Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De tesó ezt minden sebességi fokozatban csinálja?
kb 10000-es fordulattól olyan 90-100 fölötti tartományba annyira zizeg a markolat ,hogy zsibbad a kezem.Ilyent nem csinált az eredeti felfogatásnál!
sztem neked a benzincsap takarékra van téve hogy az uccsó cspee benzin és kijöjjön belőle
Ha a pipacső alja tele van dzsuvával akkor nincs tartalék üzemmód
elvileg 13 L a tank ebből 3 L tán a tartalék. Am nekem még akkor is ment az rs amikor a már többet láttam a tank aljából mint a benzinből.
értem mert nekem most volt az ajján benzin de mégse ment meg találtam rajta benzincsappot ami nem jó XD szal ne mtom hány literes a tankja? mert azt még nem tapasztaltam meg :D
Fogalmam sincs sosem ürítem ki a tankot....De régebben más motorokon volt tartalék állás és ha leállt a gép átnyomtam a benzincsapot és ment tovább..
gondolom:D holnap rakom össze az rst :D neked mikor már nem megy(ha kifogyott a benzin) akkor a tankba mégis van még az alján fél-1 liternyi anyag nem?
Akkor minen sebességi fokozatban ráz egy bizonyos fordulaton...
De félre a viccet az enyémmel jókat lehet dönteni
Nagy sebesség?Max 120 az nagy sebesség?Be sem melegszik a gumi...
végülis jah :D az rs gumiai nagy sebességnél mennyire tapadnak?
Tök mindegy csak két kereke legyen
és mit szóltok egy 50 es supermoto-hoz?
Istenien csak a rezgést nem értem!Lehet a kiegyensujozó tengelyemnek anyi!
Még jó hogy hozta a sógorom mert már elvonási tüneteim voltak
Hogy ment a gép?
Ne álmodozz!Én most voltam egy kis Csesznek túrán nagyon jó volt új aszfalt fasza kanyarok!Még RS-el is élményvolt!
Gyerekek most sikerült meghajtanom egy LC-650-es KTM Supermoto-t........Durva.....Durvább.......Legdurvább.
Bár egy kicsit nehezen kezelhető mert a gáz húzására 1-4 ig emeli az elejét,vagy kitolja a farát.....Brutális a gyorsulása,jó a fékje....Egy kicsit jó volt
hát valami diesel-es lehet mert valamiek oldalon mutattak iemi hengert
Na Apriliások ez minek a hengere lesz?
végre életre kelt a motorom :D
Persze fehér a kipufogó....de azt már nem írod le hogy havonta veszel egy fehér alapozó spray-t
most néztem nekem nem megy oda vezeték csak az önindítóba meg nekem kicsit feljebb van ien fekete kis dobozka abba futnak vezetékk kb 8-10 db lehet szerinted?
köce :D hall te kaptál a mocidhoz pótkulcsot?
A váltó kar alatt van egy pici csavar ahoz mennie kell egy vezetéknek.Vedd ki a csavart pucold meg a kábel végét ha ezután sem jó akkor vagy égő,kábel szakadás esetleg az üres kapcsoló ment tönkre.Az ha jól tudom 4500ft körül van.