Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nagyon szar volt.az első ismerős szám után (kb 4.) leléptem mer unalmas volt .tudod nekem már annyi van h most már másoknak kell osztani az észt
Ez az te alkesz Merilin Manson rajongó....ossz ki mindenkit
itt senki nem kéri más véleményét.és nem csak a motorokról beszélgetünk...
este nem leszek sajna msnen most fent vok még egy jó fél órát utána ma már nem leszek.
jó de nem kértem a véleményed csak mondom de ne ez legyen a téma hanem a motorokkal gondolom azért van ez a fórum na mind1 felejte van :D
hali nincs valakinek az a kis fémdarab ami öszeköti a kipuffogó végét és a hátsó idomot. esetleg ha lábtartóval együtt van az mégjobb. ha valakinek lenne esetleg elfekvőbe írjon.
akkor máskor kiírom ok?
hali. megvan a pénz lassan a kipuffra. reméllem még nem késtem le róla. msn-en este reméllem megtudjuk beszélni a részleteket üdv Dani
akkor inkább menjél is dolgozni...mer idő van .nem lesz ám így RS oldal.
Mert mért nem tetszenek ezek cunci?Sajna nem is tudok többet írcsizni mert mennem kell melcsizni!Pá puszika nyuszika cuncika!
mi is rövidítünk,de nem folyik tőle a monitor .egyébként semmi baj veled...még mielőtt én lennék a fasz
nem is a helyesírással van a probléma.néhány szó bánccsa a szememet.a hideg kiráz tőlük.pl.:kipuffancs...meg ezek a cukcsi-mukcsi meg ilyen fasságokat nem bírom.meg az olyan csajokat se akik így beszélnek
gyorsan írok és azé marad ki néha 1-1 betűűXD
XD
Mit gúnyolódtok csórikámal!Nem látjátok még csak 15 éves de már sason ül!Szerintem ez dicséretes!
Hajnalka te ezt még nemtudhatod
Lehet hogy kibelezték de lehet hogy csak kiégett már a cucc,biztos nem ez a gyári hangja mert egy TOP minőségü cég nem engedheti meg magának hogy szart adjon el...
amugy szerintetek ez gyárilag lehet ilyen fülsiketitő vagy valaki már belepiszkált?
mert amit eddig láttam TOP perfomance kiput mind csendesebb pattogós hangú volt ez meg szószerint recseg üvölt nem egy szomszédbarát hangja van.
és nem mind1 hogy mit tömsz és hogyan
én nem,de a srácra ráférne egy kis nyelvtan korep
Miért szét vagy esve?
Nem mindegy hogy tömöd ki és mennyire te igen birka
mondjuk hal az nálunk is van a faluba.
kicsit szedjük össze magunkat
a kipuffancs dobot ki akarjátok tömni gyapootal?hall van a faluba 1 gyerek van 1 robogólya és a kipufit kitömte gyapottal jó nagy meg mély hangja lett és úgy tűnik mintha gyorsan menne hol ott tök lassú XD