Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen a posta a vevőt terheli de el is jöhetsz megnézni személyesen.
Én ezt régen úgy csináltam hogy bele egy kis benzint és gyufa
+ posta?
Gratula nekem nincs ilyenekre időm...sőt semmire sincs időm
De ez kiégni nemfog!Áztazsd be 1-2 napra gázolajba aztán benzinnel mozsd ki a g.olajat és utána vízzel öblítsd át jó alapossan.Ha van nagynyomású akkor agyneki!
3000ft a döntött a másik az 4000.
Na kicsit unatkoztam és beleraktam a verseny síber fúvókát és csináltam a végbe gyapot párnát.Hát vAAAAAAAAze ku.....ra megy!
azért mert leszedtam a dobot és eza 2-3 mm vastag lerakódott koksz fogadott a kipuba és lasan a dobom is ilyen lesz
itt vagyok doki
94-es....de am 6-os a blokk
Héj fater vagy?Jelentkezz ha igen.Van mesélni valóm!Kicsit unatkoztam oszt bütykölgettem!
Miért akarsz te kiput égetni?
Öregem örülnél ha ekkora dugód lenne! Nem látom tisztán ,de szerintem nem is benzines dugó!Valami munkagépé lehetett ,de 1 biztos nem pörgős motoré.enyi gyürű nembírná!
Hali!
Suzuki RG 125 Rizla+ fényezéssel eladó!Új dugó (Wössner), gyertya, fékbetétek,láncszett! Gumik: Elől:Conti sport attack(110) 90%. hátul Conti Race attack(120) 90%!ZX9R tükrökkel, mini indexekkel, 10kw-os forgalmival.Power szelepes, rendszámos!Castrol Power 1 Racing full synt. olajjal ment végig!Fogyasztása 5 liter.Friss műszakival!Ajá ndékba adok hozzá még egy Heidenau 130-as hátsó gumit, 75%os kb. A fényezés zsír új rajta!Full motorgenerálon esett át, teljesen újszerű!Ha érdekel írj, vagy hívj, bármikor elérhető vagyok!Az ár irányár 330E HUF!Képeket e-mailben küldök ha kell
Hát barátom ez egy 2000-es évjáratú motor!
Vki égetett már ki kiput? Mert nekem sztem eljött az ideje.
Nos a 19 es karbi torka 32-es engem a 45 fokban döntött érdekel ami a képen van ,de mond meg mind a kettő árát aztán meglátjuk.
A herélés attól függ ,hogy mekkora a hengered.
indy a motorod 96-os?
jaja csak poénnak szántuk, am ez egy MTZ dugattyúja
Szerintem pedig poén
96 os apriliára ki tud tuningot pl matrica vagy neon ilyesmit?
Szerintem ez valami dízel szutyok 3-4 gyűrűvel.

Tuji
itt akép:D