből kijövő csőbe
Az első képen látod a csövet a hengerfejen kapd le a tankot és az oldalidomotod hová kell kötni.....HUUUUU sok balfasz emberrel találkoztam de ez a tuningzseni überel mindenkit