értem mert nekem most volt az ajján benzin de mégse ment meg találtam rajta benzincsappot ami nem jó XD szal ne mtom hány literes a tankja? mert azt még nem tapasztaltam meg :D
gondolom:D holnap rakom össze az rst :D neked mikor már nem megy(ha kifogyott a benzin) akkor a tankba mégis van még az alján fél-1 liternyi anyag nem?
Gyerekek most sikerült meghajtanom egy LC-650-es KTM Supermoto-t........Durva.....Durvább.......Legdurvább.
Bár egy kicsit nehezen kezelhető mert a gáz húzására 1-4 ig emeli az elejét,vagy kitolja a farát.....Brutális a gyorsulása,jó a fékje....Egy kicsit jó volt
most néztem nekem nem megy oda vezeték csak az önindítóba meg nekem kicsit feljebb van ien fekete kis dobozka abba futnak vezetékk kb 8-10 db lehet szerinted?
A váltó kar alatt van egy pici csavar ahoz mennie kell egy vezetéknek.Vedd ki a csavart pucold meg a kábel végét ha ezután sem jó akkor vagy égő,kábel szakadás esetleg az üres kapcsoló ment tönkre.Az ha jól tudom 4500ft körül van.
Hogy ment a gép?
Bár egy kicsit nehezen kezelhető mert a gáz húzására 1-4 ig emeli az elejét,vagy kitolja a farát.....Brutális a gyorsulása,jó a fékje....Egy kicsit jó volt