hali. nekem van egy plusz önindítóm. az a forgó rész ami neked kell nekem hibátlan odaadom neked ha gondolod egy jellegzetes öszegért csak anyi hogy én holnap megyek nyaralni és 1hétig nemleszek. addig kibírod?
Sziasztok! Fú rég voltam már fent.:D
Szval, nem tudtok 2008as RShez(Vagy GPRhez tök mind1) váltókart?
Az enyémbe elkopott a menet és nem lehet felfogatni. Sürgős lenne. :D
Gratula a jogsihoz!Megrendeltem a csapágyakat 12000 ft lesz az összes cucc ami kell,csapágyak szimeringek stb.nem gyári csapágyak lesszenek mert az gagyi 1000km nem bírtak ki!Ina csapágy lesz fémházas 18500-as fordulatig simán bírják+400 fok ig !
Igen abba két négyzetes jukba kell lennie a 2 szénkefének!A forgórészt pedig elkéne vinned 1 tekercselő höz és ő megtugya mondani lehet-e vele valamit kezdeni ,de a képen én úgylátom a tekercs forrasztás széttment és elég jól megvan égve a végén az a fekete szigetelés.Mondom ez így képen keresztül.Az is lehet csak baromi retkes vagy elkente a szénkefét.Ha nincsenek mag a szénkefék könyen tudsz csinálni bármilyen 12 voltos szénkeféből!ezt bármilyen elektronikai szaküzletben kapsz!A forgórészt és az állót is benzinnel mozsd át alaposan ecsettel ,hogy szép tiszta legyen aztán fényképezd le megint akkor talán többet tudok!
ezek vannak letörve róla.
azok a réz szarok otvannak de azon kell lennie mánsak is?
szoval akor azokata réz szarokat görbítsem be anyira h elérje a cellás szart?
ezena honalapon irják h mibe jo de kitudja... http://motorwebaruhaz.hu/catal...