Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 3 felfogató anyát én is levettem de hiába feszegettem nem akart szétjönni a dob igen az enyém is karbon.
de ha a tied is úgy jön szét akkor még próbálkozok vele.
Én meg egy Ducatit fogok nyúzni....egy két év mulva
Mondassz valamit
majd találkozunk mikor már a Hornet-emet nyúzom
várjál nem inkább az ott hátul?hasonlít nem?
Mit vársz?Szerintem vesz egy rizsrakétát és addíg húzza amíg valamelyikük fel nem adja....vagy a motor vagy ő
Koccolok jó éjszakát mindenkinek!
Jajde majom valaki!Tesó én már akkor 1000-es gépet nyúztam mikor te még a 3-rom kereküt! Igaz most csak 50-esem van ,de van 1 saját lakásom!
ÁÁÁÁÁ....Te vagy a fehér tranzit a háttérben csak az a bunkó motoros belehajtott a képbe
én vagyok akin ülnek. hülye. na én mentem örvendtem az 50es kategóriának na csééééééééééé
ismeritek dabason a yamaha surmant? mert ott állt 1cce egy Rieju rs2 matrix meg állítólag ott vannak faja rs ek is állítólag
Várj a kettő közül melyik vagy te?
ööö...akkor van még 1 új RS is.neki asszem fekete volt mindene.na mind1...hát ezt előre lehetett sejteni
:) hát én igy nézek ki. :D nagyon benézted és igen 14 éves gazdag gyerek vettte meg
Nem kell majomcsapdába esni
Örülök hogy egy újabb kiegyensúlyozott rs tulaj van köztünk....
ja.pihenhet a jobb kezem.
Ismét nem magadnak kell szeretni magad?GRATULA
nem is hárman .ja zúztunk.mint állat.csak ennyi kellett h kimozduljunk otthonról.csináltunk 537 képet (mer ugye dolgoztunk hivatalosan)...ja és az ágy se volt kényelmetlen
Van rajta három anya azt leszedtem és kész...A tiéd is karbon?
Jól olvastam ketten párban?
ja Csesznekre elmehetnénk majd.én is kíváncsi vagyok.pénteken forgalmi vizsga.lehet jövő hétre már meglesz a nagyjogsi .lassan már az enyémmel is kéne majd foglalkozni.
nem akarom gányolni a dobot hogyan tom szétszedni hogy ne legyen maradandó nyoma mert már én is gondolkoztam azon hogy gyapotot bele te szedted már szét?
tudom olvastam a dolgokat.na amíg te tuningoltad a géped addig visszakaptam életem értelmét,zúztam akkorát Road-on,Tankcsapdán meg Limp Bizkit-en mint állat ...Manson meg egy rakás szar volt.

"Fuck,Fuck,Fuck just the World and just all Fucked up"
Na megjött az alkesz!Mi a pálya srác!Tudod hogyan értem!Ja voltam Cseszneken!Beleraktam a gépbe a verseny fúvókákat és síbert kitömtem a hátsó dobat és elvileg a héten jön a sportszűrőm!Majd kimegy alólam!