Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs elírtam az EVX 3000- az EGV 4000 ERV 3500.....
Üdv mindenkinek ha érdekel valakit tudok B9EVX NGK gyertyát 3500-ért(5000) helyett ha összegyülik legalább tíz rendelés akkor tudom akár személyesen is szállítani nyugatmagyarország egész területén....
tud vki RS-hez hátsófék lámpakaplcsolót?
40km-re laksz innen ha gondolod holnap jöhetsz az olajért úgy olcsóbb kint a posta

számomat írd fel
ha kell olaj 20ezer felett ingyen elviszem
hali láttam a képeket és énsem kötekedni akarok , viszont a te hengered a 49mm-es trophy: http://www.italmondo.hu/index....
de amit a srác hírdet az a due plus : http://www.italmondo.hu/index....
csak enyit akartam és tényleg nem a rosz indulat vezérelt
Nyugi! Jó lesza tiéd is utánna tekerheted a csőrét
te megteheted én meg esteleg ajövö héten
Kész! Unokatesómmal gyorsan beledobtuk! Ezúton is köszönöm neki ha olvassa a fórumot ha nem Megyek is este megkergetem kicsit
hogy áll abovden norbi?
Engem érdekelne Speed 2T most is azt használom és én 4000-ért vettem egy boltból....xD ! Így amint látom jobban megéri
Bocsi a képek!
Tessék kedves László remélem jól láthatóak a képek.Tudom párszáz forintot tévedtem.Nem veszekedni akarok csak utálom ha hülyének néznek!
csövi gedeon.sztem a hétvégén leszedem a hátsó betéteket aztán kicsit megcsiszolom megtisztítom.ugyanúgy kell mint az elsőét ugye?na menek dógozni.csövi.jó pihenést!
Ja és mégvalami kedves László.Nekem megvan még a gyári doboza a topp hengeremnektavaj összel vettem letudom fotózni a cimkélyét és felteszem ide ,hogy menyibe került.Nemhinném hogy kevesebb mint 1 év alatt a duplájára emelkedett.Ja és élő tanum van ,hogy tényleg az és menyi.Kérdezd meg dhfeart!
Agip speed 2t 2200Ft
Agip racing 2t 2800Ft
Kedves BoruzsLászló!Ki mondta neked ,hogy az italmondon anyi!
oksa értem de am gondolom elözönek nem volt sok pénze rá és gondolom megvette ezt kijött vagy 5böl az nem nézte mekkorea csak olcso legyen
olyan nem lehet.nekem hátul 140 elöl 120 van de ez már sok.réginél lehet másak a méretek majd 'ghostbiker' megmonnya
hátra mekkora gumi jár mert nekem duplája az elsönek?
trapézlámpás
leírod az alvázszámod és megmondom mikori.amúgy 98 vagy az előtti az biztos.ha trapézlámpás akkor 94es
Akkor az enyém egyedi eset